Търся електронна книга - тема 10

• 134 609
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, ще ви помоля да ми пратите следните книги, ако ги имате:
"Петата погибел" - Пол Хофман
"Името на вятъра" - Патрик Ротфус
"Страхът на мъдреца 1ва и 2ра част - Патрик Ротфус
Ще съм си много благодарна  Hug
имейл: puppetm@abv.bg

# 211
Търся "Слънце и сянка" на Оке Едвардсон във формат различен от pdf.

# 212
Здравейте, ще ви помоля да ми пратите следните книги, ако ги имате:
"Петата погибел" - Пол Хофман
"Името на вятъра" - Патрик Ротфус
"Страхът на мъдреца 1ва и 2ра част - Патрик Ротфус
Ще съм си много благодарна  Hug
имейл: puppetm@abv.bg

"Името на вятъра" - http://chitanka.info/text/27874-imeto-na-vjatyra

"Страхът на мъдреца" 1-ва част - https://www.dropbox.com/sh/r5t2guh20vs9df3/eTDzuCrgcJ?dl=1

# 213
Къде мога да прочета как се сканират книгите и какво е необходимо? Могат ли след това да бъдат в epub или друг формат?

Тук...

След като ги сканираш, трябва да ги разпознаеш с
AABBYY FineReader и можеш да ги запишеш в
Epub, Fb2, Doc, Txt и др.

Благодаря! Отивам да се образовам по темата.  Mr. Green

# 214
Търся "Слънце и сянка" на Оке Едвардсон във формат различен от pdf.

https://www.dropbox.com/sh/al44l77u8n1x8uu/-mah2sMCiv?dl=1

Само е разпознат текста... Не е коригирана и форматирана...

# 215
ventcis, много благодаря! FB2 форматът ще ми свърши идеална работа.

# 216
Здравейте търся трилогията на "Катеричките са тъжни в понеделник" в epub вариянт не мога да провера в майлбоокс тъй като не мога да го инсталирам не съм с windows.
мерси предварително

https://www.dropbox.com/sh/v0vknvmgt2vmkhu/EtUI9iRnNf?dl=1

mersi strashno mnogo

# 217
Добър вечер на всички!
Бих помолила, ако някой има възможност и притежава електронен вариант на книгата :
"Изкуството да бъдеш егоист "- Йозеф Киршнер ,да я качи в MailBooks. Simple Smile

# 218
Здравейте, искам да помоля ако някой може да ми изпрати шестата книга от поредицата академия за вампири Последна саможертва на имейл ivchenc92@abv.bg. Благодаря предварително!

# 219
Здравейте,

Търся третата част от трилогията "Скъпоценни камъни" на Керстин Гир - "Сапфиренозелено".

# 220
Здравейте,дали ще може някой да ми изпрати последната шеста книга от Академия за вампири,последна саможертва. stefaniya.bg@abv.bg. много,много БЛАГОДАРЯ предварително.

# 221
  • Пловдив

stefaniya_stef Има я в MailBooks - виж тук:
Скрит текст:

Заповядай:

# 222
Привет момичета Laughing
Чудесна тема,и се оказва,че не само аз съм "луда фенка на вампири"както казва  мъжът ми Mr. Green
Тъкмо прочетох първите три книги от "Академия за вампири"страхотна е,но не мога да открия останалите три на бг Cryв читанка ги няма,а не ги намирам другаде Rolling Eyesмного,много моля  Praynig Praynig Praynig ако някой ги има да ми ги изпрати на мейла,ще съм страшно благодарна Heart Eyes
iva_nm@abv.bg

# 223
Приятели  Peace От къде мога да си намеря -Обетът на Кралицата от Кристофър Гортнър в който се разказва за Изабел Кастилска. Търся Електронен вариант на тази книга и порпинцип се интересувам от по-нови книги от този род има ли ги в интернет безплатно   Thinking    bouquet bouquet . Да кажа предварително, че нямам таблет или там каквото се води :Д на което четете онлайн разполагам само със скромният си лаптоп  Laughing

# 224
  • В две мънички очи...
Привет момичета Laughing
Чудесна тема,и се оказва,че не само аз съм "луда фенка на вампири"както казва  мъжът ми Mr. Green
Тъкмо прочетох първите три книги от "Академия за вампири"страхотна е,но не мога да открия останалите три на бг Cryв читанка ги няма,а не ги намирам другаде Rolling Eyesмного,много моля  Praynig Praynig Praynig ако някой ги има да ми ги изпрати на мейла,ще съм страшно благодарна Heart Eyes
iva_nm@abv.bg

Има ги в MailBooks - Първи пост на темата

Общи условия

Активация на акаунт