Търся електронна книга - тема 10

• 133 614
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София, Дървеница
Здравейте дами.
Търся книга 8  и книга 10 от "Братството на черния кинжал".
Мейлът ми е iva_top@yahoo.com  - предварително благодаря!

# 151
  • София
На Камилата има качени само две книжки - "Прокоба" и "Каменоделецът"
Дано някоя добра душа качи и другите й две, преведена на български - "Проповедникът" и "Ледената принцеса" Praynig Praynig Praynig

# 152
На Камилата има качени само две книжки - "Прокоба" и "Каменоделецът"
Дано някоя добра душа качи и другите й две, преведена на български - "Проповедникът" и "Ледената принцеса" Praynig Praynig Praynig

За съжаление ги няма издадени в електронен вариант. Колибри са издали в електронен вариант само Прокоба и Каменоделцът.
Пуснат ли  и другите, със сигурност ще ги кача и в Mailbooks.

# 153
Търся "Всяко мъртво нещо", както и други  произведения на Джон Конъли в ел. вариант на БГ!Тези които са в Mailbooks-a ги имам! slimex@abv.bg   Благодаря предварително.............

# 154
  • София
agia, специално да ти благодаря тук   bouquet
Че в МБ няма как ...  Simple Smile

# 155
  • Благоевград
Шантарам - Грегъри Дейвид Робъртс на български? Благодаря!

# 156
  • София
Шантарам - Грегъри Дейвид Робъртс на български? Благодаря!

Къде??  Shocked

# 157
  • Пловдив

Новата версия на MailBooks предлага вече и тази прекрасна възможност за обмен на съобщения между потребителите Simple Smile

# 158

Simple Smile И аз искам да благодаря на всички, които споделят тази прекрасна идея за размяна на книги.

Благодарение на всички Вас се сдобих с прекрасни книги и мнооооооого дълъг списък за четене.

smile3525

# 159
  • гр. София
MailBooks – нова версия: 14.2.24.1.

Новата версия на програмата е предназначена да поправи грешка в старата версия от 20.02.2014 г., водеща до претоварване на сървъра и забавено или невъзможно получаване и изпращане на книги (много отворени конекции).

МНОГО ВАЖНО !!!
Всички потребители, които ползват версията от 20.02.2014 г. трябва да я заменят незабавно с новата версия (може и с по-стара, но не се препоръчва).

Предвиждам два дни срок за обновяване на програмата. От 12 часа в сряда, 26.02.2014 г., потребителите, които продължават да работят с грешната версия, ще бъдат с ограничен достъп до сървъра и временно няма да могат да изпращат и получават книги, за да не пречат на останалите потребители. За възстановяване на възможността за работа с FTP-сървъра, изключените потребители ще трябва да ми пишат на мейла в скрития текст, като задължително посочат IP-то си, за да ги премахна от ограничителния списък.

Скрит текст:

А само ъпгрейд може ли да се даде някак? Или трябва да се инсталира всичко наново....С версия 14.1.13.1. съм.

# 160
Колеги имам молба,

махнете книгите на съвременните български автори - Людмила Филипова, Захара Карабашлиев, Георги Госопдинов за разпространение. В крайна сметка книгите им се продава в електронен вариант и всеки може да си ги закупи даже и да ги вземе под наем. Нека да запазим малкото хубави български автори, които ги имаме, защото те се издържат от продажбите на книги. Ако искаме да имаме хубави български книги трябва да подкрепяме авторите си!

# 161

А само ъпгрейд може ли да се даде някак? Или трябва да се инсталира всичко наново....С версия 14.1.13.1. съм.
[/quote]

Все още няма автоматичен ъпгрейд... трябва да свалиш новата версия сама... Успех

# 162
Търся  Кейт Мортън - Забравената градина.

Скрит текст:

# 163
  • гр. София

Все още няма автоматичен ъпгрейд... трябва да свалиш новата версия сама... Успех
[/quote]

Благодаря, значи си оставам на старата версия. И да попитам пак за следните книги:
- Последният харем - Петер Пранге
- Великолепният век: Хюрем - Демет Алтънйелеклиоглу
- Михримах: Дъщерята на наложницата - Демет Алтънйелеклиоглу
- Михримах: Розата на султанския дворец - Мухтерем Юджейълмаз

# 164
Да се редактирам - в грешка бях. Rolling Eyes

Някой да има на Марион Зимър Брадли нещо от поредицата за Дарковър?

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 23:25 от arkady

Общи условия

Активация на акаунт