Отговори
# 735
Тери Hug челувка , целувка ,ама.............. нашите са Н Е В Е Р О Я Т Н И !
Те не си пускат е.....к ,но все  едно ,че го правят и то с погледи .

Момичета  Praynig моля ви  да не обръщаме внимание на жълтурковците .Огорчават ни и развалят магията , химията  ,удоволствието ни.
Съвсем честно ви казвам .В този сериал искам да си живея с илюзията , че всичко е професионална и съвършена игра.
Че любовта побеждава въпреки трудностите които изтърпяват Фериде и Кямран.
И не на последно място ,не си губя времето. Sad

# 736
За мен целувките не са от значение, мога да мина и без тях.  Има много начини да ми докажат, че двама души на екрана се обичат. И го правят. Но ми е неприятно, когато ме баламосват.
Терзи, ами и тази целувка не ми изглежда истинска - виждам силно притиснати устни. За мен или се награбват и целуват истински или ги снимат в гръб и аз си фантазирам. Но другите зрители сигурно искат нещо друго, въпрос на предпочитания.

Joy Joy Joy

# 737
Подкрепям те,Себи Hug Аз много си обичам сериала! Както искат така да се целуват! Все пак не са целувките доказателство за лбовта на двама души един към друг. Ще се потретя,но според мен такива целувки като тази от клипчето от предния ми пост не са за '' Чучулигата''
Просто не мисля,че е свързано със задръжките им Rolling Eyes

# 738
  Отивам в новата тема  animal037  Animal Snail  animal037  Animal Snail  animal037 smile3535 Joy Joy Joy

Чакам ви Heart Eyes

# 739
Целувките са си баш тамам. Heart Eyes Wink  Все пак, действието в сериала от спойлера на Терзи, се развива в днешни дни, а другият в 20-те години на миналия век.  Peace

Новата тема Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767840.0

# 740
Целувките са си баш тамам. Heart Eyes Wink  Все пак, действието в сериала от спойлера на Терзи, се развива в днешни дни, а другият в 20-те години на миналия век.  Peace

Новата тема Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767840.0

Съгласна съм...

Общи условия

Активация на акаунт