Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 11

• 71 686
  • 745
  •   1
Отговори
# 675

Аааа.....а....аз потънах при арабките и фенките му  Joy Joy Joy

Но тук ги е туширал най- вероятно Laughing

# 676
http://vk.com/evcenf_official
Всеки може да погледа снимки ,преводи и клипчета.
Дори и за Наровата любов има превод Joy Joy Joy

# 677

И на друго се кефят арабските  жени и момичета ......мъжът да ги храни  Shocked

Браво Кямран Hug

Павлина   bouquet

# 678
Дали по онова време е можело, да се посещават кръчми от жени и то вечер

sebilMM   bouquet и аз се кефя .

Вчера рускините бяха дали снимки на Кямран и функциите ,които изпълнява пред Фериде.
Потърси ги да се посмееш.

# 679
Още една част са превели рускините, с млякото Simple Smile

Королек птичка певчая - вырезка из 19 серии (Молоко) 4:07

http://vk.com/korolek_ptichka_pevchaja?z=video5714235_167655385% … 7d1c2e91b581e33bf

# 680
Те до неделя ще преведат повече от половината филм.

# 681
  Ето ,точно   този образ на Фахрие ,арабските момичета харесват и се мъчат да подражават.

Е , Павлина Wink  сигурно не!
Нали обаче гонят рейтинг  и си позволяват какво ли не newsm78

Приятен следобед момичета Hug

# 682
http://vk.com/burakozcevit малко да си изплакнем очите и ние ,не само рускините.

Гласувайте ,моля http://ayakligazete.com/

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 15:33 от pavlinaio

# 683
  • Враца
Дали по онова време е можело, да се посещават кръчми от жени и то вечер

Павлина
, можеш да бъдеш сигурна, че изобщо не е можело жени да посещават кръчмите, а и не само, да не говорим  за вечер.  Laughing Laughing Laughing
То и такива отношения между мъж и жена, като на нашите не е могло да се демонстрират, ама така е по хубаво за нас  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 16:47 от mama_an_ji

# 684
Цитат
какво точно ще се приема за обида
Обида – са унизителни квалификации в присъствието на лицето, към което се отнасят. Следователно, няма как казаното за актьори или техни сателити да влязат в тая графа. Може да бъде нарушено правило №2 от Правилата на форума, доколкото касае участниците в темата.
А без снимки от сериала, зад кадър или в живота не минава нито една тема. Те са в медиите.
За постовете - ами чудесно е да има и научни, емоционални, сериозни и шеговити. Зависи, според мен, от нагласата на всеки един, а и от моментното му настроение. Аз по-харесвам шеговития тон, особено когато един форумец се шегува и със себе си. А въобще във форум няма място за центриране в себе си и за: "Клас стани, клас мирно!" Но всички се учим в края на краищата, и то в движение... Peace
Ааа, излезли сме пак на първо място в класацията на Аякли.  Peace Вчера по едно време бяхме на второ място...

# 685

Ааа, излезли сме пак на първо място в класацията на Аякли.  Peace Вчера по едно време бяхме на второ място...

"Чучулигата "беше и е на първо място.Фахрие до 15.30 беше втора ,а сега се изравни с първата.
Гласувайте ,когато се сетите. Peace

# 686
Кате Heart Eyes

Моето детство и младост мина в -Клас-СТАНИ!  Клас-МИРНО!

Може би затова съм по -чувствителна Sad Sad Sad към мерки и теглилки Laughing Laughing Laughing

А....колкото до мястото в класацията първото място най-ни подхожда Hug Hug Hug

И с този поглед го харесвам.

# 687
Привет!  Hug
Понякога се чудя дали не ни представят една друга Чучулига, живяла по друго време, по скорошно.  Wink На Бесиме сестра и забременяла, Неджмието "забременя", сега и каката също, Мюжгян и Фериде в кръчмата, все неща от по ново време. Rolling Eyes  Не съм се сетила да видя как пишат - от ляво надясно или обратно.  newsm78  Ама нейсе, нали ни задоволяват нуждите за романтика, няма да им придирям. Пък и Катина пя български песни, започвам да им ръкопляскам. smile3501 А феновете доволни от видяното, правят освен колажи и много хубави клипчета. За Фунда да не пиша колко колажа и гифчета спретна досега.
Клипче от близкото минало

Себи  Hug арабските момичета и много клипчета са направили, ама още не съм се прежалила да ги гледам/ слушам.

# 688
Рита е от Ярославл ,не е арабка.  Simple Smile

Снейк ,това е Османска империя,  пишат на арабски разбира се и естествено ,че е от дясно на ляво.

# 689

Как няма да сме на първо място  като  почти само  жени  гласуват и  то  при такъв  мъж newsm78 newsm78 newsm78

Да,пишат от дясно на ляво и това не пречи,но музиката в клиповете им ми е малко трудно да я понеса  Party Party PartyИначе ги обичам .Живяла съм 4 години между и с тях Laughing

Предпочитам Катина Laughing

Общи условия

Активация на акаунт