WIZZ AIR 12

• 64 726
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Искам да попитам позволено ли е , когато пътувам с малък салонен багаж мога ли да нося и дамска чанта?

Не.

Последно пътувах май месец миналата година с wizz и нямаше проблем - освен с багажа, бях (и не само аз) с дамската си чанта. Освен сега да има нови изисквания...Ще трябва да проверя.

# 646
  • В страната на бурите
Здравейте, благодаря за полезните разяснения и отговорите. Имам още един въпрос. Мога ли да се чекирам (регистрирам) за полета за връщане преди да съм осъществила полета за отиване? Тоест при билет отиване-връщане мога ли да се чекирам и за двата полета едновременно?

# 647
Да, няма проблем Simple Smile

# 648
  • София
Скоро пътувах до Брюксел и понеже и на мен ми беше странно, че не е разрешено (пише го и в сайта им) се обадих на платения им телефон и там казаха, че може само една чанта. Ако носиш дамска чанта, нямаш право на друг багаж и обратното. Така, че вземи малка чантичка, която да побереш в багажа, аз така направих.

# 649
Когато има намаления може ли да се ползва и клубната карта с 20 евро намаление на билет едновременно или само едното намаление важи

# 650
Когато има намаления може ли да се ползва и клубната карта с 20 евро намаление на билет едновременно или само едното намаление важи

Може.

# 651
Със сигурност назад в темата е казано, но ме питат в момента и нямам време да ровя. Ако отменят полета ви, в какъв срок трябва да ви съобщят? Благодаря предварително!

# 652
Мерси Simple Smile, понеже една приятелка пътува от Македония и ми каза, че освен малкия си багаж си взела в ръце и дамската чанта и ми стана странно Simple Smile
По принцип не е разрешено, но ако случиш на незаядливи служители, може. Добре е обаче да имаш резервен вариант - дамската чанта да е толкова малка, че да се побере в салонният ти багаж.
Последно на хора пред мен им направиха проблем, че не са заявили никакъв салонен багаж, а се явяват с такъв - дамска чанта или малка раница, т.е. малък салонен багаж, който е безплатен, но трябвало да се заяви.
Така че имайте го впредвид. Аз дори на децата заявявам малък салонен багаж, защото си носят малки ранички с дреболии. Виждала съм и за това да се заяждат, децата нямали право на багаж, освен ако не е обявен....

# 653
Аз редовно пътувах с малка чанта и ръчен багаж и никой не ми правеше проблем.
Само веднъж една изключително заядлива служителка на летището се заяде и се наложи да сложа дамската си чанта в ръчния багаж, поне докато минат проверките. Но все пак и тя си беше в правото да ми направи забележка- според официалните правила имаме право само на 1 бройка ръчен багаж Wink

# 654
Благодаря на всички Simple Smile малка чантичка ще си взема за телефон и документи, пък ако трябва ще я прибера

# 655
Извинявам се, ако е коментирано, но нямам време да чета цялата тема, а на импулсния им телефон послушах музика 15 минути без да ме отразят. Трябва ли да ми изпратят електронен билет, имаме изпратен само код за потвърждение.

# 656
  • София - Варна
Boarding Pass разпечатваш.

# 657
Мерси   bouquet

# 658
Момичета, търсих назад, но не успях да открия, затова пак питам - Ако отменят полета ви, в какъв срок трябва да ви съобщят?

# 659
Здравейте, благодаря за полезните разяснения и отговорите. Имам още един въпрос. Мога ли да се чекирам (регистрирам) за полета за връщане преди да съм осъществила полета за отиване? Тоест при билет отиване-връщане мога ли да се чекирам и за двата полета едновременно?
чекирането става 15 дни преди самия полет.Ако отиването и връщането ти са в този интервал-да ще можеш,ако ли не-като наближи датата на връщане тогава ще можеш да се чекираш

Общи условия

Активация на акаунт