Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 251

• 40 701
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • Пловдив

Прекрасни Енгин и Фарах.

# 347

Прекрасни Енгин и Фарах.

И тук, а и в сцените от филма зад камера си личи как добре се разбират двамата. И в репортажа на тв-24 пък личи как се вслушват един в друг, подкрепят се, допълват се. Мисля, че двата таланта са се разпознали и уважението е взаимно.

Впрочем, чухте ли в един от отгворите към тв-24, Енгин каза нещо за "Текин Булут"?  newsm78

https://www.youtube.com/watch?v=npO_0EFy2sY#t=132 --- видео с карикатуриста и др. от премиерата

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 10:48 от marytza

# 348

Прекрасни Енгин и Фарах.

И тук, а и в сцените от филма зад камера си личи как добре се разбират двамата. И в репортажа на тв-24 пък личи как се вслушват един в друг, подкрепят се, допълват се. Мисля, че двата таланта са се разпознали и уважението е взаимно.

Подкрепям те marytza  Peace Явно синегрията за която говореше Енгин си е на лице и видно и от нас - въпреки, че не сме изгледали още филма.

# 349

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug

Grinning Снощи си легнах с прекрасно настроение, днес станах и още не ме е напуснало. Grinning
 Heart Eyes Виждам тук, че има  и други от вас запазили вчерашното си настроение. Heart Eyes
Нека да продължим в същия дух и никога да не порастваме...

Joy Joy
Скрит текст:

"Да остарееш е неизбежно, но не е задължително да пораснеш..."

# 350
Още не са ни превели разговорите в снимките зад кадър, но тези, които отбелязаха, че това са пробни снимки на облеклото на героите още преди да започне заснемането на филма, са прави. Енгин все още е с неговата си коса и прическа, ластичето на ръката, тениската му не е омазана с боя... Фара също пробва червената си рокля, която не е довършена - горе, на раменете, личи. Значи това са снимки от уточняването на костюмите. Всеки от тях се опитва да свикне с вида си в роля...

--- тук вече роклята е довършена, изрязана и оформена на раменете.

# 351

Момичета,

Ще споделя неща, което мисля и чувствам, без да ви ангажирам с вашето съгласие.

От всичко прочетено и видяно за Енгин Акюрек, за себе си стигам до извода, че ние отдавна
сме го преоткрили и оценили, като изключителен талант, докато масовата турска публика го
забелязва по късно.
      Имам чувство, че неговата звезда в Турция тепърва изгрява.
      С великолепния за нас образ на Керим, той не бе радушно и еднозначно приет там.
Проблемите със сериала, за които съм чела, допълнително допринесоха за това. Знаем, че
липсваха почти всякакви интервюта, не само с Енгин.
      В "Ако бях облак" е забелязан само от част от творците в киноиндустрията.
      Затова, моето лично заключение е, че за Енгин Тепърва ще се говори, въпреки получените
награди. След игралния филм и новия сериал се надявам да бъде оценен подобаващо и по достойнство и от масовия турски зрител. Имам усещането, че е по високо оценен извън Турция.
      И дори предположенията, че не присъства на светски събития, поставям под съмнение.
Бил ли е поканен - кой да ти каже ? Не допускам този образован и възпитан човек, че не е
уважил колегите си. На такива събития се ходи задължително с покана, а не защото си решил да поздравиш някого. Нямаме данни и не можем да съдим и поучаваме.
      Присъствието на актьори от "Брак с чужденец", "Ако бях облак", "Каква е вината на Фатмалюл", "Мръсни пари и любов" си мисля, че се дължи на покана от ЕНгин.
     Доколкото съм запозната, той, като главен герой има право да раздаде определен брой покани.      Предполагам, че Фарах е имала същата възможност и не ми се вярва, че е пренебрегнала
новия си партньор КТ.  От това, че го нямаше могат да се правят също изводи, но пак в сферата на предположенията.
    Но тъй, като някои постоянно се възмущават от поведението на Енгин, интересно, защо мълчат сега.?

Това е което исках да ви споделя, без да считам мнението си за меродавно.
     Желая от сърце на любимият си актьор да става все по известен  и  все по добър и вдига летвата още по високо.

# 352

КОМЕТ,  Hug и !
Скрит текст:

# 353

Продължават с промо-кадри в стр. на ВКЕМ.

Комет, съгласна съм с теб. Всичко е в рамките на предположенията. Simple Smile Каквато и да е истината, за мен Енгин се е доказал като етичен колега. Присъствието и поддържането на приятелски отношения с толкова хора от бившите му партньори от филми и сериали говори много.
И с това съм съгласна:

Цитат
Не допускам този образован и възпитан човек, че не е
уважил колегите си.
При положение, че е бил поканен, бих допълнила.
Както и да е, надявам се, че с ВКЕМ ще се осъществи пробив за Енгин не само в Турция. Отзивите за филма в СМИ дотук са чудесни. Промотирането е професионално направено и успешно - интересът към филма е голям. Дай, Боже, както каза и Любов, да го видим представен и в Кан.

Обърнете внимание на Керем и съпругата му. Simple Smile  Heart Eyes Сладури. Simple Smile

И една плезенка - бонус - от мен. Wink))

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 11:32 от marytza

# 354

Помогнете ми за името на актьора, приковал погледите на ЕНГИН и ФАРАХ.  Praynig
Много ми харесва, като излъчване.
  Grinning

# 355
komet
Цитат
  И дори предположенията, че не присъства на светски събития, поставям под съмнение.
Бил ли е поканен - кой да ти каже ? Не допускам този образован и възпитан човек, че не е
уважил колегите си. На такива събития се ходи задължително с покана, а не защото си решил да поздравиш някого. Нямаме данни и не можем да съдим и поучаваме.

Ако на такива събития се ходи задължително с покана, изводите са много тъжни - значи Енгин никой не го кани.  Sad Та той не беше дори на премиерата на "Моят свят" и "Сънят на пеперудата", да не говорим, че и други негови близки колеги като Енгин Алтан, Аслъан Гюрбюз, Бюлент Сейран, Сумру Явурджук, Мурат Джемджир, Ахмет Курал започнаха нови проекти.
За някои от тези колеги се твърди, че са приятели на Енгин, но никой никъде не ги е виждал заедно - нито на премиера или друго официално събитие, нито в кафене напр., където често Енгин го хващат папараците и феновете.

За мен отдавна отсъствието на Енгин (дори когато блести с отсъствието си) излиза от нормите на поведение - професионално и чисто човешко.
Дали не е достатъчно възпитан и етичен, дали не уважава колегите си, или пък колегите му не го канят - все не звучи добре.  Sad

# 356

--- 31.05.2013 г.

Скрит текст:

Пак си говорим празни приказки, струва ми се. Енгин е виждан много пъти в компанията на свои бивши колеги. Освен това, той беше на прожекцията на филма на Сумру и "Мете", макар да нямаме снимка от събитието. Фенове отчетоха неговото присъствие там.

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 11:53 от marytza

# 357
# 358
Още не са ни превели разговорите в снимките зад кадър, но тези, които отбелязаха, че това са пробни снимки на облеклото на героите още преди да започне заснемането на филма, са прави. Енгин все още е с неговата си коса и прическа, ластичето на ръката, тениската му не е омазана с боя... Фара също пробва червената си рокля, която не е довършена - горе, на раменете, личи. Значи това са снимки от уточняването на костюмите. Всеки от тях се опитва да свикне с вида си в роля...

Скрит текст:

--- тук вече роклята е довършена, изрязана и оформена на раменете.
Аз пък забелязах още нещо - отзад на таблото явно има списък с дрехите, които ще носят главните герои във филма. Всичко е написано на ръка - явно все още се трие и допълва. А в горния десен ъгъл на всяко табло има снимка на актьора. Доколкото виждам (след доста пулене и дзверене) снимката на Енгин е от официалните за КВФ - тази, която му слагат и по всички анкети из сайтовете.

Комет, съгласна съм с теб! И друг път сме коментирали, че Енгин е недооценен в родината си.
Скрит текст:
Предполагам причината за това е, че там шоубизнесът е доста "креслив" (мааалко повече, отколкото в Европа) и звездите трябва да се "надвикват", за да бъдат забелязани. ruporuu А Енго не е по надвикванията - това няма кой да го отрече.
   Мъглата около КВФ и до ден днешен на мен не ми се е разсеяла. newsm78 Защо след шумния успех на сериала всичко приключи така тихомълком, чак гузно - нямаше пресконференции, нямаше шумни купони, нямаше отразяване по медиите. Причината не може да е слаб интерес на публиката! newsm25 Всичко друго, но не и това! Чуха се слухове за политически натиск, за това, че сериалът е бил "неудобен" за някои; чуха се и за напрежение между членовете на екипа, но никой нищо не потвърди, нито отрече. От откъслечни изказвания на отделни участници (Бура Гюлсой, например) можем да съдим, че отношенията са си били съвсем нормални, даже приятелски. Но въпросът остава. В същото време това е най-харесваният турски сериал в Русия, примерно. И не само там - Гърция, арабските страни...
   Може би си права, Комет, че наистина турците не оценяват достатъчно Енгин. Според мен, има и още една причина - тъй като са си "мургава" нация и русото при тях е рядкост, те се прехласват именно по руси. Забележи, че актрисите им (звездите, особено) са все синеоки, зеленооки и пр. А тези, които са с тъмни очи, непременно си боядисват косите в светли тонове. Все ги влече към русичкото. hahaha И явно за тях Енгин си е "най-обикновен". Единственото, с което се отличава в техните очи, е високият му ръст (че те освен мургави, са и "тапи" - като всички южни нации; hahaha то и ние не сме особено "ръстови" Peace). Била съм в Турция много пъти и потвърждавам, че мъже над 1.70 рядко можеш да срещнеш. Не че няма - рядкост са!
   А за това кой дошъл и кой не дошъл... дъвкахме го вече. Можем само да гадаем защо не видяхме този или онзи. На мен пък ми направи впечатление отсъствието на Сумру. Тя не само че е играла с Енгин в два сериала, ами и на снимките от Бозджаада я видяхме няколко пъти с екипа (без да участва в него). Явно са близки. Още едно отсъствие забелязах - на актьора, който играе Асил в Облака (все му забравям името!) - на няколко места четох, че с Енгин били близки приятели. Така че... ние можем много да си гадаем. newsm78
   Дали пък него го канят, а той не ходи, или изобщо не го канят... тука вече гадаенето малко излиза извън рамките на добрия тон. А и колко от колегите му са правили игрални филми през последните години? Щото такива премиери на сериали не се правят. А игралното кино е по-висшата школа от сериалите. Да се поставя под въпрос доброто му възпитание за мен е вече малко прекалено. Не че е невъзможно той да направи социален гаф - възможно е, да не е Бог? Само че с подобни подмятания се обижда вече не само лично той, но и семейството му, родителите му, изобщо... отиваме твърде далеч! newsm34 Моля те, Валентина, не го прави повече! Praynig В името на уважението и добрия тон. Сигурно ще възразиш, че тук други са си позволявали подобни подмятания по адрес на други актьори (Берен, КТ, Есра), но все пак това не е ТЯХНА страница. Едва ли някой от нас си е позволявал да подхвърля такива язвителни забележки в ТЕХНИ страници. Peace
   Енгин наистина го оцениха най-напред професионалистите (като Мерал, Хилял, Керем), права си, Комет. Защото те имат тренирано око и умеят да виждат "под грима". Докато широката публика има нужда от повече време. А и нека не забравяме, че една публика в България, Гърция или Русия е свикнала с качествено кино, има достъп до всички световни филми и е "по-обучена" да отделя златото от тенекията от турската публика. Там чуждестранните филми минават през сериозна цензура, дори си позволяват да режат от тях, а някои направо не допускат. Толкова по-зле за тях, ако не забелязват Енгин! smile3534 Може да го изтърват накрая!
   Ох, май и днес съм болна от същата болест като вчера! Край! Спирам да приказвам. smile3505

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 11:58 от barisea

# 359

newsm51
Добър да е и днешния ден, момичета!
Връщам се назад и си гледам снимки, защото с тази еуфория напоследък, всичко ми е като някакъв сън…
И съм щастлива. За първи път виждам Енгин така да се преобразява в присъствието на партньорка.  Та погледнете го! Особено на третата снимка, как е склонил глава. И  целият сияе. Това не е просто колегиалност, не. Не е радост от добре свършената работа. Той става палав. В погледа му чета обожание, възхищение, благодарност за това, че Фарах я има. Любов на един мъж към една прекрасна жена. Спомен от това, че са се докоснали, че не са се разминали…На моменти я изпива с очи… Той е щастлив…
Как да не му се радва човек…

Общи условия

Активация на акаунт