Отговори
# 615
Себи,кварталът като че ли е от жилищни сгради.
Ма как са натъпкани една в друга.... Flutter

ПП Къде изчезна Лили  newsm78

# 616
Кате Laughing все пак  е Истамбул и използват всеки метър жилищна площ .

Като си помисля ...... Thinkingедва ли Бурак ще живее в блок и апартамент. По- му отива къща в хубав квартал .
 Може  би -нов семеен бизнес.

И аз си мисля за Лили и другите момичета които пишеха Sad Sad Sad
Днес бях на театър и приятелка на дъщеря ми която всъщност ми обърна внимание върху Бурак  за голямо мое учудване каза ,че е спряла да гледа "Чучулигата" след 16-17 епизод /когато Кямран се правеше на сърдит и водеше Фериде  в къщата в гората и после сцените със Селим -съвсем я отказали/

Стана ми криво . Дали и другите чучулиги, които пишеха са се разочаровали от сериала. newsm78
Аз още не съм !

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 23:43 от sebilMM

# 617
Здравейте Hug

Чета ви с голям интерес, но нямам време да пиша....още малко и после съм на линия Rolling Eyes Sunglasses Sunglasses

Видях, че Фахрие ни поздравявя в туитъра си,  Heart Eyes много приятна музика и песен, благодаря й   Hug  bouquet

Fahriye Evcen ‏@EvcenF 1h

Indila & son orchestre à cordes...'Dernière Danse'... 👌🎼🎶 http://youtu.be/-AXYR4fV7Os

Details  

# 618
Докато съм писала ти си се появила, Лили  bouquet  bouquet Аз не съм разочарована от сериала. Напротив-влюбена съм в него. Мога да гледам всеки един от епизодите по 100 пъти и няма да ми омръзне. Аз обаче не съм чела книгата и нямам никакви очаквания. Може би това е причината...
Не мога да отрека,че и аз искам да гледам, колкото се може романтични сцени между Ф и К,но не мога да кажа,че последните няколко епизода въпреки преобладаващото присъствие на Селим са ми били безинтересни Rolling Eyes А 19 Епизод ми е фаворит вече. В него видяхме новата Фериде,загърбила детството и готова да бъде любяща съпруга и майка Heart Eyes

# 619
Лили Hug с  прекрасна  музика  ни поздравява Фахрие-благодаря и на двете ви Wink  bouquet

Лите Hug и за мен след 6-ти епизод , 19 -ти ми  любим и имам много надежди  за следващите.

# 620
Не се въздаржах Wink Laughing Laughing Laughing и ви я пуснах- знам, че малко по-късно щяхте да я чуете, но времето не чака. Да се отпуснем и да се насладим на приятните емоции, Grinning Grinning предстоят ни тежки дни Hug Ще ни трябват сили Tired

Мен лично филмът изобщо не ме е разочаровал, само ми е мъчно за Селим, че все още страда Thinking Joy Joy Пътник беше, но съдба newsm78 Shocked

# 621
Fahriye Evcen ‏@EvcenF 3m

#FahriyemizEnBiSevdigimiz TAG'iniz, TT'niz ve hatta WTT'niz icin tesekkurler 'salikuslari' Wink 🙏
Expand

# 622
Oooo Лили  Peace
Добре се включваш.  bouquet
...Je remue le ciel, le jour, la nuit
Je danse avec le vent, la pluie
Un peu d'amour, un brin de miel
Et je danse, danse, danse, danse, danse, danse....
(Аз се движат ... небето, ден и нощ
Танцувам с вятъра, дъжда
Малко любов,
едно докосване на мед
И аз танцувам, танци, танци, танци, танци, танци)
С Гугъл, ама френският ...

# 623
Момичета,  Hug  love001,

Фахрие във втория туит пише благодарности за някакви тагове и туити през седмицата,  newsm78, дали не е време да участват в някое предаване с Бурак newsm78 Praynig

Заглавието на песента гуглето ми го преведе "последен танц", че се стреснах, но после ми мина Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 00:26 от lilitoKoleva

# 624
Лили,нали писаха,че Бу ще участва в предаване за арабски канал Rolling Eyes  май за тази неееля беше...Знае ли човек може пък и Фахрие да се появи там Laughing Най-логично е в момента да имат общи изяви Praynig
А песничката е супер  bouquet  Романтика, пък и френският е езикът на любовта . Дано се влюби в подходящия за нея човек, който да я направи щастлива Simple Smile

# 625
Да, Бурак ще участва, ние снимките ги знаем отдавна, нали ги гледахме с арабската журналистка, Мерве, Чапа и цялата им рода, но дали Фахрие ще участва в предаването не знам newsm78. То имаше едни снимки и от къщата, където дават интервю за някаква телевизия, може да е същото. Нека има повече предавания с тях, за да не ни е скучно в седмиците с почивки Grinning Grinning

# 626
Да, Бурак ще участва, ние снимките ги знаем отдавна, нали ги гледахме с арабската журналистка, Мерве, Чапа и цялата им рода, но дали Фахрие ще участва в предаването не знам newsm78. То имаше едни снимки и от къщата, където дават интервю за някаква телевизия, може да е същото. Нека има повече предавания с тях, за да не ни е скучно в седмиците с почивки Grinning Grinning
Аз съм пропуснала половината инфо Embarassed Е щом Чапа ще да е там..АБСУРД е да се надяваме,че и Фахрие ще се появи. Жалко....

# 627
Аз съм пропуснала половината инфо Embarassed Е щом Чапа ще да е там..АБСУРД е да се надяваме,че и Фахрие ще се появи. Жалко....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Неееееее Joy
Няма да участва, но същия ден успоредно с журналистката, Бурак се беше снимал и с Чапа в заведението, а се виждаше и Мерве там Laughing Laughing Laughing
Едва ли ще участва в предаването, но журналистката беше доста симпатична, та е отговаряла за гостоприемството.. Laughing Laughing Laughing

А, сега, като се замислих newsm78 няма да се учудя, ако участието му в предаването по арабския канал е свързано с реклама на Бали бея и на самия Бурак, защото, ако беше с филма, какво ще търсят в дюнерджийницата newsm78 Значи Фахрие няма да е там.
Нищо, другия път Wink

Скрит текст:
Момичета, снощи са обрали съседите ни. Крадците са влезли през вратата на терасата и са си взели каквото им трябва, като са минали през стаята, в която е спял съседа и са излезли през входната врата- културно Joy JoyСъседката и майка й са спяли в другите две стаи ooooh! Cry
Залоствайте се и се заключвайте добре!.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 00:56 от lilitoKoleva

# 628
Имам неприятното чувство,че никъде няма да ги видим заедно,нито в предавания,нито по награждавания Sad И като си помисля за причината #2gunfire #2gunfire #2gunfire newsm29 newsm29 newsm29

# 629
Спокойно, ще участват. Бурак и в други филми ще участва, и други партньорки ще има, няма начин личните му отношения да повлияят на кариерата му. Аз вече съм започнала да му търся и нови партньорки, на които в никой случай не може да устои Laughing Laughing Hug Ще го уредим, нямай грижа Laughing Laughing Laughing

newsm78

Това от друг филм ли е?

Общи условия

Активация на акаунт