Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 945
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Е, Марта... сега ще чакаме прожекцията да свърши, за да получим новини...

Тук май Фара да не би да се снима с Енгин.

# 91
# 92
# 93
  • Бургас
Момичета аз съм очарована от всичко ,което прочетох и видях.Някои постове ме newsm45Марта  HugАз също благодаря на Гони  bouquet
 Любов и Марианка  ,вие сте страхотен тандем
Тази снимка си я бях приготвила за свети Валентин,но сега ми е повече от празнично Laughing
А клипа ...гледах го ....гледах го и още малко и на мен ще ми поникнат криле EmbarassedМного ми хареса , а леко продрания глас на певицата....оф бе.....

Сега притихвам в очакване за първите коментари по филма.

# 94
Engin Akyürek'le Farah Zeynep Abdullah'ın o müthiş arkadaşlıkları, samimiyetleri....dadlu şeyler yeaa --- Страхотно приятелство и искреност между Енгин и Фара - туит на фен...

Напълно споделям това впечатление.

Увеличена и приближена.

Хаяско, колажт е супер! Благодаря!  Hug Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 21:32 от marytza

# 95

Много ми хареса Nil Karaibrahimgil - красив глас ...  и тази идея с това плашило 

Хаяско Тануша Комет не помня дали ви поздравих днес, ама ... толкова съм "чок шашърдъ" , че в къщи ме гледат ... особено.

А вижте какъв ми е тапета на десктопа от днес

Скрит текст:

# 96

Прекрасни,лъчезарни.

# 97

Не знам кои са гостите, само мъжът съм гледала в Езел. Simple Smile

# 98
  • София
Здравейте!
Какъв ден! Какъв невероятен ден!!!!

Марианка, Ани, Тануша, Дива, Лав, Марта  и другите, които постваха снимки, клипчета, гифчета и съобщаваха новини - благодаря ви, момичета!

Страхотна песен, все едно е писана специално за филма! Прекрасен избор на Керем Дерен. И певицата ми хареса, и мелодията и думите и видеото - всичкоооо!

Доживяхме да видим Енгин "почти на живо"! Лично на мен ми изглеждаше малко притеснен, няколко пъти посегна да си оправя врътовръзката, за по-сигурно си сложи ръцете пак в джобовете!!! Много естествен, никакво звездеене!!! А Фара! Сияеше това момиче! Колкото повече я гледам, толкова повече я харесвам! И как непринудено, естествено и приятелски се държаха тримата! Не знам какво са казали, надявам се момичетата от Универсала и Лав да ни помогнат!

А вие май вече сте на премиерата, бързам да се наредя и аз !!!

# 99
Марта, ти може да си чок шашардъ, ама поне не забрави да се се похвалиш със списанието.... А аз забравих. Simple Smile))) Не, че не подскачах като малко дете, гушнала пратката, още преди да отворя, докосна и разгледам... Simple Smile)

Ах, тази Фара!... туитва колажи. Simple Smile))

Ще ни побъркат. Simple Smile) Няма да усетим двата часа на прожекцията кога ще минат. Simple Smile))

cinemaximum ‏@cinemaximum 6m
Ve karşınızda #biküçükEylülmeselesi ekibi!  --- туитът е от киносалона - явно и техен представител снима събитието.

Фара е сменила тоалета си.

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 21:44 от marytza

# 100

Бергюзар Корел

# 101
  • Разград

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 21:51 от vania_e

# 102

Дилеми Hug наистина доживяхме и тоя ден! Всичко е като сбъднат сън. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На тази снимка забелязвате ли на пръв поглед как си приличат
Енгин, колегата му и оператора. Малко и брадите помагат за това. Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 21:49 от elinor-7

# 103
# 104

newsm51
Момичетааааааа, какъв ден!  Наааайс, а?
Опиянена съм от щастие, но и омаломощена!
В Универсала пуснаха превод на английски на матерала от СиЕнЕн- Тюрк,
преведох го и току-що го подадох на Мариянчето да сложи субтитрите!
Така че има още радости, не бързайте да заспивате…
А Фарах и Енгин са вълшебни! Просто нямам думи…

txtloves

Общи условия

Активация на акаунт