Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?

Аз пък днес в хубавото време ще се метна до Пампорово да погледам как домочадието се кефи на скичките. Това е нещо, което тая зима ще ми липсва, определено

Опитах вече всичко и дори започнах да пия някакъв сироп, който уж не е вреден за бременни, но и това не помага. От 2 седмици ям изцяло течна храна - супа,леща,боб. Пия топла вода с мед, зелен чай(но него го спрях, защото се оказа, че не било хубаво да се пие при бременност, защото пречел на усвояването на фолиевата киселина
), кисна си сушени сливи във вода и изпивам водата, ям круши, кивита, ябълки, портокали, ананас, краставици, марули, кисело мляко........ коремът ще ми се пръсне
Просто не знам какво да правя..... някой има ли моя проблем? Само да кажа, че по принцип преди да забременея имах напълно редовен стомах и никога не съм имала такива проблеми.... Възможно ли е фолиевата киселина или утрогестана, които пия, да са довели до това тежко положение?