Re: Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 37 ~

• 29 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Преди малко Берк пусна нова невероятна снимка - тук шофира. Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 646
Още нови невероятни снимки от вчера на Алп, Йозгюр и Шефкет зад кадър от 325-ти епизод на Опасни улици - страхотни са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 647
Нова невероятна снимка на Уур зад кадър от епизода в Мардин, който ще видим тази вечер ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart no

# 648
Нова невероятна снимка на Уур зад кадър от епизода в Мардин, който ще видим тази вечер ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart no

Преди малко я видях, веднага в коментарите; кое е това момиче, коя е тая ..  Joy

# 649
Преди малко Берк пусна нова невероятна снимка - тук шофира. Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Много хубаво се е усмихнал, прекрасен е. Two Hearts

# 650
Здравей Рени! До колкото разбрах жената на снимката с Уур е от снимачния екип на сериала ...  Peace

Още една невероятна снимка на Шефкет зад кадър от Мардин - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 651

Много хубаво се е усмихнал, прекрасен е. Two Hearts

Така е! Сладкия ми той - обожавам го ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 652
Новият епизод с екипа в Мардин започва след малко. Приятно гледане на всички ...   smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Hands Clap

# 653
Здравей Рени! До колкото разбрах жената на снимката с Уур е от снимачния екип на сериала ...  Peace

Още една невероятна снимка на Шефкет зад кадър от Мардин - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Вчера я качих беше част от колаж, сега по-добре, че си я намерила отделно.  Two Hearts

Знам стана ми смешно как питат като я видяха.  Mr. Green

Това е тя, пак доста качва снимки зад кадър, тази с Йозгюр си я качвала там я направих на Гизем. Grinning

http://instagram.com/aysegulcelebi

Сигурно към 9 часа ще почва серията , приятно гледане на всички.   Popcorn

# 654
Ето и от мен една невероятна снимка на Гюлджан с кученцето от тази вечер. Толкова са сладки , а тя е супер готина и чаровна. Много я харесвам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 655
  • Варна
Сега забелязах темата,а съм фен на този сериал.Сигурно по-назад пише,но моля да ми кажете,къде гледате новите серии   bouquet

# 656
Сега забелязах темата,а съм фен на този сериал.Сигурно по-назад пише,но моля да ми кажете,къде гледате новите серии   bouquet

Добре дошъл в темата!  Hug Hug Hug

Сериала го гледаме само по турската телевизия Канал Д - всяка събота от 20 часа. В момента върви сезон 8. Тази вечер се излъчи 324-ти епизод от турската номерация ...  newsm10

Незнам дали си наясно с развитието на действието до тук. В сезон 8 има някои промени - има нови актриси комисарки. Много е интересно. Ако те интересува нещо питай ....
  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 657
Днешния 324-ти епизод в Мардин беше много интересен. Както и предполагах дадоха и двете сцени - първо онези отвлякоха Мурат и как го бяха вързали, но той хич не им остана длъжен. Поне натупа няколко.  Лейля как се притесни за Мурат щом чу, че е отвлечен - веднага замина за Мардин без дори да пита началника. Милата - само за Мурат питаше, а как гледаше после въжетата с кръвта му.  Докато караха Мурат с онази кола той успя да избута единя и простреля шефа на Джефер - така катастрофираха. Онзи за щастие умря, но Мурат беше добре ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

Заловиха почти всички гадняри - само Джефер си остана незаловен, както и онзи грозник Коркут. Но и тяхното време ще дойде ...  #2gunfire

Много ми хареса сцената, когато Лейля и другите намериха Мурат - тя как хукна да му помага и после го беше прегърнала. Много бяха готини. А пък Месут кръсти Мурат - Мардинския Тарзан ...  smile3532  smile3532 smile3532

Очаквах и сцена с Мурат и Лейля, дето са само двамата на тревата, нали човека от екипа беше пуснал снимка зад кадър. Но такава сцена нямаше - явно просто е снимал Уур и Гюлджан докато са си говорили в паузите между снимките. Поне ги видяхме - супер са  ...  newsm12  Kissing Heart Two Hearts

За тази снимка зад кадър става въпрос - нямаше такава сцена ...
  smile3525 Flushed Heart Eyes

# 658
Днешния 324-ти епизод в Мардин беше много интересен. Както и предполагах дадоха и двете сцени - първо онези отвлякоха Мурат и как го бяха вързали, но той хич не им остана длъжен. Поне натупа няколко.  Лейля как се притесни за Мурат щом чу, че е отвлечен - веднага замина за Мардин без дори да пита началника. Милата - само за Мурат питаше, а как гледаше после въжетата с кръвта му.  Докато караха Мурат с онази кола той успя да избута единя и простреля шефа на Джефер - така катастрофираха. Онзи за щастие умря, но Мурат беше добре ...  newsm44 newsm76 Two Hearts

Заловиха почти всички гадняри - само Джефер си остана незаловен, както и онзи грозник Коркут. Но и тяхното време ще дойде ...  #2gunfire

Много ми хареса сцената, когато Лейля и другите намериха Мурат - тя как хукна да му помага и после го беше прегърнала. Много бяха готини. А пък Месут кръсти Мурат - Мардинския Тарзан ...  smile3532  smile3532 smile3532

Очаквах и сцена с Мурат и Лейля, дето са само двамата на тревата, нали човека от екипа беше пуснал снимка зад кадър. Но такава сцена нямаше - явно просто е снимал Уур и Гюлджан докато са си говорили в паузите между снимките. Поне ги видяхме - супер са  ...  newsm12  Kissing Heart Two Hearts

За тази снимка зад кадър става въпрос - нямаше такава сцена ...
 smile3525 Flushed Heart Eyes

Малии Джафер и Месут голяма гоненица, накрая Джафер се скри в камиона, то се стреляха, как не се задъхаха, като на филм.  Mr. Green Mr. Green Ама и той като змия все се изплъзва, къв е такъв индивид.  Blush

Изсмях се на глас като Хюсню вика и аз те целувам Суат и после какво защо да целувам и Назике ( не съм много сигурна, не гледах записа да чуя точно ) после Месут се обажда и вика; Ало главчо.  Joy

Директора само й вика да стои на Лейля и тя пак нещо изръси.  hahaha  По-късно отвлякоха

Мурат вързали го, оня го би с юмруци, няква брадва, а Мурат даймата го предизвиква, Тарзан де.  ooooh!

Разбира се на коментарите Джафер и Лейля правеха състезание за най-оплюван актьор. Grinning

Lora-Di -  Добре дошла в темата.  Hug

# 659
  • Варна
Благодаря за сърдечното посрещане!  Hug
Жалко,няма да мога да гледам сериите,но с удоволствие ще чета вашите коментари...пък дано по-нататък,бТВ вземат да ги продължат   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт