Търся електронна книга - тема 10

• 133 623
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте.Дали някъде може да намеря книгата "Повикът на щастливата случайност" от Станислава Кара
 Thinking

# 136
Здравейте на всички. Търся книгата "Любовта трае три години" на Ф. Бегбеде. Благодаря предварително. Simple Smile
radeva.moni@gmail.com

Има я в MailBooks-а  Peace

# 137
Здравейте, дами! Много Ви моля помагайте  Praynig Ако някой има "Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник" на Катрин Панкол, много моля да я сподели с мен - mama_miya@abv.bg Поисках я в мейлбокса, но нещо не става Sad Страшно много я искам тази книга, прочетох на един дъх първите две части и сега тези катерички не ми дават мира Simple Smile

# 138
Здравейте, дами! Много Ви моля помагайте  Praynig Ако някой има "Катеричките от Сентрал парк са тъжни в понеделник" на Катрин Панкол, много моля да я сподели с мен - mama_miya@abv.bg Поисках я в мейлбокса, но нещо не става Sad Страшно много я искам тази книга, прочетох на един дъх първите две части и сега тези катерички не ми дават мира Simple Smile

Линк за сваляне:
http://dox.bg/files/dw?a=1f707b0c73
Приятно четене!

# 139
[Лелееееееее:)))))))) Хиляди благодарности!!!!  bouquet На седмото небе съм от щастие. Много, много благодаря! Отивам веднага при катеричките ;“

# 140
Здравейте дами,
Търся книгата "Госпожица Смила и нейното усещане за сняг" на Петер Хьог. Няма я в Mailbooks и не мога да я намери никъде.
Благодаря предварително,

# 141
Moля, ако някой  може да ми прати Кросфайър  в pdf формат или линк за теглене?
Благодаря предварително!

mariya_ogneva@abv.bg

# 142
Moля, ако някой  може да ми прати Кросфайър  в pdf формат или линк за теглене?
Благодаря предварително!

mariya_ogneva@abv.bg

Заповядай!
http://dox.bg/files/dw?a=e449fa13f7
Приятно четене Peace

# 143
MailBooks – нова версия: 14.2.24.1.

Новата версия на програмата е предназначена да поправи грешка в старата версия от 20.02.2014 г., водеща до претоварване на сървъра и забавено или невъзможно получаване и изпращане на книги (много отворени конекции).

МНОГО ВАЖНО !!!
Всички потребители, които ползват версията от 20.02.2014 г. трябва да я заменят незабавно с новата версия (може и с по-стара, но не се препоръчва).

Предвиждам два дни срок за обновяване на програмата. От 12 часа в сряда, 26.02.2014 г., потребителите, които продължават да работят с грешната версия, ще бъдат с ограничен достъп до сървъра и временно няма да могат да изпращат и получават книги, за да не пречат на останалите потребители. За възстановяване на възможността за работа с FTP-сървъра, изключените потребители ще трябва да ми пишат на мейла в скрития текст, като задължително посочат IP-то си, за да ги премахна от ограничителния списък.

Скрит текст:

# 144
  • София
Има ли ги някъде "Скъпоценните камъни" 2-ра и 3-та част на Керстин Гир?

# 145
Има ли ги някъде "Скъпоценните камъни" 2-ра и 3-та част на Керстин Гир?

Втората част я има в Мейлбукс от днес.

# 146
  • София
Здравейте дами,
Търся книгата "Госпожица Смила и нейното усещане за сняг" на Петер Хьог. Няма я в Mailbooks и не мога да я намери никъде.
Благодаря предварително,

Към тази молба, прибавям и моята - книги от Ане Холт и Ю Несбьо  Praynig
Изобщо всичко скандинавско е välkommen  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Използвам случая да благодаря от сърце за качените в МБ книги на Камила Лекберг!!!  Hug

# 147
 Shocked Здравейте ! Търся книгата Пантерата на Нелсън Демил и всякакви книги на Джеймс Патерсън в електронен вариант. Пощата ми е lmmv@abv.bg 
Благодаря предварително !

# 148
  • Варна
Здравейте,

Искам да помоля ако някой има книгите в електронен вариант- "Бялата принцеса" на Филипа Грегъри, "Обетът на кралицата" и "Тайната на Тюдорите" на Кристофър Гортнър да ми ги прати на ssiqna_19@abv.bg

Благодаря!  Hug

# 149
Здравейте дами,
Благодаря предварително,

Към тази молба, прибавям и моята - книги от Ане Холт и Ю Несбьо  Praynig
Изобщо всичко скандинавско е välkommen  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Използвам случая да благодаря от сърце за качените в МБ книги на Камила Лекберг!!!  Hug

Ооо, още книги на К.Лекберг ли са качени, супер!

Общи условия

Активация на акаунт