Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 280
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • have faith and be patient ..
Момичета да ви споделя ,че и аз минах през грипа със всичките му екстри -кашлица ,повръщане ,втрисане ,болки по цялото тяло ,сополи ,болки в гърло ,храчки от всякъде абееее чудо - една седмица ме държа . Пих чай с мед ,изядох почти цял буркан  боров екстракт (нещо като мед ама по-тъмен и с по-боров вкус) , пих парагрип , инфлуцид и стодал ,а за температурата панадол 500 . Но беше голяма борба ,постоянна температура - стигаше до 38,2/3 ,падаше до 37,5/6 . Бая се бях стреснала за бебо , но сега всичко е наред , още покашлям по малко , но най лошото мина . Peace Дано съм успокоила някой  Hug

# 406
мацки, няма да се филмирате, ей! всичко ще бъде наред! лекувайте се и се оправяйте!

мен ме боли гърлото от вече повече от месец. нищо друго ми няма, само ме боли гърлото и чак и малко надолу, но нито кашлям, нито имам температура, нито нищо. какво е това чудо не знам. пуснах си гърлен секрет, но ще излезе чак вторник-сряда.

аз да докладвам, днес д-р начев каза, че изследванията ми били перфектни. фт4 се следяло, но не било водещият маркер, това бил тсх, а моят бил под 2, т.е. добре. фт4 имал тенденция да намалява през бременността, да си знаете. иначе той ми предложи да си остана на същата доза (при контрола след месец) или да увеличим малко, за да се отдалеча тсх от границата 2 (и контролата да иде на 45 дни). аз реших да увелича да ми е мирна главата.

# 407
# 408
Браво, Елч Simple Smile
Момичета, моля ви, не се филмирайте, причинявате си стрес, а това както знаем не е добре за бебо   Naughty
Цветенце, док каза, че вероятно чакаме мома. Една позната като ми видя коремчето също каза, че ще е момиченце, а вчера се установи, че и двамата с ММ сме имали усещане за момченце  Simple Smile Ама каквото такова, няма да правим рекламация Simple Smile Честно казано то е доста дълго чакано и с голям зор се получиха нещата, та на мен наистина ми е все тая какъв ще е полът - даже аз вчера не се усетих да питам, а док по някое време попита искаме ли да знаем Simple Smile

# 409
  • София
Елиииии, е бива ли да пропуснеш такава важна информация  Grinning  Аз просто нямам търпение да разбера пола!!!!
На болните момичета бързо оздравяване!!! Много е кофти бременна и болна. Не че няма какво да се пие, ама е доста неприятно, особено, ако болестта е съпроводена и от температура.
Мацки, с предната бременност не съм усещала едно такова бълбучкане съвсем деликатно. Сега го усещам, това бебето ли е? Ниско долу го усещам.  newsm78

# 410
  • София
Здравейте, мами Simple Smile
Следя ви от както разбрах, че съм бременна, но до сега не съм се разписвала. Живот и здраве на 29ти Септември чакаме второто ни детенце. До сега съм ходила 2 пъти на лекар, единия за установяване на бременността и втория за записване на ЖК, снимка не са ми пускали, но този път да си призная въобще нещо не се вълнувам толкова, да не кажа хич. Не знам дали има такива като мен. Обяснявам си го с факта, че доста често от времето ми е лошо. Много ниско кръвно имам и все ми е едно умаляло, доста от дните хич не ми се ходи дори на работа, но няма начин.
Честно да си призная четейки ви ме подсещате за много неща, примерно да се сетя навреме да си запиша час за ФМ, че при Марков наистина си е предизвикателство да има свободен в близко време свободен.
За да не досаждам в темата имам една питанка за хормоните на щитовидната жлеза, понеже виждам, че доста мами тук сме с подобен проблем.
Скрит текст:
И на мен ми пуснаха ТСХ хормон, Ноември месец ми беше точно 2, вероятно сега ще е по-висок и като ви чета се замислям дали няма да ме натиснат да пия хормони. Хич не ми се искаше да ги почвам преди време, сега като излязат резултатите ще му мисля, че знам за опастността. Въпреки, че по теория с високо ТСХ не би трябвало лесно да забременея, а пък аз от първия опит в овулация. Според вас, дори ТСХ да ми е около 2 трябва ли да си пусна за всеки случай фт4?
На болните бързо оздравяване. Не се шашкайте много, приемете го, че бебчо сега набира имунитет през вас Simple Smile Малко ми е широко около врата за сега на мен с тез болести, понеже аз си имам изписана класическа хомеопатия и всичко ми минава много лесно с нея. Ще видим как ще съм с позитивизма в Понеделник като ми излязат кръвните резултати.
Лека и хубава Събота и Неделя!

# 411
ra_iv, моето тсх 10 дни преди да забременея беше 4,8, а съм забременяла от един-единствен необезопасен секс, така че не лежи на тази, че с висока тсх не се забременява Simple Smile
по правило тсх се увеличава през зимата, така че няма да е лошо да си пуснеш едно, знаеш, че е добре да е под 2, а идеално - около 1.
завиждам ти за спокойствието, аз колко притеснения се изпопритесних Mr. Green

# 412
Оффф и вие с това хашимото.... хормониии глупостиии и аз съм на това дередже, сега началото на март, ако съм все още бременна, трябва да правя контрола на фт4, пролактин и тсх и беж при ендокриноложката...  ooooh!

пролактинът заради бременността вмомента е мн завишен и според моята доки няма смисъл да се изследва  Peace ако случайно изследваш, не се стряскай от в пъти по-високи над нормата стойности

# 413
  • гр.Варна
Здравейте и от мен!
 matsutka,много е интересно клипчето с изместването на органите при майката;)))Благодаря,че го сподели:) Hug Hug
molina_bohemi,какви са тези приказки:Ако съм бременна до началото на март....???Всичко ще е наред.Мисли позитивно и не се подавай на самовнушения.АКо започнеш да мислиш за нещо лошо,веднага си помисли за нещо прекрасно и разсей негативизма Hug Hug
Аз също карах гадният грип и заразих всички в къщи,но с класическа хомеопатия се възстановихме за много кратко време;)
Както писах и във фейса,   резултата от БХС не е особено обнадеждаващ,но сега ще мислим варианти и за други консулти:)))
Хубава вечер Hug

# 414
Елит момиченце чудесно /завид завид/  Mr. Green
matsutka и аз нямам търпение да разбера пола, а за усещане на бебето мисля че е още рано  Thinking
ra_iv добре дошла. Много е хубаво това че си спокойна, аз четвърта бременност карам и все си умирам от страх и притеснения  Tired

# 415
alaskan summer, това за бхс за първи път го чувам!
какъв е резултатът ти? и какво казаха на ФМ?

# 416
Кога ще можем да разберем дали е момиченце или момченце, в коя седмица се вижда?

# 417
  • София
Предната бременност при мен се видя към 17 г.с. ако не се лъжа. Но с най-голяма точност ми потвърдиха в 21 г.с. На следващия ми преглед ще съм може би в 14 г.с и ще натискам да ми кажат  Mr. Green

# 418
оооо, значи има да си чакам  newsm12 newsm12

# 419
Няма значение, важното е да е здраво! Просто съм любопитка!

Общи условия

Активация на акаунт