Отговори
# 645
Здравейте на всички!  Hug
Не знам какво са се влюбили режисьор и сценарист в образа на Селим, та и все по ненормален го изкарват. Онзи ден мами ни напомни как изглеждаше този образ като предварителен замисъл -  Веселый, циничный, чересчур навязчивый. Хороший врач. Направо ... рязък завой направиха с него.  Wink
А въобще аз ще го гледам сериала. Общо взето, като започна нещо, го довършвам. Стига само да не е 100 серии. Нямам нерви за такива... Joy

# 646
Спомням си интервю на Дениз .... за ролята на Селим, че я няма в романа и той не знае как ще я равият сценаристите. Обаче имам чувството, че и сценаристите не са знаели какво да правят със Селим, и е ужасно неубедителен като образ. "Хороший врач" ама злодей и психо.  Sad

Дори с образа на Кямран не всичко е изчистено. Сега разбираме, че винаги е обичал Фериде, но ако се върнем назад, в първите серии, дали ще можем да си обясним поведението му с това, което вече знаем?  newsm78

Много ми се иска всички герои да са убедителни и цялостно изградени като характери, ама не го срещам в сериалите. Винаги има стъкмистика, да се чудиш после защо правят така и така и единственият отговор е: "сценарий"  newsm78

# 647

:

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 14:17 от sebilMM

# 648
Ако някой се интересува от актьорските изяви в киното на Дениз Джелилолу - Селим:

# 649
От 4 март има нова конкуренция, по Стар тв тогава пускат "Курт Сеит и Шура" с Къванч. Peace

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 16:11 от ·٠•Snejka•٠·

# 650
  • Враца
Здравейте, чучулиги!  Hug Hug Hug

Аз засега гледам упорито нашето сериалче, но както казва Катето, ако е 2 сезона и преобладава екшъна, най-вече, не знам дали ще издържа  Grinning Grinning
Засега Селим ми е много, много в повече  Grinning Grinning  Дано сега като е в смъртна опасност да не ни занимават известно време с него. (Но защо ще искат от Кямран да плаща кръвнина - тя не се ли плаща, ако човека е умрял?. Да не би Селим в последствие да умира?  Thinking Thinking)
Той изпълни задачата си - Кямран е в затвора  Grinning

Нериманката все още е интересна - да видим как ще развият нещата при нея.

Нагнаг, това не е ли филма, на чиято премиера бяха Бурак с Чапа, Фахрие преди 2-3 месеца?

Скрит текст:
Благодаря ти, свалям го и ще го изгледам.  Hug Hug

А "Курт Сеит и Шура" няма да гледам, защото (Снежи, ще ме извиниш) имам непоносимост към русо-рижи мъже  Laughing Laughing

Вале, в момента Irin е блокирана на сайта korolek.com (незнайно защо), а тя беше писала, че посещава и пише само в този сайт.  Така, че засега сме лишени от  нейните анализи и тълкования за последните епизоди.  Sad

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 15:29 от mama_an_ji

# 651
Единственият начин да ме откажат да гледам е ако след заминаването на Фериде показват повече от необходимото К с новата му любима  или пък с Неримаан Sick
Аз като цяло  се надявам той да не се влюбва в други,а просто да се окаже принуден да се ожени или нещо такова.....Иначе малко тези приказки,за това колко я обича и т.н ще си останат само приказки.
Предполагам в ретроспекция ще ни покажат и как точно е започнал връзката с Нериман и защо се държеше така с Фериде. Въпреки че на мен ми е ясно.Явно му е писнало да го отхвърля, да го нарича глупак и така е потърсил утеха в по-опитната леля Нериман. В първите епизоди според мен  й отмъщаваше...поне аз така си мисля.
Селим ми е ясен. Той е просто луд. Те са непредвидими.

# 652
  • Враца
Нова снимка

# 653
МамеHug няма проблем, всеки си има различни предпочитания. Wink Hug

Мисълта ми е, че сериалът може да вземе още някое процентче от рейтинга на "Чучулигата", щото ще го излъчват във вторник.  Sad Иначе, дали ние ще гледаме или не, няма значение за рейта. Peace

# 654
# 655
гледах в ютюб един коментар в предаване за мода и казваха"Джейлян чок гюзел къс,ама чок инче бажак"Наг ????правилно ли съм чула за тънките крака

# 656
Една приятелка каза - като клечки за зъби... hahaha
Не, че бях много съгласна, щото клечките са си прави... Stop
ПП От 5-ти март започва и друга конкуренция: Туба - Енгин. Не са пряка конкуренция, но с рейтингите ще се озорят чучулигите, хеле ... ако не се постараят повече. Всички!

http://www.startv.com.tr/program/superstarlife/video/super-starlife-299-bolum/4
В края на 3-та и началото на 4-та част е Бурак с компанията.

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 17:45 от Katya_I

# 657
Кате,  Hug вярно - Туба и Енгин също, ама те поне са в сряда, но все пак... Peace

New Fahriye with Fans Heart Eyes

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 19:57 от ·٠•Snejka•٠·

# 658
Мисля, че е облечен за снимачната площадка и е прескочил до строежа в тоя вид newsm78 Ще му следя тоалетите Laughing, но това означава, че няма да е дълго в затвора. Т.е. нищо не означава, защото може да са снимали и спомени и изобщо изводите станаха излишни Laughing Laughing Laughing
Това палто е дълго......Във филма е с по-късо палтенце ,мисля че не се лъжа..

# 659
 Здравейте, момичета Hug

"Чучулигата" ми е фаворит от филмчетата, които сте изброили-  Laughing нищо, че другите не са започнали Simple Smile Simple Smile все още. Иначе, Къванч  Embarassed ми е най-голямата слабост от турските актьори(въпреки, че и аз мразя русо-рижавите мъже).
 Бурак и него си го харесвам много, но чисто професионално има още какво да учи. В някои серии е мнооого добър, но има и бъгчета - тук-там Blush Мисля, че оттук нататък ще става все по-добър.

adi_ko, явно такива палта са модерни сега, изгората му е много вътре в модата, а аз не съм наясно, но ми се струва, че го е разменил с палтото на някой по-висок  Laughing Laughing Laughing
Няма проблем, преживях го, обикновено е със спортни дрехи и пуловерчета Heart Eyes и изглежда отлично Laughing

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 20:54 от lilitoKoleva

Общи условия

Активация на акаунт