Боледуване на децата ни – тема 13

• 59 920
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Сашне смея бе.Дори и да разреши лекарят ,как да  го водя при другите деца.Да вземат да се натръшкат всички.
Въпреки ,че като се сетя какво беше на тържеството за Коледа Crossing ArmsЕдно дете беше излязло от болница преди 2 дни и го бяха закарали там ,сред другите деца ooooh!
Така ,че сега подозирам ,че пак ще е същата картинка - болни ,здрави ,всички ще са от-до  ooooh!

# 571
Сашне смея бе.Дори и да разреши лекарят ,как да  го водя при другите деца.Да вземат да се натръшкат всички.
Въпреки ,че като се сетя какво беше на тържеството за Коледа Crossing ArmsЕдно дете беше излязло от болница преди 2 дни и го бяха закарали там ,сред другите деца ooooh!
Така ,че сега подозирам ,че пак ще е същата картинка - болни ,здрави ,всички ще са от-до  ooooh!

Напълно те разбирам  Peace
И ние сме в същото положение  ooooh!
Давам такъв съвет, ама знам че и аз не бих го направила.

# 572
И аз не бих  Peace

# 573
Ти остави ,че моето може да разболее другите ,ами кой знае какво ново може да лепне Mr. Green
В петък ,като го вземах ,пак дочух разговор между госпожата и нечия майка ,която каза ,че детето щяло да дойде само за празника.Значи е на 90 % болно Rolling Eyes Rolling Eyes
Някой давал ли е Ен-ти тус сироп за кашлица?Това за сефте го давам ,отзиви newsm78

# 574
Ние сме давали Ен-ти-тус ,ама отзиви не мога да дам

# 575
  • София
Аз съм давала Ен ти тус. Доволна съм, много бързо и добре му действа. Изцяло билков е, доколкото знам.

# 576
  • в огледалото на живота
Айде аз пак към тук със сополи и кашлица  ooooh!
Както обикновено.

Карамел,не се ли оправи детенце?
Капките не подействаха ли,или друг вирус прихвана... Confused

Лиси
,мисли положително  Peace

# 577
devi4ca ,мисля  Hug

# 578
devi4ca нов, нов...  ooooh!

# 579
  • вече Пловдив
Ужас! Направо вече не знам как да си опазим децата  Shocked Тази година как не се навърлуваха всякакви гадини  ooooh!

# 580
Тази година е наистина нещо ужасно ...

# 581
  • София
и аз тук, вече сме на ясла... Днес бяхме на УНГ при доц. Тодоров в ИСУЛ, повече там не искам да стъпя при записан час в 8:30 чакахме 30 мин. Разпитахме всички и всеки който питахме казваше "ами чакайте той е тука, ама къде е не знам".... Накрая се появи млад д-р, прегледа ни и ни постави диагноза "Градински сопол"... Честите боледувания се дължан на още не изградения имунитет при децата, а тези вируси в градините и яслите са доста упорити и не могат да бъдат изтребени. Така, че дерзайте мами, до училище ще са все болни  ooooh! и все със сополи...  По-чести промивки на носа и повече витаминки  Peace Hug

# 582
Валентинка , да се оправяте бързо   bouquet

# 583
  • София
ние сме здрави вече, заведох я профилактично до сега не бяхме я водили и за това Hug

# 584
ние сме здрави вече, заведох я профилактично до сега не бяхме я водили и за това Hug
О,извинявам се за недоглеждането   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт