и много сили да имат да се справят.Аз вентолин съм вземала за астмата и е доста силен, представям си бебче на него

Лимонче, май не си ми видяла предишният пост, то беше преди дни, запознах се с леля ти
, ти идва ли си до Търново? 
..... нещо едните пръстчета и били на пред това било притеснително / така се роди /до сега никои нищо не каза за това. Притеснена съм, честно казано....... 
А за захранването може да пробваш да дадеш на Димана на върха на лъжичката и да видиш дали и харесва. Аз ползвам силиконовите лъжички на Томи Типи, за да не е много рязък прехода от биберона - така хем на Боби му е познато, хем на мен ми е спокойно, че няма да го нараня докато свикна да го храня
Аз му дадох да пробва картоф, когато беше на 4 месеца и 16 дни и много му хареса - не се задоволи само с една хапка и вече си изяжда около 60 мл пюре на обяд 
от нас!
, така че не съм сама. 
много взе и и да се обръща от гръб на корем, трябва да слагам одеалце отстрани ако не искам веднага да се обърне.
Днес се опитвам да съм по спокоина.
Освен това ни показа как да го тупаме по гръбчето и разни такива неща, за да изкараме храчките и слузта от бронхите. Отстрани изглеждаше кошмарно, но детето не спря да се хили.