Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 725
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=_UvPMoOzg-E

Този клип с акцент на музиката към филма е пуснат току-що

# 376
Ако на такива събития се ходи задължително с покана, изводите са много тъжни - значи Енгин никой не го кани.  Sad Та той не беше дори на премиерата на "Моят свят" и "Сънят на пеперудата", да не говорим, че и други негови близки колеги като Енгин Алтан, Аслъан Гюрбюз, Бюлент Сейран, Сумру Явурджук, Мурат Джемджир, Ахмет Курал започнаха нови проекти.
За някои от тези колеги се твърди, че са приятели на Енгин, но никой никъде не ги е виждал заедно - нито на премиера или друго официално събитие, нито в кафене напр., където често Енгин го хващат папараците и феновете.

За мен отдавна отсъствието на Енгин (дори когато блести с отсъствието си) излиза от нормите на поведение - професионално и чисто човешко.
Дали не е достатъчно възпитан и етичен, дали не уважава колегите си, или пък колегите му не го канят - все не звучи добре.  Sad

Joy Joy Joy Joy Joy

За тази снимка се каза че човекът, който прегръща Енгин е Ахмет Курал (Харун от АБО), а пък този пред него в гръб доста прилича на Мурат Джемдир. Явно те са били на премиерата на ВКЕМ. Прави впечатление, че не са на червения килим, а встрани. Така че нищо чудно и Енгин да е бил на техните премиери. Това че не е позирал да го снимат и да го видиш, ли е за притеснение?  Че не ходи на всички представяния е ясно.
А сега защо ЕА е трябвало да е на галата на "сънят на пеперудата"?  newsm78 Тогава даже не беше работил дори и с Фара.
Интересно, че никои от този филм не я уважи на тази и премиера...... А пък всички по принцип ходят на такива събития, и са редовно заснемани на представянията на нови филми.....
Никой обаче не е длъжен да ходи, където не иска. Затова няма какво да се осъжда Къванч, че не е бил на премиерата на ВКЕМ.
Нали снима в Русия..... Чудно е обаче  какво точно е снимал, след като операторът на дизито му е, същия който е и на ВКЕМ... и той беше на премиерата на филма  newsm78

# 377

Прекрасни сте момичета!  И Енгин е прекрасен ! newsm51

Поздравления  на всички за това, което правят за темата. smile3525

Благодаря, че ви има Марица, Любов, Марианка, Танюша, Барисея, Аурелия, Паула, АлбаМар,

Милка и другите, които по късно ще се присъединят.    txtloves

Не знам химия ли е, синергия ли е,  но са прекрасни.

# 378
   Мариана, Hug благодаря за спойлера в пост 372! newsm51
   Любов, Hug ама ти накрая ще вземеш зорлем да ги събереш двамата! newsm62 Изпива я с очи, та изпива я с очи... newsm53 Не че не ми се иска да си права! smile3503 Много хармонична двойка са и той наистина изглежда щастлив до нея. Но нека все пак не забравяме, че и двамата са актьори. И то добри! Ако случайно не им беше приятно заедно, мислиш ли, че щяха да го показват баш на премиерата? Но всъщност, съм съгласна с теб - между тях има химия. Дали е само професионална тая синергия или има шанс да се пренесе в реала... това вече само Господ знае (и те двамата евентуално). newsm78 Но не забравяй как в началото на КВФ непрекъснато пускаха слухове за роман и между него и Берен. newsm12 То... с добрите актьори е така - умеят да ни заблуждават за чувствата си. Като мине още една година, като поснимат двамата (той с Туба, тя с КТ), ако пак ги засичат така ухилени "да се изпиват с очи", newsm03 тогава вече ще си позволя да се зарадвам и да изям една баклава за тяхно здраве! smile3501 newsm68

# 379
  Мариана, Hug благодаря за спойлера в пост 372! newsm51
   Любов, Hug ама ти накрая ще вземеш зорлем да ги събереш двамата! newsm62 Изпива я с очи, та изпива я с очи... newsm53 Не че не ми се иска да си права! smile3503 Много хармонична двойка са и той наистина изглежда щастлив до нея. Но нека все пак не забравяме, че и двамата са актьори. И то добри! Ако случайно не им беше приятно заедно, мислиш ли, че щяха да го показват баш на премиерата? Но всъщност, съм съгласна с теб - между тях има химия. Дали е само професионална тая синергия или има шанс да се пренесе в реала... това вече само Господ знае (и те двамата евентуално). newsm78 Но не забравяй как в началото на КВФ непрекъснато пускаха слухове за роман и между него и Берен. newsm12 То... с добрите актьори е така - умеят да ни заблуждават за чувствата си. Като мине още една година, като поснимат двамата (той с Туба, тя с КТ), ако пак ги засичат така ухилени "да се изпиват с очи", newsm03 тогава вече ще си позволя да се зарадвам и да изям една баклава за тяхно здраве! smile3501 newsm68

Просто обичам един мъж да умее да оценява по достойнство една жена. И се възхитих на Енгин за букета от чувства, които поднесе на Фарах. Красиво е. Това видях, а съвсем не е задължително да има "роман"... не съм и намекнала, че са "двойка". За мен е важен този миг, а от днес, предполагам, всеки по своя път...Нормално...
В този смисъл много се зарадвах и на прегръдката на Енгин и Туба... За мен това е много важно... Тръгват един към друг много открито, спонтанно, с добри очаквания...Дано бъдещето ги потвърди...А и си спомням спекулациите и подмятанията, че никоя не искала да играе с него. Е, Туба явно иска, а тя не е коя да е...

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 13:37 от loveofmine

# 380
  • Пловдив

">#t=15[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=_wLFyj8SORU&feature=youtu.be

Момичета - гледайте... Радост за очите.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 14:11 от mariana51

# 381

Grinning Страхотен тандем сте ВИЕ ДВЕТЕ. Grinning

МАРИЯНКА, , ЛЮБОВ,!

Скрит текст:

# 382

Невероятна гала! Нашите хора са прекрасни! Както се казва в песента: "Синджир йок!"  Красиви, одухотворени, щастливи...Гостите непрекъснато повтаряха:  "Чок гюзел"...

# 383

">#t=15[/video]

http://www.youtube.com/watch?v=_wLFyj8SORU&feature=youtu.be

Момичета - гледайте... Радост за очите.
Страхотно! smile3501 Благодаря, Мариана! newsm51
   Един или двама души долових да казват, че са се смели на много места. newsm62 Никой не чух да казва, че е бил натъжен. Е, това е добър сигнал! newsm10

# 384

Е,  Марианка, Благодаря за удоволствието.  newsm51
Енгин и Фарах са прекрасни, но и другите ме впечатлиха. Проблема е в това,че нищо
не разбрах, когото си казваха мнението за филма, освен - чок, чок, чок гюзел и
романтик.  Но нямаше никой тъжен.
          Да има кой да го преведе на английски, пък диамантчето  "да му види сметката".
Ех ,  мечти.......

/ Забелязах, че присъстваха много от актьорите от "Времето лети", в който се снима Фарах/

# 385
  • Пловдив

http://sinema.mynet.com/fotoanaliz/bi-kucuk-eylul-meselesi-galas … campaign=wallpost

Няма тв медия или вестник да не са отразили вчера и днес новината за филма. Линкове, линкове, със снимки на присъстващите актьори, хора от бизнеса, от бранша.....
Интересно ми е, от три фрагмана и няколко репортажа как приех Фарах. Чаровна, усмивката и не слиза от лицето. За Енгин - ние тук пишещите си знаем. За Туба - имам пресантиман. Енгин я прегърна с усмивка.... Започвала съм сериали с нея - нито един не можах да изгледам повече от две-три серии. Не повярвам ли на един актьор/актриса в две-три серии - значи не е моя такъв. Спестявам си мъчението. Дано в КРА - който ще гледам заради Енгин и други известни актьори - ме грабне като Елиф. Толкова им се радват феновете, че всички предричат Енгин/Туба - новата екранна двойка. Но, малко остана. Трейлърът чука на вратата....

# 386
Момичета,не вярвам някой да каже,че скучае в нашата необятна тема-репортажи,професионално преведени при това,снимки,снимки,не мога да ги изгледам,защото ги съзерцавам по половин час,после пак се връщам и така..... до края.В това време е пристигнала следващата партида.Чудя се вие как сте,като трябва и да ходите на работа.

За охлаждане,да не прегреем от много емоции.

# 387
  • Пловдив

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390821224387511.107374 … 068420&type=1

И за да не бъда голословна - линк с част от вестниците отразили филма.... Албумът се допълва....

# 388
# 389

Чаят е сервиран,да пийнем и ние заедно с Керим и да изгледаме серията.

Общи условия

Активация на акаунт