(Пред)пролетHa ... шекерено-бонбонена - ТР ТЕМА 57

• 98 653
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Varna
Честит Киткин ден на всички с имена на цвИтя и на всички на имена  не на цветя Hug Този празник го чуствам някакси на всички жени Hug

Живи и здрави да сте ми, красиви и шаренки като  тези китки!!!    Hug

# 241
  • на морето
Blondy - Честит рожден ден / на патеpица  Rolling Eyes/ И дано наистита стане така , както си го пожелала !   bouquet  bouquet Hug Hug

shabbir Добpе дошла!  Hug Hug Hug Hug

От мен ще е колонята   

================

Честита Цветница ! На всички именници / по име или по ник  Hug /  желая  безбройни поводи за слънчеви усмивки !

И по същия повод за ви почерпя

И за постещите /евентуално /

# 242
  • Истанбул
Честит Имен Ден на всички цветенца в темата!

Добре дошли на новите попълнения!

Блонди,Честит Рожден Ден!Да си жива и здрава!

# 243
  • Истанбул
Момичета да ви почерпя днес съм именничка.

и

asha, haksev и deltе благодаря ви за хубавите пожелания!!!!  Hug

И сага да ви разсея в този мързелив неделен ден. Някоя от вас има ли роботче прахосмукачка, защото аз съм решила да си купя. Специално към момичетата които живеят в Истанбул, искам да си купя Румбичка като дойда там, за да имам гаранция, та въпросчето ми е може ли да ме ориентирате от къде да си купя, някакъв сайт ако има. Благодаря предварително!

# 244
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен!!!Първо искам да 4еститя на вси4ки именници да са живи и здрави и след това да ви БЛАГОДАРЯ много за милото посрещане и страхотните подаръци,които полу4их.Аз съм от Пловдив,но от известно време живея в Атина с приятеля ми който е от Пакистан.Бях намерила преди време темите за Пакистан и ги из4етох с голям интерес,но за съжаление отдавна никой не пише там.Оба4е там много ми харесаха постовете на Делта(страшно позитивен и добър 4овек) и реших да се поровя и да я открия и така намерих вас.Сега ли4но към Делта,надявам се да не се засегнеш нещо от това което казах!  Много хубав ден ви пожелавам,а на вси4ки празнуващи весело прекарване на празника!  bouquet Hug Hug Hug

# 245
  • Varna
Хехе, shabbir,
Няма проблем, няма за какво да се засягам Laughing.....Незнам за позитивността, ама явно те влекат такива шашавели кЪт кака ти ДелтУвата Laughing

Да, не пишат момичетата там. Бях им фенка. Вчера ме потърси едно от тях което е омъжено за пакистанец и точно за темата писа, че се е затрила. Ами аз бях само фенка пък пишех повече, ей, така за подкрепа, но не можех да я движа.

Верно бе момичета, някоя от вас купила ли си е от тези Румби- роботчета? Аз по едно време бая сериозно се бях замислила да си перна една такваЗ магия. Ама след това си казах....то не стига, че не бачкам ами сЯ с тоя робот съвсем шЪ стана глезена Богданка....Обаче, като прочетох Здравчето.... се позамислям отново Laughing

# 246
Момичета, благодаря ви на всички от сърце за пожеланията! Hug Hug Hug
Бъдете и вие здрави? Честита Цветница на всички именици!  bouquet

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 16:18 от Miss Blondy~Redhat

# 247
  • Варна

ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА!

Честит Имен ден , прекрасни !
Бъдете здрави и украсявайте света с щастливите си усмивки !   Hug

shabbir,беше ли вече в Пакистан? Как е там?  Simple Smile

# 248
  • На юг от тук
Честит цветен празник на всички.
Усмивки по лицата и топлина в сърцата желая на всички.

# 249
Благодаря ви отново,наистиа сте много мили вси4ки!Делте може би щото и аз съм шашавела,та за това ми допадна или както казва баща ми те краставите магарета от дале4 съ помирисвали newsm10 .Ние сме от две години заедно,но в Пакистан не съм ходила.Малко са сложни нещата при мен,но се надявам с времето вси4ко да си дойде на мястото.Понеже съм малко абориген,не съм наясно как се ка4ват картинки тук,ина4е мога да ви метна това онова от страната на любимия.Приятна ве4ер на вси4ки! newsm51

# 250
Здравейте момичета!
Казвам се Надя и съм на 35 години. От 12 години живея в Турция, а от 10 години съм щастливо омъжена. Дойдох за пръв път в Турция още като студентка преди 14 години и веднага се влюбих в Турция и почнах да уча езика, още на следващото лято  успях да си намеря работа за лятото в Бодрум в един хотел. Това беше най-хубавите ми лято, запознах със страхотни хора и се заредих с много приятни емоции които ми бяха нужни защото ми престоеше последна година в университета. След като завърших се юрнах отново към любимата Турция, отново поработих в същото хотелче и на есен шефа ми предложи да отида да работя в хотела в Истанбул, пък лятоска да се върна отново в Бодрум. Нашите не бяха много щастлива, но въпреки всичко ми позволиха и аз заминах да работя в Истанбул. Само няколко месеца по-късно се запознах със съпруга ми, а две години по-късно се оженихме. Имаме четири деца деца три момчета и едно момиче:Алп на 7, Мурат и Наз на почти 5 и Ефе на 2.

# 251
  • Казанлък of all places
Здрасти, Надя и добре дошла! Страхотен "полазник" за седмицата!

Сега има един ритуал по псрещането, ти ще видиш, тука едни терлици, колони, баклави, ама оставям на колежките да се изявят Simple Smile

# 252
  • Varna
Ажоооооооооо,
И ти сЯ що не изпляска тЪрлЪцитИ, баклавЪтЪ и колонята мърИ. МноУ си лоша,'начИ Hug

Наде, wavey

ХадИ, шЪ слагам папучките, то сЪ видя, че аз съм дежурна напУследък по тях и баклавите Laughing С кеф ще го напраЯ Grinning

Хойде друг да се развихри с колонята и там каквото още реши.

Една от треньорките ми преди десетина дена замина за Бодрум. Лятото работи там, зимъска се прибира тук. И каквато е хубавица, че и младо, младо, като нищо може скоро да пише като Надето тука в темата Grinning

# 253
  • Истанбул
Наде  Hug здравей!!!  Аз скоро ще се местя да живея в Истанбул и се надявам също като теб да се влюбя в страната.

# 254
Благодаря за посрещането момичета!

Общи условия

Активация на акаунт