Отговори
# 690
Валя, аз мисля, че Мюнивер въобще не обича Нериман, завижда и, но е намерила при нея храна и подслон. Това че искаше да се покаят щеше да навреди най вече на Нериман. Отделно тя си прави нейни сметки за Селим, та ако съм права в мислите си, очаквам някакво развитие по тази линия. А може и всичко да е плод на моята фантазия.  Embarassed

# 691
Вупще не си фантазираш, тоз Селим много го искат, да му се не начудиш.  Joy Хубав мъж, отдето и да го погледнеш  Joy пък и с обноски, приятен, уважителен.. Sick

Неджмие му опита сладостта, може би идва ред на Мюнневер?

# 692
Валя Hug,Уси Hug

Лично мен  Селим ме дразни от първия момент в сериала.

Това ,че сценаристите ,които са го сътворили едва ли не като главен герой си е техен проблем какво ще го правят. newsm78

По-важно за следващите серии е ,че Кямран ще е бъде освободен и с това ще гледаме  още малко любов между Фериде и Кямран.

Ако още три ,четири серии ни занимават със Селим за да вържат два сезона ,ще изгонят  половината  зрители и почитатели на "Чучулигата"

# 693

Ами .....хубав мъж си е Бу и това  си е !

Оставям ви до довечера Hug

# 694
Валя, дано не се налага да гледаме как Мюнивер опитва меда и жилото на Селим. Mr. Green
Себи  Hug ами то във всеки сериал има моменти когато второстепенния герой става главен. Лошото е, че Селим е гад и неговите извратени номера не са за гледане, . ooooh!
Хубав е Бурак, но има нещо, което за мен не е предимство - устните му в края са устремени на горе, а това говори за характер на присмехулник.  Sad Дано не е такъв.

А Кямран като ходи да си търси чучулигата из Анадола, сигурно ще изглежда така

# 695
  • Враца
Нагнаг, моля те за превод  Hug Hug

Валя, аз мисля, че Мюнивер въобще не обича Нериман, завижда и, но е намерила при нея храна и подслон. Това че искаше да се покаят щеше да навреди най вече на Нериман. Отделно тя си прави нейни сметки за Селим, та ако съм права в мислите си, очаквам някакво развитие по тази линия. А може и всичко да е плод на моята фантазия.  Embarassed

Аз все си мисля, че тези двечките - "Пиранята" и Мюневер, в най-скоро време ще се скарат. Наблюдавам ги внимателно от 5-6 серии насам. Мюневер подхвърля от време на време едни заключения по повод връзката на Нериман и Кямран, които изобщо не се нравят на "Пиранка".
И ми се струва, че ще има някакво развитие в образа на Мюневер - дали със Селим (ако оживее), дали нещо друго, но не случайно тя е наречена Мюневер.  Thinking Thinking Thinking

# 696
Валя Heart Eyes"пренасям те " тук и ще ти кажа какво ми се върти в главата newsm78

Фериде и Кямран ще се вземат, ами туй момче какво ще го правим, имате ли идеи?

Мисля ,че ще завъртят някаква история с Неджмие.Нали още в първите дни попита за нея.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 17:25 от sebilMM

# 697
Нагнаг, моля те за превод  Hug Hug

Здравейте на всички!

Предварително уведомява любимата си,Джейлян Чапа за интимните сцени

"За звездите от харесвания сериал "Чучулигата" по Канал D,Фахрие Евджен и Бурак
Йозчивит,се разнесе слух преди месец и половина,че имат любовна връзка.
Фактът,че точно по това време Бурак Йозчивит щеше да се раздели с приятелката си,
засили залозите.
Стана известно,че преди да бъдат излъчени на екран интимните сцени,
той предупреждава Джейлян Чапа за тях.

Бурак Йозчивит не се снима в нещо,за което не е предупредил
Джейлян Чапа."

Аз не вярвм чак пък толкова...Да е послушен... Peace

# 698
Хахахаха... Него го предупреждават и държи всичко под контрол (направо по график действа  hahaha). Той предупреждава за интимните сцени Паечка ... Сигурно първо й ги разказва, за да може спокойно да гледа артистичните му изпълнения. Е няма нужда да ходи на сета вече. Намерил е решението - първо разказ, после картинка.
Много ме разсмиват тези двамата напоследък.  Joy Joy Joy
Мдаам, държи под контрол и интимните сцени във филма и си личи...
Не знам дали това е професионализъм. И въобще с този професионализъм не съм наясно много много. И Бурак, и Фахрие не са професионални актьори, нали?

# 699
А между другото,някой попита дали не снима филм,
да,той вече снима филма "Малкочоолу",очаква се
да излезе по екраните,но не знам кога.

# 700
Не, хора не мога да не го споделя с вас Joy Joy Joy Joy

# 701
# 702

">#t=15[/video]

Нов фрагман ли..що ли newsm78

# 703

БУРАК ЙОЗЧИВИТ С ЛЮБИМАТА СИ..

"Привлекателният актьор бе видян със своята любима
от хайлайфа пред дюнер-ресторанта,
който откри предния месец.
На излизане от заведението той каза следното
на репортерите:
Откъде разбрахте,че съм тук?
Дано нашите сервитьори да не са ме издали.
Преглеждам сметките,много често съм тук."

# 704
НАГ Heart Eyes много ти благодаря за преводите. Hug

Така съм наясно с "професионализма " на Бурак.
Цензура и контрол играе и то е ясно ,че е повлиян от настроенията на Чапа;
Стана ми криво. Sad
Без да искам ще подлагам чувствата на Кямран , под съмнение, както ми се случи в 16 -17 епизод.

Не му остава много  време  за концентрация на Бурак както му личеше в началото. Сега и контрол в дюнержийницата.....трябва да упражнява и с капризите на Чапа да се съобразява....
Колкото ,толкова!

Общи условия

Активация на акаунт