Отговори
# 675
  И още нещо от гъркините- Кан -2013г.

Фахрие и Бурак заедно !
Ади  Laughing май за тези моменти споменаваше Hug

Лека нощ! Hug

# 676
 И още нещо от гъркините- Кан -2013г.

Фахрие и Бурак заедно !
Ади  Laughing май за тези моменти споменаваше Hug

Лека нощ! Hug

Пръв и последен път заедно... Wink

# 677
Тери Hug дано не е така Rolling Eyes

И това преди няколко минути в Ютубето Wink без претенции ,че е съвсем ново.

Фахрие -страхотна smile3508

# 678
Привет момичета, чак сега имах време да ви прочета и да пиша. Много интересни анализи и лични мнения сте публикували, а снимките и клипчетата - чудесни.  bouquet  bouquet  bouquet

Наскоро казах на една приятелка за сериалчето ни, а тя взе, че се запали / не съм очаквала и друго  Embarassed /. Та ми беше много интересно да я слушам, докато ми разказваше за впечатленията си от актьорската игра, от артистите, сценария, сюжета и т.н. Интересно ми беше, защото тя от 2 месеца посещава курсове по актьорско майсторство и може да се каже, че има някакъв опит.Доста интригуващи неща каза, но ако напиша всичко една цяла тема няма да ми стигне.Това, което най-силно ме впечатли беше коментара и че запленени от играта на актьорите ние зрителите започваме да смесваме личния им живот с така да се каже екранния им такъъв.Съвсем нормално и човешко е между двама души - млади, красиви и сексапилни да има привличане и симпатии, на всеки се случва дори и с напълно непознати хора от противоположния пол, които сме срещнали в метрото, в кафенето, на улицата и т.н.Какво остава пък, в случая Ф. и Б., които работят заедно и имат доста сближаващи сцени.Вече въпрос на личен избор е дали /ако наистина ги има тези симпатии/ ще има развитие или не.Ако я има любовта нито бивши, нито настоящи приятели-приятелки, нито семейство биха попречили.Като се замисля не са малко примерите на артистите открили любовта на снимачната площадка, но не са малко и тези, при които въпреки истинската игра нищо не се е получило.
Както се изрази моята приятелка между Б. и Ф. има невероятна екранна симбиоза, двамата са в синхрон с играта си и като прибавим блестящия им външен вид се получава нещо много красиво. Не бива да забравяме обаче, че става въпрос за професионалисти, които може и да нямат допирни точки в риалния си живот.  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 newsm76

Дано не съм ви отегчила  Hug

# 679
Добро утро. Hug Hug Hug

Ема, не си ни отегчила. Hug Много точно е написаното. Peace

Новата тема е готова.  Hug Като изпишем тази, има къде да се преместим. Hug   bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=767840.0

Успешна нова седмица.    bouquet

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 08:42 от ·٠•Snejka•٠·

# 680
  • София
Добро утро!

Е не могат да ни обвиняват, че толкова силно искаме Бурак и Фахрие от екранна, да се превърнат в двойка от реалния живот. Така добре стоят заедно в това клипче от Кан....  Heart Eyes

Прекрасна нова седмица желая на всички!

# 681
 HugДобро утро Снеже, Ема,Лиде Hug Hug Hug

Много красиви и чувствени са Бурак и Фахрие Hug

За добро настроение един клип с любими моменти и чувства Wink между Б/К и Ф/Ф

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 09:14 от sebilMM

# 682
Добро утро! Hug
Много хубави клипчета момичета!   bouquet   bouquet   bouquet
Лидия   bouquet
Вече се вълнувам за епизода утре и се моля по малко време да гледаме затвор и тъга.  Praynig  Praynig  Praynig
А за кръвнината дето иска кадията съм се замислила. Прави сте, че кръвнина се плаща при смърт. Та да не би до края на епизода Селим да хвърли топа? И още нещо ме смущава - на кой от роднините ще се плаща кръвнина. Да не би да се появи някой брат, сестра или майка му? newsm78 Дано да ни дадат смислен отговор. То турски сериал без проклетии и злодеи няма, ама наш Селим голяма гад, бе.
Една чаровна Фахрие

Хубав ден и спорна седмица! Hug  Hug Hug

# 683
Добро утро момичета Hug Hug Hug
Първо да отбележа,че не пиша не защото съм се разочаровала от сериала,а поради простата причина,че напоследък ангажиментите са ми повече от времето което имам Grinning Grinning Grinning.Но независимо от това винаги ви чета защото нещата които сте публикували не са за подминаване.Очаквам и с  нетърпение следващите серии(не че знам кога ще мога да ги гледам но....),единодушна съм с вас по отнишение на сценарии и герои,попракалиха малко с всички второстепенни образи......време е бързо да вземат нещата в ръце......все пак толкова голяма аудитория очаква развитието на тази голяма любов......даже и да се поумеси с личния им живот newsm17 newsm53 smile3521

Хубав ден чучулиги  bouquet  bouquet  bouquet

# 684
  • Враца
Добро утро и от мен!   Hug Hug

А за кръвнината дето иска кадията съм се замислила. Прави сте, че кръвнина се плаща при смърт. Та да не би до края на епизода Селим да хвърли топа? И още нещо ме смущава - на кой от роднините ще се плаща кръвнина. Да не би да се появи някой брат, сестра или майка му? newsm78 Дано да ни дадат смислен отговор. То турски сериал без проклетии и злодеи няма, ама наш Селим голяма гад, бе.

Снейк, доколкото си спомням, на убития от Левент доктор - Васфи - кръвнината трябваше да се плати на близките на убития - жена му и брат му. Та за Селим кръвнината остава да се плати на Неджмие по тази логика  Laughing Laughing Laughing - само нея си има на този етап (да не излезе тази новичката - Азаля  - да му е сестра  Thinking Thinking)

Ще ги видим утре какво са измислили  Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 10:55 от mama_an_ji

# 685
  • Враца

Цитат
Fahriye Evcen | Фахрийе Эвджен | Фахрие Эвджен
Вчера заметили Бурака ночью рядом с его Донерной вместе с его возлюбленной . На вопрос как все успевает ,он ответил что его оповещают , и что он все под контролем держит, всегда тут находится.
перевод-Диля Мухиддинова

# 686
Ан жи, Азаля на снимката не беше ли с жена? Сега остава да се появи майка му със сестра му и да имат някакви претенции. Rolling Eyes
А Бурак май много дини под мишницата носи - дюнерджийницата, строеж, любимата. Кога ли му остава време да работи по филма?  newsm78

# 687
  • Враца
Ан жи, Азаля на снимката не беше ли с жена? Сега остава да се появи майка му със сестра му и да имат някакви претенции. Rolling Eyes
А Бурак май много дини под мишницата носи - дюнерджийницата, строеж, любимата. Кога ли му остава време да работи по филма?  newsm78

Дано успее да довърши сериала, и то качествено, от толкова много друга работа  Joy Joy Joy  (Само да не започне да снима междувременно и някой игрален филм, че тогава вече не знам  Joy Joy)

# 688
Че защо пък да не снима и един филм в почивката между двата сезона. И някоя и друга реклама. На момчето ще му трябват много пари - за къщата и за бъдещата булка. Че тя е от сой, някой трябва да захранва редовно кредитната карта. Wink
Нериман не знам защо не ме дразни много. Дали защото актрисата ми е много симпатична или защото не досажда много. Жената вече е била влюбена в доктора и може би продължава да е, след като тайно му помага и се жертва заради него. Бори се за любовта си - израз, който хич не проумявам и приемам. Много по неприятна ми е Мюнивер, прилича ми на пингвин. Embarassed

# 689
Снейк, и аз харесвам актрисата, но Нериман вече ме дразни. А Мюневер беше отвратителна, но в последната серия някак омекна, забелязахте ли? Дори мислеше да си признаят и покаят.  newsm78
Истина е, че любовта променя човека.  Joy
Интересно какво ще стане със Селим. Според мен, сценаристите не го убиха, защото не знаят какво да правят нататък.
Като е тежко ранен, имат много ходове - да умре, да оживее с амнезия, да се промени коренно, да продължи с още по-голямо настървение да преследва Фериде и семейството.

Утре ще разберем.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт