Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 124
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Да, matsutka, само 4 дни останаха!

# 571
Елч С мама сме зодия скорпион, на всичко от горе и свекър ми е скорпион  Mr. Green Като се скараме с моя мъж за нещо, всичко го защитават, особено скорпионите Simple Smile Тате, лека му пръст, той беше раче, той си ме защитаваше мен или казваше на мама да не се меша. Сега свекърва ми ме защитава, и тя е рак, като тате, ама кво от това, сина й си прави каквото си иска  Sunglasses Вчера след като ме нервираха, скапаната му леля и племенница, той си седеше и си гледаше къртицата  #Cussing out И като ми каже какво да ги направя, такива са си и откачам  #Cussing out
Кума, който е братовчед на мъжа ми, ми каза, че съм сбъркала че съм казала на родителите му. Ама как да не им кажа бе, нали ще стават баба и дядо, аз го правя заради моя мъж, защото знам че ще му е кофти, все пак и те са родители. Но вече си имам едно наум. Като са такива клюкарки, цялата рода, и лъжат като цигани! Аз с толкова лъжи не съм се сблъсквала никога през живота си, но от както сме семейство с моя мъж, се хванах за главата  #Crazy  newsm78 Всички от родата му са луди за връзване  newsm78 направо с кумата се чудим къде попаднахме  newsm78
А за пола на детето, свекър ми преди години ми беше казал, че мъжкото си е тяхно, а женското е чуждо. Аз му казах, като знае толкова много, сега ще му се народят само внучки. Две са вече на лице  hahaha И понеже и той е с разбирания от 18 век, трябвало да кръстя първото дете на него, аз му казах че няма как да стане, ако е момче да забрави, понеже много знае, но ако е момиче с удоволствие ще го кръстя на него  hahaha Със свекъра не мелим брашно заедно, и двамата характери, ама аз съм по-малка от другата снаха и според него трябва да мълча  newsm78 Е няма как да стане това, просто.  И моя мъж покрай него и той ми ги наговори едни такива за пола, ама сега иска да е живо и здраво само, все му е тая какъв пол ще е  Simple Smile

Ох, пак ви надух главите  Embarassed Ама ми олеква. Толкова бях ядосана вчера, че съм ги сънувала тия изроди  #Cussing out  #2gunfire                      

# 572
matsutka, делбата съдебна ли ще е?  Тя наистина се проточва и е доста неприятно изживяване. В това жилище поне за известно време ще ви е спокойно. Дано междувременно нещата се подредят. няма ли вариант да откупите жилището от майка ти и баща ти? Или пък да ти го дарят,а ти да наплатиш някакви пари на сестра ти.
Какво стана с логопедите? Ходихте ли някъде с малкия?

# 573
Здравейте  Simple Smile
Извинявайте, че така ви се включвам непозната в разговора, исках да попитам дали ви се е случвало каквото на мен. Преди два дена изтичах след автобус понеже закъснявах и като се качих и ми прилоша много, причерня ми и ни звук , ни картина, слязох веднага и щях да падна. Вчера изтичах по стъпалата нагоре и пак същата работа и се зачудих дали е свързано с бременността и дали резки движения действат така или да почвам да се притеснявам. Признавам си, че не съм променила много начина си на живот от както знам, понеже съм ок и като не ми е лошо и като не ми личи и не се притеснявам да си върша работата (не е свързана с физически натоварвания) . Та така де , чудех се дали на някой друг му се е случвало, да ме поуспокои или да не чакам до 4ти март (следващия ми преглед) и да звъня на доктора.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 574
Марти, много бременни имат понякога такива причернявания, често от рязко падане на кръвното или пък от рязкото му качване. Хубаво е все пак да се обадиш на доктора ти и да се видите по-скоро. Може да се наложи да ти пусне някои изследвания.

# 575
Здравейте  Simple Smile
Извинявайте, че така ви се включвам непозната в разговора, исках да попитам дали ви се е случвало каквото на мен. Преди два дена изтичах след автобус понеже закъснявах и като се качих и ми прилоша много, причерня ми и ни звук , ни картина, слязох веднага и щях да падна. Вчера изтичах по стъпалата нагоре и пак същата работа и се зачудих дали е свързано с бременността и дали резки движения действат така или да почвам да се притеснявам. Признавам си, че не съм променила много начина си на живот от както знам, понеже съм ок и като не ми е лошо и като не ми личи и не се притеснявам да си върша работата (не е свързана с физически натоварвания) . Та така де , чудех се дали на някой друг му се е случвало, да ме поуспокои или да не чакам до 4ти март (следващия ми преглед) и да звъня на доктора.
Благодаря ви предварително   bouquet

