Новите ни козметични похождения 54

• 76 225
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Денси, светлото ти червило е от Cham-Pale колекцията нали?
Аз ги заглеждам, че понякога им остават от колекции разни цветове сенки, червила и тн. Явно разпродават и такива неща наред с популярни като Руби.
Но дори да са стари не вярвам като качество да им има нещо.

# 571
  • София
Моите червила бяха от 2009 година. Купих ги през септември 2012 г. и миналата година вече бяха развалени и си миришеха.

# 572
Денси, светлото ти червило е от Cham-Pale колекцията нали?
Аз ги заглеждам, че понякога им остават от колекции разни цветове сенки, червила и тн. Явно разпродават и такива неща наред с популярни като Руби.
Но дори да са стари не вярвам като качество да им има нещо.
Да от тази колекция е. Няма му нищо. Специално ги проверявах, въпреки че пазара на тази промоция е голяма блъсканица и е доста странна емоция.
А с костюмите на Андрюс по 30 лв. какво беше лееееее? Едва успях.

# 573
* Lancôme Tonique Eclat

* Shadow Shields

Ели от къде, може и на лични.

# 574
  • София
Момичета, видяхте ли това: http://cosmopolitan.bg/30days/kalendar.html Blush Изглежда много интересно. Този месец май често ще посещавам The Mall.
Видяхме го и се възползвахме вече. Много готини оферти има.
Предлагаха се вчерав 11 часа 4 бр. различни червила на Мас вк. Руби Уу /3 бр. бяха/ и един шоколадов глос. Не са от стари колекции. Аз отнесох две червила по 10 лв.
Така,така! А тук никой не пише. Crossing Arms Иначе за всичко друго сме информирани. ooooh! #Cussing out
Изненадана съм повече от това, че изобщо има такава кампания, при все че тук винаги се е писало че МАК никога, ама никога не правят намаления.
Нека се запомни, че напротив- било е отново форумен мит. Wink

И от преди малко - за още по-блестяща коса! Hug

# 575
  • Sofia
Какво?!!!!!!!!
МАК продукти по 10лв? #Crazy
Това на 03.03.!? Коя година това? Thinking

Сестра ми има позната, работеща там. Каза че често има промоции - сенки , лакове за по 5 лева . Не съм уцелвала промоция , но може да са стари колекции като в Прити шоп промоциите

# 576
  • София
Моите червила бяха от 2009 година. Купих ги през септември 2012 г. и миналата година вече бяха развалени и си миришеха.
Факт.
Моето Руби Воо-мирише така прекрасно, както и твоето, което ме плени още когато го подуших и видях на живо. Hug
Мит червилото няма нищо общо с тази миризма. Леко гадничко на машинно масло мирише. Wink

# 577
MAC правят намаления, просто никога до сега не бяхме виждали такова нещо в БГ

Копче, ти Мит нали го купи ей сега скоро? Как така мирише на машинно масло? Всичките им червила имат абсолютно 1:1 еднаква миризма.

# 578
Какво?!!!!!!!!

Сестра ми има позната, работеща там. Каза че често има промоции - сенки , лакове за по 5 лева . Не съм уцелвала промоция , но може да са стари колекции като в Прити шоп промоциите
В Мас ли? Никога досега не съм засичала промоция на каквото и да било. Ходя през няколко дни. Thinking

# 579
матова сянка Burgundy

ей, как ми се иска да се докопам и аз до някое такова намаление в МАС  Grinning

# 580
  • София
MAC правят намаления, просто никога до сега не бяхме виждали такова нещо в БГ

Копче, ти Мит нали го купи ей сега скоро? Как така мирише на машинно масло? Всичките им червила имат абсолютно 1:1 еднаква миризма.
Да Жаки. Rolling Eyes И аз се притесних в началото, защото си спомням много добре думите на Лодси-че всички МАК червила миришат така (пудрено ванилено) и това беше и очаквнаето ми. Но МИт определено мирише има по-скоро един странен дъх. Sad Реших за себе си, че е просто друга серия и е възможно да е така. Аз специалист по кодове не се наемам да ставам, за парите, които давам. Rolling Eyes

# 581
  • Sofia
Какво?!!!!!!!!

В Мас ли? Никога досега не съм засичала промоция на каквото и да било. Ходя през няколко дни. Thinking
Аз не съм ходила скоро , но тя самата ми предложи като разбере за подобна промоция да се възползваме. предполагам че защото бяха почивни дни и не е разбрала . Но поне от половин година знам че чат-пат има подобни "акции". Може би са за ден не знам и аз. Ще разпитам.

Момичета вече сигурно сте видели, че може да се поръчва от Сефората USA за Англия . Е да само , ч парфюми пак не могат да се поръчват за UK.

# 582
  • Street of Dreams
И на 19ти  Wink Сигурно са някакви с изтичащ срок на годност.
Откакто дадох 70 лв за две червила (бяха по 35 лв тогава) и за по-малко от година се развалиха и замирисаха ужасно - вече гледам кодовете на опаковките им и се ориентирам кога са произведени.

Да, това е много важно. Peace Огромна грешка е да се използват козметични продукти (бели или декоративни) с изтекъл срок, но твърде малко се говори за това. Мъчно ми е, когато трябва да изхвърлям красиви и любими продукти, но пък е невъзможно да ги изразходя в рамките на 1-2 години. Празни опаковки изхвърлям само на спирали, дезодоранти и парфюми май...

# 583
Аз пък мисля че относно сроковете на годност се прилагат доста маркетингови трикове,особено в декоративната козметика

# 584

Общи условия

Активация на акаунт