Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 11

• 71 668
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Embarassed Embarassed Joy Joy

Това е зрителна измама. Joy За какво цвекло става въпрос? newsm78
Хич де биле! Laughing :lol

Как може така да ни развалиш хубавия момент ooooh! Crazy Ние си представяме
,хубави работи Laughing
ти казваш измама Joy

# 706
   По повод писането в този клип Кямран пише близо 1-20мин. отдясно-наляво.

http://vk.com/video-36121192_167537288?list=6a7a0dca500d8ceac9

Имам мнение и за панталоните но .... Embarassed Embarassed Embarassed не ми прилича на годините Wink Wink Wink

# 707

Ние там се шегувахме, че му шият панталоните с подсилено дъно.  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Какъв романтичен филм ,а за какво приказваме Embarassed,ама
погледа пусто не пропуска  tooth
Това с дървото вече ме срази hahaha Добре че съм сама вкъщи и си се хиля на спокойствиея Joy Joy
А иначе те ''цвеклото '' и дървото в крайна сметка също са част от романтиката  Mr. Green Embarassed
Кажи де, Себи! Не се стеснявай Mr. Green

# 708
Нали в петък по принцип излиза 2 фрагман, дали няма да ни изненадат с нещо твърде страстно в него и за такава изненада да говори Фахрие Mr. Green

# 709
Ало бе! Бурак се скапа да играе с очи в последните две серии, вие - в панталоните му се вторачихте... Тц, тц, тц... Гиди естетки фенки ... Joy hahaha Joy

# 710
Лили,тук някой спомена ,че има книга ,но аз не съм я чела.

Ало бе! Бурак се скапа да играе с очи в последните две серии, вие - в панталоните му се вторачихте... Тц, тц, тц... Гиди естетки фенки ... Joy hahaha Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ти само си представи ,че не сме гледали само очите...

Що да не си  оплакне човек окото.  Wink

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 20:56 от pavlinaio

# 711
Kaте,аз като го гледам един епизод по 100 пъти  , все по някое време отмествам поглед от очите на Бу Embarassed Mr. Green
Радост, виж  как се уживихме от темата за '' цвеклото'',ако се окажеш права утре ще е за червена точка работата Joy Joy

# 712

Кате  hahaha hahaha hahaha ама много време го гледаме вече все в очите Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Не са тесни панталоните,"зеленчуците" са от добър сорт Wink Wink Wink

# 713
# 714
То и сорта е добър ,ама ми се струва ,че са от фуражните Joy Joy Joy

Не случайно Чапа му се натиска. Всяка на нейно място ще си го пази .

# 715
# 716
# 717

Е .....Не!

rotfImbo rotfImbo rotfImboи аз съм сама в къщи и се хиля кякто от доста време не го бях правила.

А, да-когато Катя ,   писа ,че  Камран, баща му ,Юсуф   и....ДЖ. са тръгнали  да ловят риба посред нощ , а аз се чудех кой ще им свети в тъмното Joy Joy Joy

Оказа се ,че рибите сме ние ,а те си  я хапваха за мезе на ракийцата при Катина.

# 718
Никакви признаци няма за нова изненада по случай влюбените Wink
Годежът ще е Thinking Целувка - имаше, годеж - имаше, ами това ще е, иначе много ще ни разглезят.
Осъзнавам го, но пак се надявам Praynig
Само да не е нова реклама ooooh!

Мода на усы дошла до вселенной...

Подлуди света Кямран Party

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 21:33 от lilitoKoleva

# 719

Уси клипа е   с т р а х о т е н!  bouquet  bouquet

Е нагледахме се на очи  и затова се поразсеяхме  тази вечер ,но беше  много готино.
Хубаво е да разбираш руския.С много силно чувство за хумор са и ние покрай тях се забавляваме.

Общи условия

Активация на акаунт