Отговори
# 660
Кате Laughing все пак  е Истамбул и използват всеки метър жилищна площ .

Като си помисля ...... Thinkingедва ли Бурак ще живее в блок и апартамент. По- му отива къща в хубав квартал .
 Може  би -нов семеен бизнес.

И аз си мисля за Лили и другите момичета които пишеха Sad Sad Sad
Днес бях на театър и приятелка на дъщеря ми която всъщност ми обърна внимание върху Бурак  за голямо мое учудване каза ,че е спряла да гледа "Чучулигата" след 16-17 епизод /когато Кямран се правеше на сърдит и водеше Фериде  в къщата в гората и после сцените със Селим -съвсем я отказали/В ютюб има клип ,в който казват,че си е купил къща в престижен квартал,а и аз бях чела още миналата година за това.
Знаете ли,чета ви и ми е приятно,чрез вас ми се иска да ми се върне старото хубаво отношение към   Бу,защото нещо се пречупи в мен с тази новогодишна скалъпена "афера",оттогава и аз съм променена ,а и той ми се вижда такъв...и нещо не ми харесва в играта....все му търся кусурите?не че ги няма,де/?В развета на професионалното си израстване,набирайки популярност като израстващ актор,той реши по такъв начин да рекламира новия си бизнес,????за да ходят почитателите му там,защото самия той ще бъде на тяхно разположение?????Не мога да си представя например артист от класата на  Халит Ергенч така да постъпи.Много от турските му фенове са също разочаровани от тази нелепа  игра по Нова година.Вижте един клип в ютюб от посещението им в Кан:-Бурак,Фахрие и Т.Савжъ ....,нещо не ми се пуска този човек в Европа,той си е за тук на Балканите,ориента надолу....Стои журналист/ка/ с микрофон срещу тях,а той "шари" с поглед настани,дъвче нещо.....Ох,извинете ме,любимец ми беше и искам да си го върна ,дано успея чрез вас......

Стана ми криво . Дали и другите чучулиги, които пишеха са се разочаровали от сериала. newsm78
Аз още не съм !

# 661
Цитат
Няма проблем, преживях го, обикновено е със спортни дрехи и пуловерчета  и изглежда отлично

Ти го преживя, ама аз бая го омислих на тоя строеж, отвсякъде стърчат някакви железа... с това дълго палто...  Joy Че и лустросан един такъв... в сравнение с другите на снимката, явно е наминал пътьом за някъде.

# 662
И жилетки ,Лили!!!!Открай време е с жилетки,още като бяха гаджета с Башак.
Синджир на врата му е много често атрибут !Скрива се някъде в руното...

# 663
И жилетки ,Лили!!!!Открай време е с жилетки,още като бяха гаджета с Башак.
Синджир на врата му е много често атрибут !Скрива се някъде в руното...

Много е готин Heart Eyes Много е симпатичен и много ми харесва.

Този цитат по-горе Себи ли го е писала или е твоя, че не схванах newsm78 Joy Все едно аз съм го мислила, а друг го е писал, с изключение на това, че тия работи аз му ги простих и сега забелязвам само израстването му, т.е. надявам се да има такова и гледам да не му търся кусури и съм много добре Laughing Laughing Laughing И филма започна да ми харесва повече така Laughing Laughing Laughing

Може би съм единствената, която не харесва особено анализите на Ирин, защото очакванията и усещанията ми за филма са различни и не съвпадат особено с нейните. Така мисля на тоя етап, друг път може да чувствам нещата различно.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 21:52 от lilitoKoleva

# 664
# 665
  • Враца
Едно много приятно клипче  със страхотна, за мен, песен  Heart Eyes Heart Eyes

# 666
Joy Joy Joy Joy
Рускините са номер 1 просто hahaha hahaha hahaha

# 667
Мами и клипа и мелодията   са прекрасни.  bouquet

Лили , не че е толкова важно , но цитатът  от мен е  И аз си мисля за Лили и другите момичета които пишеха .
Днес бях на театър и приятелка на дъщеря ми която всъщност ми обърна внимание върху Бурак като красив и добър актьор,  за голямо мое учудване каза ,че е спряла да гледа "Чучулигата" след 16-17 епизод /когато Кямран се правеше на сърдит и водеше Фериде  в къщата в гората и после сцените със Селим -съвсем я отказали.

Аз продължавам да си гледам "Чучулигата"   ,но съм вече малко по- критичка  към "пълнежа " от отрицателни герои и събития.
Друг сериал едва ли ще започна да гледам скоро.

# 668
Не зная защо така се получи,!!??слято с цитата е моето писане....и по-точно вмъкнато,защото края не е мой.............

# 669
  • Враца
Ако някой се интересува от актьорските изяви в киното на Дениз Джелилолу - Селим:

Нагнаг, безкрайно много ти благодаря за този филм - много ми хареса. Гледах го с усмивка и със сълзи в очи. Благодаря.  Hug Hug Hug Hug

Момичета, гледайте го - няма да съжалявате!

Скрит текст:

Не знам дали ще мога да ненавиждам и мразя Селим вече толкова много  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 670
# 671
  • Враца
Цитат
Fahriye Evcen | Фахрийе Эвджен | Фахрие Эвджен

Фанатка ходила на съемки в особняке.Но к сожалению не застала никого из актеров.Съемки будут идти до утра.Есть сцены с фаетоном.Малышка Эфджи ждет свою хозяйку..

# 672
Ан жи, много разочаровани има сигурно, че колата на Фахрие не е до тая на Бурак Laughing Laughing Laughing

Фахрие можела да паркира, пишат рускините Laughing Laughing Laughing Под лупа са всички Laughing

# 673
  • Враца
Ан жи, много разочаровани има сигурно, че колата на Фахрие не е до тая на Бурак Laughing Laughing Laughing

Фахрие можела да паркира, пишат рускините Laughing Laughing Laughing Под лупа са всички Laughing

Те свикнаха да ги виждат една до друга и сега - шаш  Laughing Laughing

И някаква нова анкета - има и Бурак, и Фахрие, и сериала. Но по колко пъти може да се гласува, а и в каква класация участвуват - не е ясно засега. Simple Smile  (може през различни браузери)
http://anket.comu.edu.tr/index

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 00:23 от mama_an_ji

# 674
Мами гласувах ,ама докато се ориентирам зор видах Embarassed Embarassed Embarassed

Изморих се Wink Wink Wink и  си лягам с мисълта ,че идва седмицата в която ще имаме серия.

Момичета , аз наистина си харесвам  сериала  ,нищо че понякога го критикувам.

Как да ги изостави човек тези  чудесни  актьори.....

Е ,тук вече и окото на Фериде потрепва Laughing

Общи условия

Активация на акаунт