Тайланд 2

• 132 857
  • 978
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Имам въпрос към тези от вас, които са ходили на о. Пукет.
Ориантировъчна цена за сафари в джунглата със слонове, може ли да споделите? Знам, че всичко е на пазарлък но все пак горе-долу да се ориантирам. Мерси предварително  bouquet
В четвъртък летим за Банкок и след 3 дена за Пукет, търпение нямам вече  Mr. Green

# 331
Както обещах, публикувам пътеписа за Банкок, сега пиша този за плажовете, ще гледам скоро и него да публикувам. Приятно четене, дано да ви е полезен. На разположение съм за въпроси Simple Smile

Поздрави,
Маги

https://travelingemotions.wordpress.com/2017/03/13/%D0%B1%D0%B0% … 0%BA%D0%BE%D0%BA/

# 332
Не пропускайте да си купите ананас или папая от улиците на Бангкок. Няма такава вкуснотия. Дори в хотела на острова, на който сме, при цялата богата кухня, няма такива вкусни плодове. В Камбоджа не подминавайте уличните смутита.

# 333
Добавям информация, която щеше да ми е от полза преди да тръгна...
В Тайланд задължително се подсигурете с местна валута. Също така не разчитайте да плащате с карта. Много магазини нямат изобщо устройство, а други приемат такова плащане само за  сметка над 500 бата.
Всъщност там има много сергии, които са по-атрактивни от магазините.
В Камбоджа доларите са точно толкова вървежни, колкото и местните пари. В смисъл - не се тормозете да обменяте.

# 334
Ето и пътеписа от островите на Тайланд, приятно четене и дано ви бъде полезен Simple Smile

https://travelingemotions.wordpress.com/2017/05/24/%D1%8E%D0%B6%D0%B5%D0%BD/

# 335
Искаме да посетим Тайланд /за сега самоорганизирано/.Има ли шанс за края на октомври-ноември да намерим изгодни самолетни билети /някаква ориентировачна цена на човек/По вашите разкази съм се насочила за остров Пи пи

# 336
Искаме да посетим Тайланд /за сега самоорганизирано/.Има ли шанс за края на октомври-ноември да намерим изгодни самолетни билети /някаква ориентировачна цена на човек/По вашите разкази съм се насочила за остров Пи пи

В пътеписите съм описала кое колко ни струваше и то в топ сезона/октомври ноември трябва да е и по-евтино/. Според мен е съвсем реално да се самоорганизирате и да отидете. Най-трудното е да изпаднат евтини самолетни билети, след това всичко е лесно Simple Smile

# 337

В пътеписите съм описала кое колко ни струваше и то в топ сезона/октомври ноември трябва да е и по-евтино/. Според мен е съвсем реално да се самоорганизирате и да отидете. Най-трудното е да изпаднат евтини самолетни билети, след това всичко е лесно Simple Smile
Страхотни пътеписи.Да билетите са важни .Другото съм го набелязала .

# 338
Здравейте, някой ходил ли е в Тайланд август или септември? Какво е времето през тези месеци, много ли е дъждовно?

# 339
Ето и пътеписа от островите на Тайланд, приятно четене и дано ви бъде полезен Simple Smile

Страхотен пътепис! Прочетох го с невероятно удоволствие! Харесвам, когато описанията са толкова детайлни - и на посетените места и забележителности, но и даващи практична информация - за полети, хотели, цени... Това улеснява хората, които също искат и могат да направят подобно пътуване... Поздравления и за организацията на вашето пътуване!

# 340

Страхотен пътепис! Прочетох го с невероятно удоволствие! Харесвам, когато описанията са толкова детайлни - и на посетените места и забележителности, но и даващи практична информация - за полети, хотели, цени... Това улеснява хората, които също искат и могат да направят подобно пътуване... Поздравления и за организацията на вашето пътуване!

Много благодаря, за хубавите думи.  bouquet

# 341
Здравейте,
Включвам се с молба за съвети как да организирам самолетните билети до Тайланд, така че да са най-оптималната комбинация цена/удобство/време.
Засега плана е няколко дена в Банкок, след което останалото време към Краби (са сега съм се спряла на Ко Ланта).
Според вас кой е най-добрият вариант за билети:
Отиване София-Банкок с Катар, Банкок-Краби с местна авиолиния
Връщане по същата схема като отиването или по-добре да взема един билет с Катар директно от Краби?

# 342
  • София
Разбира се, че щом вече Катарците летят директно до Краби и нямате намерение да обикаляте на други места, ще бъде по-удобно в едната посока директно да вземете полет от/до Краби. От Бангкок до Краби ние ползвахме преди 3 години Air Asia.

# 343
Благодаря за мнението. Другото, което се чудя,е как да организирам последните дни, понеже полетът от Краби за Бг е в 8 сутринта, и ми се вижда невъзможно да стигнем от Ко Ланта до летището толкова рано. Затова смятам последната една/няколко нощувки да са по-близо до летище Краби.
Съвети къде да избера, Ао Нанг, Краби, или друго място? Дали си струва за повече от една нощувка, след като вече ще сме били на Ко Ланта? Като да кажа, че целта на пътешествието ни е главно плаж.

# 344
От еднократното ми посещение на Краби останах с впечатление за отвратително мръсен плаж.
Също така има доста навалица по улиците и заведенията.
За еднократно преспиване е ОК, но за почивка/плаж/ аз не бих го избрала.
Лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт