2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 425
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Къде има летен прием, знаете ли?

# 151
момичета имам голям пробле днес ходих до СП и се оказва че нямали поща и даже неса пратили запитване до университета  #2gunfire  #Cussing out питах ги  и сега каво правим и тя ми вика че освен някой служител лично да идел което  няма как да  стане друг вариант намало та искам да ми дадете съвет как да постъпя и ако трябва да подам жалба какво трябва да пиша и само да отбележа че съм подала преди 2 месеца!!!

# 152
Какво значи нямали поща?! Те не са задължени дори да изискват информация откъдето и да било, а само се произнасят по така представените им документи. Подаваш жалба или по ел. път /виж предните страници се коментираше/, или писмена до Директора на съответната регионална дирекция и описваш случая. Той трябва да изиска служебно преписката и да се произнесе, ако преди това не са се произнесли от СП все още.

# 153
благодаря утре ще ида да да видя какво мога да направя

# 154
По-рано бях писала че съм последна година професионален бакалавър и ми предстои раждане  живот и здраве юли месец.Редовните дати на държавните ми изпити ще са юни,а поправките декември.Попитах в учебен отдел ако не се явя юни месец какво ще пише в уверението което ще искам да ми издадат и те ми казаха че ще се водя отчислена с право на защита и със студентски права на редовен студент,но не и родовен студент,тъй като ще съм завършила семестриално.
От това което разбирам явно помощ няма да видя,нали така?И евентуално може да се пробвам да кандидатствам бакалавър в някой частен акредитиран университет август месец?

# 155
момичета вече мога да се похваля с излезнало решение и живот и здраве март ще си получа парите  Praynig след много разправий и познати естествено тук в БГ по друг начин нестава  Grinning

# 156
  • Варна
Здравейте! Студентка съм редовно обучение, последна година. Би трябвало да родя на 18 май. Сесията ми е от 6 до 27 май, но смятам да си изкарам изпитите по-рано. Притеснявам се обаче, че ако си взема изпитите през април и ми остане само защита на дипломна работа през м.юни, към датата на раждане дали ще се водя студентка редовно обучение  newsm78 До кога важи правото на тази помощ???

# 157
По-назад имаше описани подобни случаи. Няма да се водиш редовна студентка за съжаление!

# 158
Здравейте,
някой запознат ли е сумата същата ли е при раждане на близнаци?

# 159
  • Варна
По-назад имаше описани подобни случаи. Няма да се водиш редовна студентка за съжаление!
Ами ако си оставя невзет изпит ?  newsm78 пфффф страхотно просто...
Май ми остава единствен вариант запиша магистратура, а хич не ми се занимаваше.  Sad

# 160
Къде има летен прием, знаете ли?
Всички изпити са през лятото newsm78

# 161
момичета вече мога да се похваля с излезнало решение и живот и здраве март ще си получа парите  Praynig след много разправий и познати естествено тук в БГ по друг начин нестава  Grinning
Браво Юле! Заедно ще празнуваме през март Simple Smile

# 162
да  Peace добре че ходих да се разправям иначе .... но както и да е важното е че ще си ги получим  Joy

# 163
Здравейте! Преди две години взех тази помощ. Бях записала втора магистратура, която така и не завърших. Спомням си, че когато подавах документите в университета подписвах и декларация, че в същия университет нямам висяща магистратура. Живот и здраве след няколко месеца до 1 г. смятаме да правим още едно дете и се замислих, че може би ще има проблем да запиша пак в същия университет. Аз дори не бях подала молба за прекъсване, просто спрях да ходя, след като взех парите. Някой има ли подобен казус за втори път да вземе тази помощ?

# 164
  • Варна
И аз подадох документите преди 2 дни. Казаха ми да проверя на място към 20-ти март, дали е излязло решението... Стискайте палци! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт