Кой какво сервира снощи - кой какво ще сготви днес - 3

• 52 737
  • 416
  •   1
Отговори
# 330
Снощи за вечера сготвих кисело зеле със свински ребра Heart Eyes,а днес пържени яйца с млад кромид[лук] и сирене Laughing,лесно и бързо.  bouquet  chef

# 331
Снощи- макарони / фусили / с риба тон, толстолоб, рулца от раци и сметанов сос.
Днес- ста4кувам.  Laughing

# 332
  • sofia
Ние пък снощи го ударихме на салатена диета Laughing Салата1: моркови, зехтих и печени беленеи слънчогледови семки; Салата 2: зеле, кисела ябълка на кубчета, стафиди, зелена чушка, червен лук и лъжица майонеза.
Днес - лозови сърмички и салата  Joy от моркови и ряпа.

# 333
Картофи на лочки и лозови сърмички.

# 334
И аз ще започна да черпя идейки от тази тема.
Вчера правих задушено в йенски съд /картофи, гъби и пиле с бира и масло/, супа топчета и от миналия ден имаше малко яхния /грах, зелен фасул и пилешко/. Ааа, забравих и бухтичките сутринта, които не станаха много хубави, зашото обърках рецептата.
За утре ще правя кашкавал на тиган. Много лесна и вкусна рецепта /пак от мъжа ми/. Нарязва се кашкавала на плочки и хубаво се намокря. Даже може и да поседи няколко минути във вода. После се овалва в сухо картофено пюре /от готовите/ и се пуска в горещ тефлонов тиган без никаква мазнина. Става мнооого вкусно.
За вечеря смятам да направя малко бобец и салата от патладжан, чушки и майонеза.
А за закуска ще правя арабски сладкиш, по рецепта от форума.

# 335
Задължително ще пробвам кашкавала на тиган.

# 336
  • BABYLAND
Снощи - спагети, днес - картофена крем-супа, домашен чипс и Тирамису!

# 337
  • все тук
снощи - пържени картофи, шницели и пилешки хапки, салата домати и краставици с лук.
Ами днес??? newsm78
За баница си мисля, че най-лесно...

# 338
Снощи мусака,пикантна салата от сиренце и доматена салатка!
Днес печена наденичка,зелева салатка,броколи със сос и кашкавал на фурна!
какъв сос използваш за броколите.Снощи правих баница за вечеря с айрян.днес незнам още.чакам идеи.
Благодаря.смятам довечера да го направя,а утре ще кажа как се е приело и дали съм се справила.
Снощи правих картофи със свинско на фурна.таратор
Сос бешамел с кубче гъбен бульон.Заливам ги отгоре настъргвам кашкавал и запичам

# 339
Вчера - картофена крем-супа с крутони и пълнени пиперки постни.
Днес на вън, не ми се готви Crossing Arms

# 340
Снощи :задушено пилешко със зеленчуци(страшна вкусотийка),ала днес незнам,чудя се Thinking !!!Нещо с гъбки ми се струва,че ще е!

# 341
  • Варна
Миналата вечер спагети с кашкавал, сирене, доматен сок и доста масло (така най ги обичаме) + 3 останали зелеви сърми.
Снощи - леща на яхния, облизахме си пръстите. Има и за днес.
Довечера мисля да направя броколите от предната страница, само дано намеря да купя от някъде  Thinking
Ако не, един огретен ще спретна.

# 342
Снощи метнах мусака и салата с много маслини и сиренце (шопска)
Довечера - мъжете ще дояждат. Аз правя лунната диета Sick #Crazy

# 343
Снощи - боб
Днес - бамя и кюфтета яхния

# 344
За децата днес - грах със свинско, а за нас с татето - паниран зелен фасул това е единствената форма под която го ядем, иначе ни е писнал готвен. Правя и хубав сос - майонеза с горчица или с домати и чесън и е мммм... и колбаси малко и ето вечеря.
За утре гюведжета  chef

Общи условия

Активация на акаунт