Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 129
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Браво elpet! Винце и хубаво мезе си и тамън за мъж изненада /всички знаем от къде минава мъжката любов  chef   / ММ не пие грам, даже на сватбата не си изпи шампанското, но мноого обича сладко. За това сутринта го посрещнах с една бонбониера Мерси, а довечера ще ядем не една, а цели две торти  Laughing Laughing Laughing   cook  cook Аз пък се сдобих с едно сладко плюшено мече за празника.
 Иначе за сиренцата-не ни ги разрешават заради плесените, които се използват при зреенето и защото са от сурово мляко /евентуално да няма листерия/, но ако си ги взимаш от класен гастроном, що пък не.   
Момичета, ще поднесете ли довечера изненада на половинката си?  Sunglasses newsm24

# 601
Честит Свети Валентин! Хубав празник мами и весели ритничета от нашите бебчета! txtloves

# 602
  • Там някъде
Уууф, аз не съм подготвила никаква изненада....Наблизо има едно магазинче за страхотни сладки неща и има меденки под формата на сърце та се чудя дали да не отскоча да му купя една на милото? Иначе довечера сме на заведение с приятели да празнуваме Heart Eyes

# 603
Моя мъж този празник изобщо не го признава и най-вероятно ще пием по чаша биричка за Трифончо, е и  някоя друга мръвчица разбира се

# 604
  • Пловдив
Иванела83 , моята ФМ трябваше да е на 27.01 (18 г.с.+2 дни). Отидох, казаха ми пола, но ..... ми насрочиха час за ФМ за 17.02. Док каза, че бебето е много малко (ние си вървим няколко дни назад) и че иска да поотрасне, да стане поне 300 грама, за да се вижда хубаво сърцето. Все пак имай предвид, че всичко е строго индивидуално - при теб бебето може да върви напред и да се види всичко. Ако това ще те поуспокои на мен док за прегледа на 27.01 пари не ми е вземал, защото реално не правихме ФМ, но пак казвам - не се тревожи и да не стане в 18+3 ще отидеш след седмица-две и ще се види всичко!
Благодаря ти   bouquet

# 605
Честит празник мили мамчета! Бъдете винаги много обичани и обичайте много  1dating

Ето я и моята валентинка  Two Hearts

# 606
  • Телиш/Плевен
Честит празник, тумбачета! Hug Който какъвто и празник да празнува, да се чувства поздравен. Важното е да сме щастливи и заобиколени от хората, които обичаме и които ни обичат.  Heart Eyes
Аз лично не тача нито един от двата празника, но моята майка има рожден ден днес, така че празнувам това. Да ми е жива и здрава още дълги години! bdbaloni

Искрено се радвам с всички, които споделят хубави новини от прегледите си. И съвсем лееекинко завиждам на узналите пола, надявам се в понеделник и аз вече да го знам. Mr. Green

Весело празнуване на всички! Hug

# 607
ДА Мами ,мартеничките са плетени на една кука ,когато няма друга работа се занимавам между другото и с този бизнес ,колкото да си убивам скуката
ето още мартенички да разгледате Simple Smile
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.128008547376252.24555. … 969695&type=3
 Скоро ще видите поредното ми коте Simple Smile

# 608
mama_angel: Уникааааааални неща си сътворила!!  Heart Eyes Не знам дали има нужда да казвам колко много се влюбих в кравичката - играчка !  Crazy

diana_hv: Ти мен разчувства с тази изненада, а си представям мъжа ти!! Най-хубавият подарък!

Тихомира : Ами ние с моя лекар дори не сме говорили за раждането още, камо ли за екип  Shocked Но иначе знам кой искам да ме изражда, да.

bebe2: И моята ФМ беше там и то при нея. Добър избор! Wink А и освен това вече имат нова апаратура, като при Марковс.

VeryMe: Уаууу и твоите мартенички са просто страхотни! Ех как завиждам на такива сръчни ръце! Аз съм като с две леви.  Crossing Arms

petya_petya: Аз не мога да кажа много компетентно мнение още относно коланите, тъй като си го купих вчера (най-добре да каже MAMA_SANCHO), но откакто го нося (вчера  Mr. Green ) ми е наистина удобен. Изключвам че го нося. Седя си с него през цялото време. Този уикенд се надявам да се разходя за по-дълго и да усетя по-добре ефекта му, но засега съм наистина много доволна.

На празнуващите и непразнуващите приятна вечер желая и спокоен и хубав уикенд!  Hug

# 609
Мерси,Monik@ ! smile3525 smile3525

# 610
elpet, линкът не се отваря

misi77, добре дошла ! лека бременност и раждане !

# 611
mama_angel и VeryMe мартеничките ви са чудесни просто  Wink продължавайте в същия дух.
diana_hv и мен много ме разчуства с подаръка, на косъм бях да пролея някоя сълза  smile3503 После да споделиш как е реагирал мъжа ти.
Може ли и мен да светнете как се вмъква снимка моля  newsm03

# 612
  • гр. Варна
Здравейте,Честит празник на всички Wine Glass
Днес бях на консултация и всичко с бебчо е ок за сега.Видяхме му пола и ако може и на мен едно stork-boy на  първа страничка.Записах се и за фм на 01.03,изписаха ми и магнерот за контракции,които доктора засече.

# 613
  • Пловдив
Момичета, ще поднесете ли довечера изненада на половинката си?  Sunglasses newsm24

Аз вчера му купих това http://prikachi.com/images.php?images/106/7066106L.jpg .Той на мен цветя и бонбони.Няма да празнуваме на ресторант.Вкъщи сме си,вечеряхме и ще се гушкаме на дивана

# 614
Здравейте, щастливи мами. С удоволствие се включвам в темата. Терминът ми е на 22.07.2014 (17 г.с.) , на последната консултация онзи ден, лекарката изказа предположение ,че е момиченце, но на следващата консултация би трябвало да се види по-добре.  Пожелавам лека и безпроблемна бременност на всички.

В отговор на питането за козметика срещо стрии- Мустела- гърди и корем и Хипп- олио и масло редувам за останалата част от тялото- 2пъти на ден Simple Smile
Весел, усмихнат и прекрасен празник на всички! Heart

Козметиката ти срещу стрии става ли и срещу целулит?

Общи условия

Активация на акаунт