НОЕМВРИйче гука и се смее,майка му около него радостно щурее!

• 30 819
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Истанбул
Олеее  ooooh! Мимче много се извинявам. В горния ми пост когато се обръщам към Криси имам предвид теб. Наистина много се извинявам!

# 586
Здравче Simple Smile няма нищо, аз разбрах, че е за мен и ми беше от полза дори. Тази нощ не се пробуди нито един път наистина, иначе се мърда, проплаква даже някой път, когато пръцка, но все се успокояваше и продължаваше да спи и така до 5, така че явно не беше гладен. Съмнявам се, че ще остане така отсега нататък, но явно не трябва да го вдигам всеки път, когато се размърда  newsm78

Днес Тео става на пет месеца, струва ми се много, а все си мисля, че едва ли не вчера се роди. Но промените за тези пет месеца са невероятни Heart Eyes Времето тук е супер, слънчево и топличко, ще излезем към обяд с каката на една голяма площадка да поиграе и тя.

Весел ден на всички Hug

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 09:39 от mimche

# 587
  • Истанбул
Мимче честита ви месечинка!!!

# 588
Мимче, честита месечинка   bouquet
Ох и тук май се пооправя, ще се излиза. А да ви се оплача, тази сутрин точно 1 ден след 5 месеца на Криси и съм цъфнала и вързала, цикълът ми ме изненада, много се разочаровах, надявах се, докато кърмя да не ми идва  Cry Cry, сега трябва да излизам за превръзки.

# 589
  • Sofia
ООО, разбирам те, и аз бих се потресла ooooh! Имам две приятелки, активни кърмачки- още втория месец им дойде #Crazy Аз още стискам  Mr. Green Миналият път на осмия месец, дано и сега изкарам толкоз.
Вчера писах, ама се затри, беше към Мимчето- останете си така, с нощно кърмне. Бебето се успокоява, хапва по малко или много. Според мен е по-лощ вариант да даваш тогава от шише.

# 590
Честита 5та месечинка на Тео !
Вчера давах каша хапна 2-3 лъжички ,купих на Milupa- ориз и царевица,ориза беше въведен с пюре .
И понеже кашата е нова за Ники -спирам за 4-5 дни нови зеленчуци и ще правя пюре от въведените само в различни комбинации ,днес сме на сладък картоф +пащърнак. Кашата давам след обяд и с нея въвеждам и царевицата .
Да питам банан някой давал ли е ?И суров или леко сварен го давате ?Какво мислите за спанак може ли да се въведе на 6м или не подходящо все още ?

# 591
  • Sofia
Спанак мисля, че е рано. По принцип банана се дава суров, но съдържа хистамин, затова може малко да се отложи.

# 592
  • Истанбул
Аз давам банан. Суров и намачкан, по много малко за десерт след зеленчуците на обяд.

# 593
А банана от готовите пюрета не става ли? Той е преминал термична обработка

# 594
А банана от готовите пюрета не става ли? Той е преминал термична обработка
И аз това се чудя, защото напоследък трудно се намират вкусни банани. newsm78

# 595
Аз четох за бананите, че се дават сурови и че може да са от първите плодове. То има и пюрета доколкото знам. Спанак съм виждала пюре на Хип, на което пише 4 месеца, но не знам дали може да се вярва напълно, още повече, че самото пюре има сметана, което се чудех също, имам такова едно подарък и въобще не знам кога ще го дам, някой давал ли е води се Спанак с картофи и сметана, най-много да му мине срока и да го хвърля в коша.

# 596
Аз давах такова пюре. Малкия го отказа и яде АМ.Той и по спанака не си падна много.  Сметаната вътре не е истинска сметана а един вид АМ. Имаше някъде из форума обяснено от HIPP за него.

# 597
Аз давах такова пюре. Малкия го отказа и яде АМ.Той и по спанака не си падна много.  Сметаната вътре не е истинска сметана а един вид АМ. Имаше някъде из форума обяснено от HIPP за него.
ок, мерси, значи ако купя още няколко, ще мога да го въведа след другите зеленчуци Simple Smile   bouquet

# 598
Благодаря, момичета   Hug
Десиве, благидаря за съвета, то и аз така го чувствам, ще видим как ще е тази нощ Simple Smile

Банан още не съм дала, сливите му харесаха пюрето, но е голяма цапаница Simple Smile
Кои зеленчуци са разхлабващи?

# 599
  • София
Честити 5 месеца на Тео, Кадроваче, и на вас с малко закъснение! Големи деца вече си имаме Simple Smile да са много здрави и щастливи!
В четвъртък сложихме най-накрая ваксините, които се слагат на 2 месец. Калина ги понесе много добре, почти не  плака като ги сложиха, педиатърката така  ги слажи, че на едната даже не се разплака изобщо. Не е вдигала температура, нито беше кисела. Много съм доволна.вече я слагам да сяда активно, много и харесва. С лятната каличка сме и е най-доволното бебе, а аз най- доволната майка. Седи си и си разглежда света, търкаля си си се вътре- купихме голяма количка и се оказа мн добър избор.само този вятър да спре, че мн пречи...
За мое учудване оризовата каша я хареса повече от картофа, който ми отказа тотално, затова го давам с тиква и така се радва. Питах доки за спанака и каза по-натам. Не знам и сметаната в хип дали е като АМ, затова ще изчакам с нея. Това, че пише след 4 месец не е сигурен ориентир според мен.
Да ви кажа, моето момиче е голяма обич с баща и. Като го види направо се побърква от щастие. И тати направо зе размазва...много сладка картинка са, мн ме радват, но май ще се съюзяват срещу мен, особено в детските магазини. Ще го закъсам... но здрави да сме.
Хайде за сега.
Спокойна нощ на всички!

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 23:19 от evropa

Общи условия

Активация на акаунт