Спамо-чат (10.02 - 17.02) - Кокичетата цъфнаха!

• 9 830
  • 247
  •   1
Отговори
# 15
моят супер-герой  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 16
  • Козлодуй
Благодаря,момичета,да ви се връща Hug Heart Eyes
(тя родната ми майка не знае Mr. Green )

# 17
  • Козлодуй
Добро утро!
Слънчев и усмихнат ден ви желая Hug

# 18
  • Козлодуй

Честит рожден ден,лудетино! Heart Eyes
Желая ти преди всичко здраве, много щастие, много любов и верни приятели!
И много пари за всичко останало
Grinning
 newsm51

# 19
  • София
Фурио, честит рожден ден! Все така секси и усмихната, много щастие, много купон, много поводи за усмивки, но най-вече здраве! Наздраве!  Hug Heart Eyes

# 20
  • София
Сънче, честит имен ден на патерица! Само хубави неща - по много!  Simple Smile Hug   

# 21
добро утро!
на Фурийска й дразнах още снощи във фейса  Mr. Green
но пак:   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 22
  • София
За всички, които имат повод да ядат торта.

Скрит текст:

Абе и без повод става Blush

И разбира се за госта. Днес съм ларж.

# 23
само да не падне някой косъм в тортата ми  Peace

# 24
  • Бургас
Aморе, честит рожден ден и тук! Много здраве на теб и всички, които обичаш, любов и сбъдване на всичко, за което мечтаеш!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 25
  • Бургас
Имаме си торта с косми  hahaha  Joy добре, че съм на диета  Sunglasses  Laughing

# 26
  • Бургас
Ним,
Скрит текст:
купих инхалатор, че ми писна от задните хреми на сина ми. Съжалявам, че не съм го направила по-рано и се чудя защо никой от смотаните лекари не ми го е препоръчал. Понеже от събота пак сме в бокса, уж не е грип, а само вирус с ужасяващо обилна хрема и Т, му правя инхалации и засега виждам огромен ефект върху задната хрема. Сигурно си наясно, 3 пъти с по 5мл физиологичен р-р добре ли? Чета, че някои хора капват по няколко капки клеева тинктура във физ.р-р, но на мен нещо не ми се струва добра идеята и ще пропусна. И още един тъп въпрос - достатъчно ли е да го мия с бебешкото веро на Сияна и с топла/гореща вода? Има ли нужда от друга стерилизация?

# 27
  • София
Мон,

Скрит текст:
никаква клеева тинктура не слагай в инхалатора. Само физ. разтвор и вентолин, ако се наложи. Обилната хрема при Симона беше по-скоро признак на алергия. Ама към какво - питай ме. Нездрав отговор на имунната система - не се разболява както трябва с температура и отит примерно, а хреми, кашлици, оток на лигавицата. Евентуално на финала идва и температурата. Така че не знам с какво да те окуража. Аз давам и противоалергичен сироп в такива случаи задължително.

Инхалаторът даже май с веро не трябва да го миеш. Колкото и да плакнеш, може да остане нещо и после да инхалира. Изпарваш с гореща вода, оставяш да изсъхне. Като се захаби маската, купуваш нов накрайник, те поне не са скъпи. Другият вариант е да питаш в аптеката, от където сте го купили с какво да стерилизираш. Но при мен и педиатърката, и алерголожката бяха категорични - само вряла вода.

Дано бързо се разминете! Praynig

# 28
  • София
Аре па са претенции за тортата - с косми била, с мускули била, не знам какво си. Баба ви все торта без косми е яла Crossing Arms кУ не я щете - оставете ми я на мен, нЕма я върна Blush

Друго от офиса не ми се отваря, както можете да предположите Crazy

# 29
 Hug Hug Hug

Благодаря на всички за невероятните пожелания! Още от снощи!  Mr. Green
Да ви се връщат тъпкано! Радвам се че Ви има! Обичам Ви!

Черпя с торти БЕЗ косми, арабски свирки и още нещо  Crazy Laughing

Снощи имах уникална вечер..   Crazy
Изкараха ме от кревата почти посред нощ, първия изненадващ подарък + разходка до ТВ кулата и уникалната гледка на нощна София, която никога не ще забравя.

А деня ми те първа започва  Crazy  Party Party Party  Mr. Green

пп Пуших  Mr. Green

пп И още ще пуша днес  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ппп Наздравеееееееееееееее  Flutter Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт