Fragrancex.com - аромати и доставки- 12 тема

• 53 366
  • 421
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Моя парфюм е в Англия. Понеже на страницата на ДЧЛ не може да се проследи, стои си само, че е подадена информация за изпращане, аз чекнах за уведомления при движение на пратката. На 5ти получих такова, че пакета е на митница. И тишина.
Питах аз днес какво се случва. Казаха, че не можели да оформят митническите документи с този billing адрес / на Габко, защото е self storage address/ и да дам друг. Посочих им адреса на друг доставчик и сега чакам да пишат пак. 79$ е пакета ... .
Дано да минеш по тънко  с ДДС то!

# 241
  • Варна
мИ 20% трябва да е, не знам и за други такси какви и дали има... Ще видим. Crazy

# 242
  • Варна
мИ 20% трябва да е, не знам и за други такси какви и дали има... Ще видим. Crazy
Дано да няма. Praynig Пиши после как е минало и онлайн ли си платила ДДС то.

# 243
  • Варна
Нищо не разбирам вече.
Нямам нов отговор след като написах втория адрес който поискаха от ДЧЛ.
Нощес обаче имам имейл от support@fragrancex.com в който пише
Your order shipped today October 09, 2015 with USPS tracking number CJ493074375US.
Същото писмо само, че за ДЧЛ получих на 28.09.
Странна работа. В акаунта до вчера стоеше, че е изпратено с едните, сега е променено с вторите куриери.

# 244
  • Варна
Нищо не разбирам вече.
Нямам нов отговор след като написах втория адрес който поискаха от ДЧЛ.
Нощес обаче имам имейл от support@fragrancex.com в който пише
Your order shipped today October 09, 2015 with USPS tracking number CJ493074375US.
Същото писмо само, че за ДЧЛ получих на 28.09.
Странна работа. В акаунта до вчера стоеше, че е изпратено с едните, сега е променено с вторите куриери.
Да не би да са го върнали и сега отново да са го пратили с USPS. Чувала съм ,че с тях по лесно става получаването на пратките. Дори и до България да ги пратят си ги вземаш от пощата на гарата, която е до митницата. Имам предвид Варна.
Аз съм решила да им пиша на Фрагранса и да ги питам може ли аз да си избера куриера. имам предвид, че искам с USPS да ми го пратят. Ако ми отговорят че може тогава ще поръчам директно до Варна.

# 245
  • Варна
Нямам идея Nell999.  Чета си имейли, чат-пат им пиша и си чакам.Simple Smile)))
Все някак ще приключи тази одисея. Simple Smile

# 246
  • into the blue
Има код за безплатна доставка,но при мен не работи.
Уж няма минимална сума...дали все още не е активен кода?

# 247
  • Варна
Има код за безплатна доставка,но при мен не работи.
Уж няма минимална сума...дали все още не е активен кода?

Free shipping Outside USA over $69 with coupon code FREE69
За съжаление за България само това е активно.

# 248
  • Варна
При мен не работи този код и не знам защо. Като сложа български адрес си начислява 27,12лв доставка. Sad

# 249
  • into the blue
А аз имах на пощата пратен този код за днес:

Free shipping in USA over $35 or no minimum with coupon code FREE

Free shipping Worldwide No Minimum with coupon code FSW

обаче не ми маха доставката.
Цял ден се пробвам и се ядосвам...

# 250
  • Варна
А аз имах на пощата пратен този код за днес:

Free shipping in USA over $35 or no minimum with coupon code FREE

Free shipping Worldwide No Minimum with coupon code FSW

обаче не ми маха доставката.
Цял ден се пробвам и се ядосвам...

До България не работи този код. Само FREE69, ако парфюма ти е над 69 долара. Това съм го пробвала много пъти. Ако напиша адрес в Англия FSW работи винаги. Сменя ли обаче с български адрес не работи. И не се лъжете по съобщенията им. Hug

# 251
  • into the blue
Nell999,много ти благодаря,не го знаех това.  Hug

# 252
  • Варна
Парфюма е 74$ и тъпия код не работи при мен. Crossing Arms
Нали за това се вкарах в този филм с доставка до Англия. Днес писах на сайта, извиняват се, имали проблеми и нито дума някаква съществена информация. 5ти ден статуса е Pre-Shipment Info Sent to USPS.
Написах им не особено любезно писмо и предполагам, че няма да има повече комуникация. Tired

# 253
  • Варна
Парфюма е 74$ и тъпия код не работи при мен. Crossing Arms
Нали за това се вкарах в този филм с доставка до Англия. Днес писах на сайта, извиняват се, имали проблеми и нито дума някаква съществена информация. 5ти ден статуса е Pre-Shipment Info Sent to USPS.
Написах им не особено любезно писмо и предполагам, че няма да има повече комуникация. Tired
Другия път го пусни до Бг. може и по лесно да е.

# 254
  • Варна
Ами не ми се даваха тези $16 за доставка, нали затова е цялата драма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт