Настолна игра за дете на 4-6 години?

• 4 298
  • 10
  •   1
Отговори
6tastliva - в заглавието е споменато към каква възраст е насочена темата, въпроса и отговорите в нея.

Уффф, да, чак сега я видях, ама така е като само поглеждам с едно око  Laughing че дребните не ми дават да седна...
май ще се отпиша, че сме в друга възрастова група
дали има като за 4 год. ???

# 1

Няма, но Черен Петър, Не се сърди, човече, Уно дори пак стават за вас.

# 2
Тази игра беше много любима и на двамата

С малкия още я играем понякога. На него много му харесва и "Бау-Мяу". По принцип я дават за деца над 6 години, но става и за по-малки

Много му е забавно, защото докато поставяме пуловете съответно мяучим и джавкаме.  Joy

# 3
Момичета, благодаря ви  Hug

# 4
  • София
Клатещата се кула на Eichhorn се оказа много добро занимание.

# 5
  • София
- много интересни играем ги с кеф/сина ми е на 5/ и аз се забавлявам ужасно много.
Освен това имаме такива карти - също интересни и за малки и големи
Имаме Не се сърди човече Angry birds правилата са като на обикновенното,но е по-хубаво направено и много му харесва играем всеки ден.
Аз лично много харесвам тази игра
синчето играе,но му подсказвам от време на време.

# 6
  • София

На моята 4 годишна тази й е любимата:
http://genesis.bg/bg/item/card_game_Diamoniak/35.html

а по темата - Не се сърди човече, карти монополи, Уно, мемори сме запазили от този период

# 7
Отделих темата.

# 8
Домино.

# 9
Играем със СМЯХ картите с животни - голям смях пада. Всъщност в листовката са описани няколко игри подобни на тия дето сме ги играли като деца - война, кент, салам, бонжур мадам и т.н., ако се сещате.
Ето ги тук картите: http://www.shop.cleverbook.net/%D1%81%D0%BC%D1%8F%D1%85-%D0%BA%D … 1%80%D1%82%D0%B8/

# 10
Малкият ми син, на 5.5, се запали по шаха. Намерихме един останал още от моето детство и сега постоянно ме гони да играем. Учудващо бързо се научи да реди фигурите и запомни как се местят. Сега вечер провеждаме епични битки. Ние с баща му не сме играли шах сигурно от поне 20 години и ни е малко трудно да включим на шахматна вълна, но общо взето се получава доста забавно. Големият пък не проявява особен интерес и повече пречи с виковете си отстрани: "Вземи му ...., атакувай!" и разни такива, а ние се опитваме да обясняваме, че все пак играта е "шах", а не "вземанка".

Общи условия

Активация на акаунт