Боледуване на децата ни – тема 13

• 59 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
maca-niki2008 , тя мрънка за градината,ама да видим,тия дни ще съм в размисъл ...

# 496
  • София
Честита Баба Марта!
Ние се записахме на УНГ при доц. Тодоров в ИСУЛ... Всеки път като боледуваме сме с хрема и кашлица, и червено гърло  ooooh! остана ни една отхрачваща кашлица, която до дни ще изчезне съвсем
Здраве и късмет ви желая  Hug

# 497
  • вече Пловдив
Днес видях в косата на дъщеря ми нещо като пърхот  Shocked. Само на едно място е, отгоре на скалпа. Не е като класически пърхот, не я сърби, но все пак има бели люспички по кожата Crazy Направо изпаднах в ужас. Как ще го "чистим"?
Явно е от шампоана, последния месец я къпах с един с принцеси от ДМ. Преди това беше с детския на Шаума и с Бочко, не е имала проблеми.
Какво ще ме посъветвате? Да купя ли лечебен шампоан, какво мога да направя вкъщи, защото педиатърката е най-рано на 4 март на линия...

# 498
Ваня,и на мен ми е ставало така при смяна на шампоаните ,освен да се върнешкъм предишните,които си ползвала  Peace

# 499
  • вече Пловдив
Лисе, това ще направя тази вечер, като я къпя. Но ако проблемът продължава, се чудя какво мога да направя?

# 500
Ами аз на мен си слагам разни масла - бадемово ,кокосово ..

# 501
Тези "пърхоти" (при моето дете са нещо като крусти на една определена част на главицата) са много упорити гадини. С А-дерма, с Веледа, с Клоран е била, а си се въди гадината. Периодично ползваме мазилото на Мустела за крусти и така.     Tired

# 502
  • София
Честита Баба Марта!
Ние се записахме на УНГ при доц. Тодоров в ИСУЛ... Всеки път като боледуваме сме с хрема и кашлица, и червено гърло  ooooh! остана ни една отхрачваща кашлица, която до дни ще изчезне съвсем
Здраве и късмет ви желая  Hug
При кой Тодоров ходите,при бащата или при сина?Споделете после какво ви изписа. Hug

# 503
  • София
Магика, от теб сега разбирам, че са баща и син  Laughing ами с човека с който говорих по телефона по гласа съдя, че  беше възрастен, явно ще сме при бащата Thinking

# 504
  • София
maca-niki2008 , тя мрънка за градината,ама да видим,тия дни ще съм в размисъл ...
Пусни я.  Peace Не може вечно да я държиш вкъщи.
Днес видях в косата на дъщеря ми нещо като пърхот  Shocked. Само на едно място е, отгоре на скалпа. Не е като класически пърхот, не я сърби, но все пак има бели люспички по кожата Crazy Направо изпаднах в ужас. Как ще го "чистим"?
Явно е от шампоана, последния месец я къпах с един с принцеси от ДМ. Преди това беше с детския на Шаума и с Бочко, не е имала проблеми.
Какво ще ме посъветвате? Да купя ли лечебен шампоан, какво мога да направя вкъщи, защото педиатърката е най-рано на 4 март на линия...
Виж само да не са гниди, че има доста въшки, чувам, напоследък.  Sad

# 505
Стига бе,въшки ...  #Crazy
Ирина,така е не мога да я държа вечно ,ама ...

# 506
  • В две мънички очи...
Лисе няма начин трябва да израстват тези боледувания. И моя една седмица на градина и се сополиви ама ще го оправя и пак при децата. Той в къщи не издържа вече.

# 507
  • София
Ирина,така е не мога да я държа вечно ,ама ...
Преди да кажеш, че я гледа бабата, с която не се разбират, се въздържах от мнение. Но при това положение, по-добре да си ходи детето. Там ще му е по-добре. Бабата може да я ползвате за гледане, само ако се налага, в такъв случай.

# 508
  • вече Пловдив
Ирина, аз точно за въшки почнах обстойно да й преглеждам косата, защото ме уплашиха, че тук, в Пловдив, имало много случаи. Определено не са гниди, нито въшки. Виждала съм на живо, дори и аз като дете съм имала, та знам за какво става дума  Crazy.
И да, "пърхотът" прилича на крусти на бебе, но люспичките са по-дребни и по-лесно падат. Наистина е само на 1 определено място отстрани на главата. Сега като се замисля, може и мазилото за крусти пак да купя и да пробвам.  Thinking
Лисе, как маслата ще помогнат за тези проблеми? Някак си не виждам как да омажа косата на детето и то да търпи.... Едва отскоро спря да плаче, докато й мия косата.  Crazy

# 509
Ваня, по-скоро някаква маска със зехтин е подходяща за дете. Но трябва да изтрае поне 2 часа, а после ще си има косица на клечки поне до третото пране.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт