Търся електронна книга - тема 10

• 134 361
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Търся "Джордан Белфърт - Залавянето на Вълка от Уолстрийт" и "Иво Сиромахов - Очила". Има ли шанс да ги открия? Предварително благодаря!

user5454@mail.bg

# 496
Търсяяяя заглавие на книга  Laughing независимо електронна или на хартия. Помня, че ставаше дума за куче - като най-добрия приятел на човека и имаше 2 части. На корицата естествено имаше куче  Laughing но не помня нито заглавие, нито автор, а вече доста време не мога да открия нищо  Sad Голямо обяснение дадох, но дано се намери някой, който да знае за какво иде реч  Hug

# 497
здравейте ако някой има красив Негодник книгата моля ви сканирайте  я наистина  е важно мерси предварително:))

# 498
Не се заяждам, но ни е много интересно, какво може да и е важно на такъв род книга? В училище ли се изучава или в университета? А, и след като все пак на някой му е толкова важно- има книжарници.

# 499
просто споделям и не съм нито в училище нито в университет Wink

# 500
просто споделям и не съм нито в училище нито в университет Wink

Добре, не разбрах защо е важно?

# 501
Търсяяяя заглавие на книга  Laughing независимо електронна или на хартия. Помня, че ставаше дума за куче - като най-добрия приятел на човека и имаше 2 части. На корицата естествено имаше куче  Laughing но не помня нито заглавие, нито автор, а вече доста време не мога да открия нищо  Sad Голямо обяснение дадох, но дано се намери някой, който да знае за какво иде реч  Hug

не е ли Марли и аз??

# 502
Първата книга  е  Рубиненочервено /Rubinrot/, а филмът по нея се казва Пророчеството за Рубин.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=375345&hit=1

Вярно, моя грешка, извинявам се за подвеждането Embarassed - идеята ми беше, че филма дава обща представа за тематиката. Инак винаги е по-добре книгата.

# 503
здравейте ако някой има красив Негодник книгата моля ви сканирайте  я наистина  е важно мерси предварително:))
Важно е само ако искаш 50 нюанса сиво  Mr. Green , иначе - йок!  Naughty

Важно, важно, колко да ти е важно? А?  Tired

# 504

не е ли Марли и аз??
Не е  Sad

# 505

Все пак да споделя, че я има в Мейлбукса - на руски език!

# 506

не е ли Марли и аз??

Не е  Sad

:Х тогава не знам :х бих ти помогнала но нямам как Sad

# 507

Все пак да споделя, че я има в Мейлбукса - на руски език!

мерси и аз бях я намерила на руски Simple Smile) но мерси все пак Simple Smile)

# 508
Важно е само ако искаш 50 нюанса сиво  Mr. Green , иначе - йок!  Naughty

Важно, важно, колко да ти е важно? А?  Tired
хаххаа чела съм  я Wink но както и да е Simple Smile)) а за онази книга просто питах дали някой  я има нищо повече

# 509
  • България моята родина
Здравейте за първи път пиша точно в този раздел.Интересува ме къде мога да намеря книгата на Чарлз Буковски-ЖЕНИ в електронен вариант?

Общи условия

Активация на акаунт