Здравей, на мен ми се е случвало преди, не сега като съм бременна. С какво кръвно си? Аз тогава бях с ниско и като паднеше и ми се случваше същото, стигала съм до там че не мога да си поема въздух. Слизала съм от тролей, от трамвай заради това. Ако е от кръвното ти, си носи винаги в теб сол или захар. Но най-добре сол Simple Smile Но ако се повтори пак същото нещо, по добре си се чуй с лекаря Simple Smile

# 576
Благодаря за бързия отговор megi_zdr    bouquet
Ще кажа на докторът, но факта че се случва и на други и може да е нещо нормално ме успокоява, че нещо бях почнала да параноясвам  Embarassed

# 577
Нухалната транслуценция е измерване на ширината на кожната гънка /течност в пространството между кожата и меките тъкани/, в областта на врата на бебето. В случай, че дебелината е над 3 мм, може да е сигнал за повишен риск за асоциирани хромозомни аномалии /Синдром на Даун, тризомия 18, тризомия 13 и др./ или структурни аномалии от рода на сърдечен порок, диафрагмална херния и т.н.
Бебетата с аномалия имат повече течност в задната част на врата си по време на първия триместър. Колкото по-голяма е дебелината на нухалната транслуценция, толкова повече рискът нараства.

Източник: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id%3D4304

Benu7 , при теб нали гънката е под 3мм? Тук пише , че когато е над 3, тогава има вероятност за повишен риск. Стискам палци за прегледа при Марков утре  Praynig

Martiito , избягвай да правиш такива резки движение. На мен също ми се е случвало така, обикновено като стана рязко. Тогава ми пада кръвното, което по-принцип сега ми е доста ниско, и ми прилошава. По-добре да закъснея за някъде, отколкото да се напъвам и да ми прилошее. Аз по принцип си се пазя и избягвам да се затичвам. Даже по стълбите спирам, за да си почина понякога. Няма лошо  Sunglasses

bouquet

# 578
Цветелина Костадинова по-принцип съм с нормално кръвно и нямам спомен да съм имала преди проблем, но ще проверя сега как е. Иначе като ми го мери доктора миналата седмица пак си беше ок

# 579
Wickedly  мерси и на теб - ех колко сте дружелюбни и отзивчиви , благодаря ви наистина - чудесна среда когато трябва да сме спокойни  Simple Smile
Ами май ми е време да се взема по на сериозно и да почна да се пазя и да се държа като бременна жена  Simple Smile

# 580
Момичета, някоя от вас, която е била бременна и преди, да е ползвала или чувала за тази козметика Palmers? Попаднах на нея във фейса и видях че се продават в Лили. За бременни е и се чудя дали да не я пробвам Simple Smile Ще се радвам, ако някой има отзиви за козметиката Simple Smile Много ще сте ми полезни   bouquet

# 581
Цвете, според мен е наложително ти повече да не контактуваш с тези хора, както и бебчето ти след като се роди  Peace Количката е абсолютно същата като в линка Simple Smile
flapper, три чувала дрехи?!?!?! майчето ти е хала Simple Smile
Елч, дано повече нямаш такива болки  Praynig Ние живеем в Лозенец и ми трябваше количка, с която да мога да стигна до Южния парк или до Борисовата Simple Smile
Меги, и ти на рода си случила   Mr. Green Аз с близките на ММ много добре се разбирам. За съжаление майка му почина точно след като започнахме ин-витро процедурата и дори не разбра, че синът й чака дете  Sad
Wickedly, за количката те съветвам да попрочетеш повече за това защо някой си харесва или не неговата и твоите изисквания ще се подредят (напр. не е трябва да е тежка ако ще я катериш по стълбите или ако сте с асансьор трябва да видиш дали ще се побира вътре и т.н. ) Simple Smile после ще търсиш количка, която отговаря на тях. И ти си в групата на "случилите" с рода Simple Smile
Рали, ще е добре ако можеш да си спестиш този разход Simple Smile Моето бебче също не мърдаше и док се опита да го разбуди, ама лекичко.. и то само си сложи ръчичките пред лицето (скри се точно както и аз правя когато ми се спи) и пак заспа Simple Smile така че не се притеснявай Simple Smile
Бену, стискам палци статистиката да греши за теб - казва го човек статистик  Peace
matsutka, дано повече не се местите Simple Smile Аз също съм с обърната матка, но на ФМ (12г.с.+4 дни) ме гледаха с коремен Simple Smile
kama4e, чакаме те само с хубави новини Simple Smile

# 582
о, ели, сега виждам, че си вече в 14 седмица, завид, завид! Mr. Green

selinadi, ще чакаме да разказваш за сватбата! това е такъв кеф! Simple Smile

цвети, скорпиони, малееее! Mr. Green
а мацките лъвици само като четях как действате бях сигурна, че сте от огнените зодии Simple Smile

като ви слушам какви роди имате си мисля, че съм случила на роднини. имам много готини родители и супер свекърва, които ми помагат безкрайно с Дара. непрестанно я мъкнем от едната къща в другата, защото не е приета на ясла, а аз бачкам откакто тя стана на 1 годинка. ама те са и послушни, не ми се бъркат, не дават излишни акъли, всеки ден се чуваме да си бърбрим и т.н. само да са живи и здрави с тях и 5 деца мога да изгледам  Mr. Green

# 583
Елч, хубаво е да случиш на рода. Аз на майка ми няма как да го оставям. Свекървата всичко на всичко един път я помолихме да дойде да го гледа, че бяхме кумове на едни приятели. Тя ни отказа, защото не сме я попитали на време. нямала работа, но не можело така. Само ще вметна, че нас за кумове ни поканиха 14 дни преди сватбата. Намерих кой да го гледа, но не е в това въпросът, а в това, че не мога да разчитам на нея. Иначе на приказки ги докарва нещата. Само да види трети човек и веднага започва да обяснява, че едва ли не иска само тя да го гледа Wink
Selinadi, дано сватбата мине без гафове! После да ни разкажеш подробно, а може и с някоя снимка да ни зарадваш Simple Smile В кой град ще е събитието? Дано хванете хубаво време.

# 584
о, ели, сега виждам, че си вече в 14 седмица, завид, завид! Mr. Green

selinadi, ще чакаме да разказваш за сватбата! това е такъв кеф! Simple Smile

цвети, скорпиони, малееее! Mr. Green
а мацките лъвици само като четях как действате бях сигурна, че сте от огнените зодии Simple Smile

като ви слушам какви роди имате си мисля, че съм случила на роднини. имам много готини родители и супер свекърва, които ми помагат безкрайно с Дара. непрестанно я мъкнем от едната къща в другата, защото не е приета на ясла, а аз бачкам откакто тя стана на 1 годинка. ама те са и послушни, не ми се бъркат, не дават излишни акъли, всеки ден се чуваме да си бърбрим и т.н. само да са живи и здрави с тях и 5 деца мога да изгледам  Mr. Green

О, аз съм виждала къде, къде по лоши скорпиони Simple Smile аз съм цветенце  Embarassed  Rolling Eyes А сестра ми ме бъзика постоянно, че съм си объркала термина и че той ми е на 24 октомври  Shocked Аз съм родена тогава и да си имам и аз скорпионче  Laughing Аз в такъв случай трябва да го нося десет месеца  hahaha
Добре че свекъра и свекървата са далеч  Mr. Green Иначе аз си се разбирам с моята свекърва, тя е добричка Simple Smile Просто толкова години живот с родата на мъжа си, която е проблема в случай и тя понякога се държи малко инфантилно като тях, ама малко Simple Smile Като гледах на етърва ми, свекървата не се мешаше толкова, но тя е студен човек и си показва по всякакъв начин, къде ти е мястото! Никога не и е казала това не се прави така, това се прави така, ама не знам, живот и здраве ще видим с мен как ще е Simple Smile В началото естествено че е по добре, ако има кой, да ти помага, но само в началото Simple Smile Мама ще помага, определено Simple Smile

Ели, аз по принцип не искам да ги виждам тези същества, но те не спират да си ровят носовете в чужди работи! Живота им е скапан и като видят че някой е щастлив и искат и те по някакъв начин да го направят нещастен! Аз съм казвала на моя мъж много пъти, че той и роднините му са отгледани от емоционално осакатени хора! Винаги е виждал неуважение в семейството си към жената! Първо от дядо му към баба му, понякога и от баща му към майка му, макар че моя свекър много помага на свекърва ми, но понякога така я увиква, че на мен ми става много гадно Sad
Моя татко поне видя едното си внуче и имаше радостта да му се порадва и да го поядосва малко, малкия бандит, който вече не е толкова малък Simple Smile На 02.03 прави цели 10 години, кога се роди, кога порасна това дете  #Crazy  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт