Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 287
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Здравейте, момичета! Hug
Ето ме и мен! Heart Eyes
Изкарах една невероятна седмица в Лондон, изпълнена с много положителни моменти и сбъднати мечти.Споменах назад в темите, че брат ми живее там и отдавна правя планове за тази екскурзия.Синът ми беше с мен, остана очарован, от атракците, които посетихме.Направих и първите покупки за бъдещия член на семейството, няколко бодита, комплект шишета на Авент и две одеалца., тънки, позходящи за лятото.Количката ми е пристигнала, но не е останало ред да я отворя и разгледам.
Днес съм на жк през късния следобед, ще се включа, за да ви разкажа как е минал прегледа.
Хубав ден! Hug

# 151
Elfita, не мисля че си струва да споря с теб! Ти явно си искала да кажеш друго но ............. smile3505
Болничният само по себе си не се отразява на майчинството
ето това е заблуждаването ти!

Ми,няма нищо заблуждаващо.Така си е,защото за месеците в болничен не се взима самия болничен,а доходът от който е изчислен болничния т.е по-високото.Намалението може да идва от различните осигуровки в 18 м база.И затова винаги давам реален пример с 18 м база и осигуровките,за да могат не запознатите с материята да си го представят.

След като ме обвини в заблуждение на бъдещите майки,с огромни букви,а това не е така,е редно да се извиниш
Joy
Казах вече че нямам намерение да споря с теб. Ако няма промяна в осигурителните вноски 18м назад болничния няма да окаже влияние на майчинството, но ако има ще! И още в предния пост ти написах че не си се изразила правилно за да те разбера, но до тук по тази тема (поне от мен)!

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 08:37 от Мимето14

# 152
Добро ви утро и от мен   Nature Sunny

И аз по принцип съм от безсънните но тази нощ спах като пън  Joy
Lilac как мина самото пътуване със самолета? На мен също ми предстои, но в началото на април. Хайде на бодитата от лондон - евтини и супер красиви Simple Smile

# 153
Здравейте, момичета!
Скоро не съм писала, но имам голям проблем с компютъра.
Бързам за училището на 9 месеца в Пловдив и после подробно ще ви прочета.
Дано се срещна с пловдивчанки там!

# 154
Lilac, добре дошла! Радвам се че всичко е било супер в Лондон!
Да кажеш как е минал прегледа!

# 155
Здравейте, момичета!
Скоро не съм писала, но имам голям проблем с компютъра.
Бързам за училището на 9 месеца в Пловдив и после подробно ще ви прочета.
Дано се срещна с пловдивчанки там!

И аз там отивам Simple Smile

# 156
Avencis супер! Може да се видим. На мен ще ми е първо посещение, дори не съм се записала предварително, но дано не ме върнат.

# 157
Avencis супер! Може да се видим. На мен ще ми е първо посещение, дори не съм се записала предварително, но дано не ме върнат.

Някой по горе каза че няма как да те върнат Simple Smile идвай смело и на мен ми е 1ви път

# 158
Добро утро мами, малкия е на детска и мама има цял ден за себе си, страхотно. Другата седмица ми свършва отпуската и пак на работа ако има мами от Сф които като чен почиват да се организираме в това хубаво време да се поразходим

# 159
Момичета може да предлагате име на следващата темата, че като гледам с каква скорост пишетеееееееееее

# 160
  • Варна
Момичета, с тази токсоплазмоза се вкарах в страшен филм.
Вчера ми излезе само половината резултат от изследването - това, което е за стара инфекция ИгГ, но с много висока стойност. Отрицателният резултат е до 1, а над 3 е положителен, а моят е 95  Shocked. Откачих направо. После четох по форумите, че това било всъщност антителата от предишно заразяване и че така било по-добре, отколкото да нямаш. Но защо не ми излиза резултата за прясна инфекция ИгМ?! Другият излезе още вчера, а този го няма. Ще се побъркам от притеснение.

# 161
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
 Явно тази нощ сме поспали повече.
И на мен ми предстои летене със самолет в началото на април и се интересувам как е минало, има ли някакъв дискомфорт? Разбрах, че попринцип след 28 седмица не се препоръчвало, но май това въобще не е общовалидно и не играе роля на забрана...

# 162
Добро утро момичета  Hug леле като гледам всяка ще ходи на някъде как ви завиждам само , моя мъж все на работа няма почивка та съм се закотвила тука в тая София няма мърдане . Желая успешен ден на всички   bouquet

# 163
Ehaaa bravo na vas ve4e ste na 11 stranica Wink)))))
Momicheta da vi pitam vchera mi izpisaha Flebodia, zashtoto ednata traba ne dostaviala dostatachno krav na bebeto !?!?
Niakoi pil li e takova neshto?

# 164
Добро утро момичета  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт