Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 733
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
http://vimeo.com/86516281

клип на  Ludmila Molodetski

Engin Akyurek Welcome Omer and Elif

# 286

Не помня да сме поствали нещо за Нил. От РФ:

Скрит текст:
Нил Караибрахимгил (или просто Нил; тур. Nil Karaibrahimgil; род. 17 октября 1976, Анкара, Турция) — турецкая певица.

В 2000 поступила в отделение международных отношений Босфорского университета.

В Турции стала известной прежде всего по рекламе одного из ведущих турецких операторов мобильной связи Турксель (Turkcell), снявшись в ней в роли путешественницы, время от времени нуждающейся в телефонной карточке. (В последующих некоторых рекламах снималась вместе с Тарканом).
Родена на 17.10.1976, в Анкара. в 2000 започва да учи международни отношения в Босфорския университет. Става известна с рекламата си за един от водещите оператори за мобилна връзка в Турция - Турксел. Там се снима като пътешественица, нуждаеща се от време на време от тел. карта. В няколко средващи реклами се снима с Таркан.

# 287

МОМИЧЕТА  Hug, вие, които правите колажи - благородно ви завиждам  Grinning,
сега имате толкова много кадри за творбите си. А, колко още ще излизат, ехеееей...  Grinning Joy

# 288
  • Пловдив

Енгин е посинял от студ.... Фарах се държи.....

Е, дано го научи да плува - иначе сцената е записана успешно.

Ето един репортаж за филма:

https://www.facebook.com/photo.php?v=669068703132226&set=vb. … ype=2&theater

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 21:19 от mariana51

# 289
- Как си облизва устните...

- Приготвя масата.

- И тук.....

От зад кадър.
На първия гиф е ядосан... smile3515 Секват му устрема - влязъл е в образ и сега трябва да излиза.
   На втория и третия забелязах нещо странно... Чак се двоумя дали да го споделя. newsm03 Хайде, ще го сложа в спойлер.
Скрит текст:
Енго е изневерил на боксерките! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Защо? Само той си знае. Може пък модата да се е сменила. newsm78 newsm78 Не скачайте веднага, моля ви! Hug Каквото си иска, това ще си носи! Просто забелязах и ми стана весело. Ако не ми вярвате, пуснете си клипа на цял екран. Blush

# 290

Момичета, Тек май не може да плува. Ейлюл го учи - вика му "Ела, ела...."

Може и той да е претърпял инцидент, свързан с морето, и да е загубил
баща си тогава. Затова да има страх от водата.
Измислям си сценарий, нали ще има нещо в миналото му, заради което
се е усамотил. Но на острова пък е до вода.... Thinking

# 291

БАРИСЕЯ Hug, голям образ си  Simple Smile.Всичко ти прави впечатление,
и каквото и да е мнението ти, все го поднасяш по такъв сладурски начин,
 че никой да не може да ти се сърди.   bouquet

# 292

МОМИЧЕТА  Hug, вие, които правите колажи - благородно ви завиждам  Grinning,
сега имате толкова много кадри за творбите си. А, колко още ще излизат, ехеееей...  Grinning Joy

Тануша Hug сега дори ми е по-трудно , чудя се коя снимка да избера. Grinning Grinning
Аз още не мога да разгледам спокойно всичко, все нещо ново излиза.
Не се оплаквам де, нали това чакахме всички. newsm08

# 293
Е, не мога да се сдържа и пак ще го кажа - нали ми е слабото място... Тука все още е с хубавата си коса!  love001 Не знам на вас, но на мен ми е мъчно за нея! smile3518

# 294
  • Пловдив
Скрит текст:
- Как си облизва устните...

- Приготвя масата.

- И тук.....
От зад кадър.
На първия гиф е ядосан... smile3515 Секват му устрема - влязъл е в образ и сега трябва да излиза.
   На втория и третия забелязах нещо странно... Чак се двоумя дали да го споделя. newsm03 Хайде, ще го сложа в спойлер.
Скрит текст:
Енго е изневерил на боксерките! rotfImbo rotfImbo rotfImbo Защо? Само той си знае. Може пък модата да се е сменила. newsm78 newsm78 Не скачайте веднага, моля ви! Hug Каквото си иска, това ще си носи! Просто забелязах и ми стана весело. Ако не ми вярвате, пуснете си клипа на цял екран. Blush

Боксерките отдавна не са на мода. Демодеееее. Старците вече ги носят. Имам синове и знам....

# 295
Резюме на интервюто в тв-24:

Скрит текст:
11-02-2014
English brief summary about what Engin and Farah said :
Farah : Eylül character is very joyful character, she is very active, so punctuational and succeeded woman. She loves her work so much. She has no time for love. She is afraid from love.
Engin : Tekin character, is a man who is living alone in Bozcaada. He establish for himself a sheltered life. The are a very big difference between Tekin character and Eylül. But they are meeting each others in a point in the the middle.
This is what the film is explaining. Tekin is trying to remind Eylül by her love to him. Actually the movie is based on that. It's a movie about remembering love.
We can say it is a very special movie about love.
Everyone of us can feel something about himself in the movie.. The story will remind him with something in his life.
Farah : We worked so much. We got tired so much. But we enjoyed every minute. We didn't feel that we are that much tired because we worked in very beautiful way. We enjoyed a lot.
Engin : Our mood was in its best condition. Both me and Farah together, we wandering in Bozcaada, we enjoyed a lot in the location set, and in Bozcaada.
Bozcaada is a place which gave us so much energy to work and this was good thing.
Farah : The movie is not only about love. It is so human movie. for this reason everyone will find something about himself in the movie.
Engin : Yes everyone of us can find something about himself in the movie. An old love story. The characters have got something from inside us.

# 296

ЕЛИ  Hug, ако не ни изстрелят пак някоя нова "бомба"  Grinning,
ще се поуспокоите и ще се развихрите.  Grinning Heart Eyes

# 297

БАРИСЕЯ Hug, голям образ си  Simple Smile.Всичко ти прави впечатление,
и каквото и да е мнението ти, все го поднасяш по такъв сладурски начин,
 че никой да не може да ти се сърди.   bouquet
Тануша, Hug Hug Hug Така си е, голям "забелезвач" съм - още баба ми го казваше. Родена съм за детектив. hahaha hahaha Радвам се, че те развеселявам! И на мен ми е весело днес - снимки, клипчета, интервюта, туити... Малко съм "на черешата" и дрънкам каквото ми падне. newsm68

# 298

ЕЛИ  Hug, ако не ни изстрелят пак някоя нова "бомба"  Grinning,
ще се поуспокоите и ще се развихрите.  Grinning Heart Eyes

А, да изстрелват ''бомбите'', няма да ни уплашат #2gunfire
Или може да се загрижат за здравето ни, и да решат да забавят темпото Joy Joy Joy Joy

Барисеа Hug  отиде си хубавата коса, вярно е. Но спокойно, в следващия
филм след Парите, ще е наред пак да е с дълга коса. Grinning Grinning
Ще чакаме, какво ще правим Grinning Grinning

# 299

БАРИСЕЯ, щом ще си детектив ще ти трябва и дегизировка, ще ти услужа, ако все още нямаш...

Joy Joy Joy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 21:51 от Tanusha_

Общи условия

Активация на акаунт