WIZZ AIR 12

• 64 644
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Луната
Момичета, нямам Wizz Discount  и доколкото знам наистина не може да се купи отделно, а само с резервацията. И като симулирам купуване на билети + карта не ми сваля почти нищо.  newsm78. Моля, някой, който има карта, да ми направи услугата да провери датите 06.08(отиване) + 17.08(връщане) за Париж за двама. Така ще видя дали действително ще даде намаление на картата + 20%. Ще съм много благодарна!

Скрит текст:
451,96 lv Simple Smile

# 106
Момичета, нямам Wizz Discount  и доколкото знам наистина не може да се купи отделно, а само с резервацията. И като симулирам купуване на билети + карта не ми сваля почти нищо.  newsm78. Моля, някой, който има карта, да ми направи услугата да провери датите 06.08(отиване) + 17.08(връщане) за Париж за двама. Така ще видя дали действително ще даде намаление на картата + 20%. Ще съм много благодарна!

Скрит текст:
451,96 lv Simple Smile

Благодаря много!  bouquet На мен ми дава: 
Скрит текст:
478.96 (билети + Wizz discount)
. И защо има разлика не мога да разбера?!

# 107
  • Луната

Скрит текст:
451,96 lv Simple Smile

Благодаря много!  bouquet На мен ми дава:  
Скрит текст:

Защото купуваш Дискунт клуб (а отстъпката на Дискаунт клуб е до 20 лв на полет на пътник т.е. може да е 5, 10 лв. и т.н. )

# 108
Момичета, нямам Wizz Discount  и доколкото знам наистина не може да се купи отделно, а само с резервацията. И като симулирам купуване на билети + карта не ми сваля почти нищо.  newsm78. Моля, някой, който има карта, да ми направи услугата да провери датите 06.08(отиване) + 17.08(връщане) за Париж за двама. Така ще видя дали действително ще даде намаление на картата + 20%. Ще съм много благодарна!

Скрит текст:
451,96 lv Simple Smile

Благодаря много!  bouquet На мен ми дава: 
Скрит текст:

На мен ми дава различна цена.  Laughing
Скрит текст:

# 109
Картата не дава опция да се закупи отделно.Казва,че първо трябва да направиш резервация,или да избереш датите и тогава може да я добавиш.Сумата ми беше 1056лв,4 билета + 2 куфара.След добавянето стана 983лв общо с билети,куфари и карта.

# 110
На мен ми дава различна цена.  Laughing
Скрит текст:

Точно това не мога да разбера. Задаваме едни и същи неща, а дава различна цена на всеки. Wizz все повече ме дразнят! Tired

# 111
  • Луната
На мен ми дава различна цена.  Laughing
Скрит текст:

Точно това не мога да разбера. Задаваме едни и същи неща, а дава различна цена на всеки. Wizz все повече ме дразнят! Tired

Вече и при мен е цената на Мимии Peace!
Тъкмо мислех да не ползва специални отстъпки Joy

# 112
Ясно. Благодаря ви момичета   bouquet

# 113
...
Тъкмо мислех да не ползва специални отстъпки Joy

А дано!  Hug

# 114
  • Луната

Ако те устройва цената купувай, защото може дори след 5 мин. да се вдигне Simple Smile. Ако имаш колебания резервирай с плащане по банков път Simple Smile - допълнително ти оскъпява с 2,50 такса на банката (имат в сметки в ДСК и Сити банк). Имаш време до утре да помислиш. Ако не платиш по банков път... след време ти анулират резервацията Simple Smile

# 115

Ако те устройва цената купувай, защото може дори след 5 мин. да се вдигне Simple Smile. Ако имаш колебания резервирай с плащане по банков път Simple Smile - допълнително ти оскъпява с 2,50 такса на банката (имат в сметки в ДСК и Сити банк). Имаш време до утре да помислиш. Ако не платиш по банков път... след време ти анулират резервацията Simple Smile

Първо да съгласувам с половинката. Няма да е много доволен, беше сигурен, че ще паднат още малко цените, но не ни се отвори парашута  Simple Smile Здраве да е. До довечера вероятно ще имаме билетите.

# 116
А на мен защо не ми излиза да мога да закупя карта ? Само днешното намаление ми дава.

# 117
А на мен защо не ми излиза да мога да закупя карта ? Само днешното намаление ми дава.

Тръгни да купуваш билетите, избери и датите за да се покажат цените отстрани и системата ще ти предложи карта.  Laughing

# 118
Да, стана
Обърках се,защото явно като няма намаление тогава в момента на избор на дати, тогава мога да превключвам на цени с карта и без.

# 119
Здравейте,
и аз за първи път ще пътувам с тази авиокомпания.Бихте ли ми казали има ли
някаква такса при плащане с карта и каква е тя?/картата ми е дебитна на Булбанк , ако това има значение/
Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт