Пушене на марихуана / Хомеопатия

• 1 601
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Интересувам се от този въпрос,дали пушенето на трева е съвместимо с хомеопатията и влияе ли по някакъв начин на лечението? Ще помоля да пишат само хора,които са компетентни по темата и могат да ми отговорят адекватно.
Благодаря предварително Simple Smile

# 1
Записвам се да следя  Mr. Green

# 2
  • Tам през Атлантическия океан

.

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 15:45 от Desss

# 3
Не съм компетентна нито по отношение на пафкането,нито пък залъгването с шекерени топчета,обаче ще се изкажа.
При положение,че се друсаш става безполезно да се "лекуваш" било то с хомеопатия или с нещо си друго.Първо си оправи душевния проблем,който те кара да посягаш към опиати.
Има различни видове марихуана,така както има и различни видове мента примерно,откъдето и ефектите и дефектите са различни-употребяващите обаче рядко навлизат в подробности около вида и състава на нещата независимо дали става дума за обикновена билка или нещо далеч небезобидно.
Иначе лечебни билкови цигари без тютюн и психотропни в-ва продават легално в Бг-твърди се,че отказват от марихуанта и пушенето,но не знам дали е така.Иначе се употребяват за мигрена,дихателни проблеми,проблем с храносмилането,отпускат ума  и т.н.

# 4
Точно с тази цел написах,че не искам некомпетентни хора да коментират публикацията ми. Не ме интересуват вашите предположения и мнения,интересуват ме фактите. Всеки има право да живее живота си както пожелае,не мисля да давам обяснения защо консумирам,но от факта,че използвате израза "друсаш" става ясно,че изобщо не сте запозната с темата,за това спирам до тук и чакам отговорите на хора,които могат да отговорят на въпроса ми без да се опитват да "съдят" и да изразходват отрицателната си енергия от деня във форума.  Laughing Heart Eyes

# 5
Темата сама по себе си носи отрицателна енергия във форума,а как моите постинги се възприемат от хора с изменено съзнание мисля да не коментирам.Интересно що се напълни с хора превъзнасящи дрогата-ще ме прощаваш ама си е точно такова,само дето нямаш нужните познания за растенията,за да коментираш състава и въздействието.
В послено време се шири ползата от марухуаната и се заклеймява тютюна ката изключително вреден-ей така малко по-малко се напълни с наркомани навсякъде.Аз никого не съдя,хората сами се осъждат.Иначе си живей "живота".

# 6
Хомеопатията е несъвместима с алкохол. Доколкото знам, дрогата и алкохолът влияят по подобен начин върху мозъка, така че според мен е несъвместима.
Но не съм компетентна по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт