Търся електронна книга - тема 10

• 133 696
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте!И аз много моля за "Красиво бедствие " Praynig Имейлът ми е :
Скрит текст:

Благодаря за страхотната темичка  Peace

Пратих ти я.

# 541
Ако може някой да ми прати  "Красиво бедствие" - Джейми Макгуайър защото не мога нищо да получа от mailbooks .Благодаря! на melo77@abv.bg

# 542
  • София
Ако може някой да ми прати  "Красиво бедствие" - Джейми Макгуайър защото не мога нищо да получа от mailbooks .Благодаря! на melo77@abv.bg

Пратих ти я.

# 543
Възхвалявам???Чак пък?!Не чета принципно подобна литература написала съм го по-горе,попадна ми ,прочетох го!Не знам какво сте обсъждали не ме е интересувало!Останах с впечатление ,че темата е за търсене не за обсъждане!Хора вякакви ,интереси и мнения също ,пък такива с умряли мозъчни клетки като мен колкото искате.....какво до обсъждам повече?

# 544
Някой ако може да ми прати Красив негодник   bouquet  bouquet  bouquet Много ще съм благодарна.

marinela.i.koleva@gmail.com

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 22:00 от marinela_koleva

# 545
Някой да има "Вълка от Уолстрийт" на Джордан Белфърт? Благодаря предварително  Hug

# 546
  • Пловдив
Здравейте, отскоро ползвам електронния вариант на книгите и не съм много запозната с тази част и реших, че най-подходящото място, където мога да намеря решение на моя проблем е тук Simple Smile.
Нямах възможност да изчета всичките 10 теми, но по-прегледах доста неща. Моят проблем, е че търся една книга, а не мога да я намеря. Ще съм много благодарна, ако някой от тук успее да ми помогне. Само искам да отбележа, че я търсих в сайтовете, който сте дали в първия пост.
Става въпрос за книгата на Греъм Симсън - Великолепната жена.

# 547
Почти без надежда питам - някой нещо на Карлос Руис Сафон, ама да не е pdf   smile3547

# 548
Здравейте! Нова съм в темата и се извинявам, ако съм пропуснала отговорът на моя въпрос. Та той е следният: свалих си mail books и изпратих заявка на една дама за трите части на Игри на глада. Сега какво следва да направя?  newsm78 Извинявайте за  елементарният въпрос.

# 549
  • София
Здравейте! Нова съм в темата и се извинявам, ако съм пропуснала отговорът на моя въпрос. Та той е следният: свалих си mail books и изпратих заявка на една дама за трите части на Игри на глада. Сега какво следва да направя?  newsm78 Извинявайте за  елементарният въпрос.

Ще изчакаш да ти ги прати  Peace
Когато се включи потребителят, ще види заявката ти и ще ти ги изпрати.
Когато са ти пратени, полето "Получи" ще бъде в червено. Кликваш върху него и получаваш книгите  Simple Smile

# 550

Ще изчакаш да ти ги прати  Peace
Когато се включи потребителят, ще види заявката ти и ще ти ги изпрати.
Когато са ти пратени, полето "Получи" ще бъде в червено. Кликваш върху него и получаваш книгите  Simple Smile

Благодаря много!  newsm10

# 551
  • UK
Аз пак да попитам - някой да има нещо на Исабел Алиенде, освен четирите романа в Читанка?
  bouquet

# 552
Аз пак да попитам - някой да има нещо на Исабел Алиенде, освен четирите романа в Читанка?
  bouquet

В MailBooks има и тази:

Иначе и аз чакам "Дъщеря на съдбата" и "Портрет в сепия"  Laughing

# 553
  • UK
Благодаря, аз я гледах, но пише, че е някакъв необработен пдф  newsm78 Поисках я, ще видим какво представлява и дали става за четене. И аз тях искам да прочета. Тя ги нарича трилогия, но не са свързани помежду си доколкото знам. "Инес моя душа" също много искам.
"Спешно" както често се казва в темата.  Laughing 

# 554
  • UK
Иначе и аз чакам "Дъщеря на съдбата" и "Портрет в сепия"  Laughing
Всъщност четеш ли на английски?
http://bayproxy.me/torrent/9601035/Isabel_Allende_-_Portrait_in_Sepia_-_Epub_
http://bayproxy.me/torrent/9597615/Isabel_Allende_-_Daughter_of_Fortune_-_Epub

Аз така и така не мога да ги прочета в оригинал, предпочитам като е в превод да е на български, но не ми се чака още много. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт