Кога ви свалиха серклажа и след колко време родихте???

• 1 579
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!!!
Аз до вчера бях със серклаж, но вече е свален. В момента съм в 35 г.с и ми е малко притеснено дали без серклажа ще мога да избутам до 37 седмица поне. Ще помоля мамите , които са боили със серклаж да споделят как са се развили нещата при тях и колко дни след свалянето са родили. Благодарности на всички, които ще се отзоват!

# 1
  • София
Привет, гледам че нямаш отговор и затова ти пиша Simple Smile Нямам личен опит, но имам впечатления от хора около мен - поне седмица след това (някои дори преносват). Зависи, разбира се, доколко си почиваш, като цяло колко ти е скъсяването и ред други неща.

При всяко положение, не се притеснявай прекалено, вече си в късни седмици, в които има много малък риск   bouquet

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 14:13 от Тристана

# 2
Здравей Simple Smile, днес стават 5 години от появата на първата ми дъщеря. Тогава 36 г.с. и 5 дни. Отидох доктора само да ми махне серклажа, но се оказа че и с него вече бях с 3 см. разкритие Whistling Така си останах направо да си родя. Сега пак съм със серклаж, не знам кога ще го махнем, вероятно пак в същия срок. Успех и леко раждане Simple Smile

# 3
Благодаря! На теб също успех и дано всичко да е наред Simple Smile

# 4
На мен ми го свалиха в 37-а седмица и един ден и родих точно десет дни по-късно. Но като ми го свалиха, веднага получих 2 см разкритие и контракции.

35-а седмица е малко рано за сваляне на серклажа, така че се пази повече поне докато стигнеш до 37-а.

Общи условия

Активация на акаунт