Търся електронна книга - тема 10

• 133 671
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Ако все пак някой намери Робинята на Якубовски, Максим много моля да ми я изпрати :
Скрит текст:

Напиши мейл и ще ти я пратя
Може ли да ми я пратиш и на мен? e-mail: diletka@abv.bg

# 616
Здравейте, търся Ангел с часовников механизъм, само че цялата а не фен превода. Поисках я от някои в MailBooks, обаче се попадам на фен превода, знаете ли кой я има цялата?

# 617
Здравейте, търся Ангел с часовников механизъм, само че цялата а не фен превода. Поисках я от някои в MailBooks, обаче се попадам на фен превода, знаете ли кой я има цялата?

И аз я искам. Grinning

# 618
Търся следните книги в е-вариант:

"Гласът на розата" - Дагни Кернер, Имре Кернер
"Което нашите очи не виждат" - Дейвид Ешуърт
"Медиумите и отвъдното" - Линда Уилямсън
"Устремени към звездите" - Линда Тейлър
"Беззащитни сърца" - Линда Сю Купър
"Психоблус" - Робърт Паркър
"Цветята на дъждовната гора" - Марго Баруин
"Ухание на мрак" - Марго Баруин
И една от всичките изброени да намеря, ще съм доволна  bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 19:32 от krem-karamel

# 619
  • София
Ако все пак някой намери Робинята на Якубовски, Максим много моля да ми я изпрати :
Скрит текст:

Напиши мейл и ще ти я пратя
Може ли да ми я пратиш и на мен? e-mail: diletka@abv.bg

Готово пратих я.

# 620
Здравейте момичета търся електронна книга на Джесика Ръстън ... Благодаря предварително Simple Smile

# 621
"Ухание на мрак" - Марго Баруин

Тази я има в MailBooks.

# 622
Здравейте, търся поредицата “Дивергенти“ на Вероника Рот. Ще съм много благодарна ако някоя добра душа ми я изпрати Simple Smile

# 623
  • София
Здравейте, търся поредицата “Дивергенти“ на Вероника Рот. Ще съм много благодарна ако някоя добра душа ми я изпрати Simple Smile

В Мейлбукс са я качили добрите души  Simple Smile

# 624
Някой има ли електронния вариант на Сърце на вампир от Керилин Спаркс ? Ще съм благодарна ако някой ми я прати на rosi_sk@abv.bg

# 625

Дай мейл да ти я пратя Simple Smile

# 626
Цитат
Робинята на Якубовски, Максим
А на мен ми трябва оригиналното заглавие на книгата.. Някой да знае как е? В ГР потърсих, но не можах да се ориентирам, също по корицата не можах..

А ако не са ви я пратили все още, пишете ми и аз мога! Peace

# 627
Цитат
Робинята на Якубовски, Максим
А на мен ми трябва оригиналното заглавие на книгата.. Някой да знае как е? В ГР потърсих, но не можах да се ориентирам, също по корицата не можах..

А ако не са ви я пратили все още, пишете ми и аз мога! Peace

Ако я имаш в пдф, на втората страница - The Mammoth Book of Best New Erotica.

# 628
Violeni, мерси! Само че виждам в ГР с това име има около 13 части и всички са по над 500 стр., явно са мнооого разказите. Но тази, която са издали тук дали е някаква компилация с избрани разкази от всички или е само първата част!? newsm78
https://www.goodreads.com/search?utf8=%E2%9C%93&query=The+Ma … +Best+New+Erotica

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 20:19 от Сиси ♥♥

# 629
Violeni, мерси! Само че виждам в ГР с това име има около 13 части и всички са по над 500 стр., явно са мнооого разказите. Но тази, която са издали тук дали е някаква компилация с избрани разкази от всички или е само първата част!? newsm78
https://www.goodreads.com/search?utf8=%E2%9C%93&query=The+Ma … +Best+New+Erotica
В книгата пише, че оригиналът е издаден 2009, а по съдържанието изглежда отговаря на 8-ма част  http://www.amazon.co.uk/Mammoth-Book-Best-Erotica-Books/dp/1845298810
Да се чудиш, защо точно от осмата са започнали.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт