Като си помисля ......

Може би -нов семеен бизнес.
И аз си мисля за Лили и другите момичета които пишеха

Днес бях на театър и приятелка на дъщеря ми която всъщност ми обърна внимание върху Бурак за голямо мое учудване каза ,че е спряла да гледа "Чучулигата" след 16-17 епизод /когато Кямран се правеше на сърдит и водеше Фериде в къщата в гората и после сцените със Селим -съвсем я отказали/В ютюб има клип ,в който казват,че си е купил къща в престижен квартал,а и аз бях чела още миналата година за това.
Знаете ли,чета ви и ми е приятно,чрез вас ми се иска да ми се върне старото хубаво отношение към Бу,защото нещо се пречупи в мен с тази новогодишна скалъпена "афера",оттогава и аз съм променена ,а и той ми се вижда такъв...и нещо не ми харесва в играта....все му търся кусурите?не че ги няма,де/?В развета на професионалното си израстване,набирайки популярност като израстващ актор,той реши по такъв начин да рекламира новия си бизнес,????за да ходят почитателите му там,защото самия той ще бъде на тяхно разположение?????Не мога да си представя например артист от класата на Халит Ергенч така да постъпи.Много от турските му фенове са също разочаровани от тази нелепа игра по Нова година.Вижте един клип в ютюб от посещението им в Кан:-Бурак,Фахрие и Т.Савжъ ....,нещо не ми се пуска този човек в Европа,той си е за тук на Балканите,ориента надолу....Стои журналист/ка/ с микрофон срещу тях,а той "шари" с поглед настани,дъвче нещо.....Ох,извинете ме,любимец ми беше и искам да си го върна ,дано успея чрез вас......
Стана ми криво . Дали и другите чучулиги, които пишеха са се разочаровали от сериала.

Аз още не съм !