Новите ни козметични похождения 54

• 76 228
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Но МИт определено мирише има по-скоро един странен дъх. Sad Реших за себе си, че е просто друга серия и е възможно да е така. Аз специалист по кодове не се наемам да ставам, за парите, които давам. Rolling Eyes
Погледни все пак кода, който е на дъното. Можеш да го провериш тук http://checkcosmetic.net/news/

# 586
  • София
http://www.alwaysrefined.com/brand/DIVANA/ - след дълга и безуспешна битка да сложа снимка на този крем за ръце, поствам линк. страхотно мирише на манго

# 587
Моето Мит си мирише готино на ванилия като всичките ми други на МАС. Кодът му е А43. Купувано е от тукашния магазин околко Коледа.

# 588
Не знам каква е тази работа Confused ама не е готино де. Мyth специално го имам вече сигурно трета или четвърта година, почти съм го изхабила но миризмата му е не е мръднала. А за още по-старите пък да не говорим. За това нямам притеснения и купувам и пазя с години.

Малко разводнихме темата покрай това намаление, извинявам се за спама Blush

# 589
  • София
Но МИт определено мирише има по-скоро един странен дъх. Sad Реших за себе си, че е просто друга серия и е възможно да е така. Аз специалист по кодове не се наемам да ставам, за парите, които давам. Rolling Eyes
Погледни все пак кода, който е на дъното. Можеш да го провериш тук http://checkcosmetic.net/news/
О, да ще! Peace
Сега проверих Рубито, понеже съм днес с него- показа July 2013, че е произведено. Утре ще чекна и Мит-а. Thinking

# 590
Не издържах:

Peach Club e нюансът, но май и други ще взема, беше едно чудене...

А относно декоративната козметика - придържам се общо взето към знака за ползване след отваряне (кутийката с капаче и брой месеци). Но имам няколко червила, които са на вече близо 2 години и пак са си 6, въпреки че трябваше да се използват за година... Това, което е най-странно, е че не всички страни имат еднакви регулации - някои показват само срок на годност след датата на производство, други - само тази кутийка за след отваряне... По принцип, има задължително use by date само на продукти, които са с по-малко от 36 месеца годност от производство. И пак това зависи от законодателството. А пък за едно запитване от моя страна към Сигма колко време им е годна палитрата (нямаше нито дата, нито кутийка), ми отговориха, че ако я съхранявам правилно била вечна  Laughing Та - за червила и прахообразни продукти май ще следя повече за изменения в цвят/текстура/аромат, отколкото за такива символи и означения.

# 591
  • Street of Dreams
Козметика с изтекъл срок не само губи от качество и действие, но е и нехигиенична. След определеното време се променят съставките, активните вещества, формулата се разпада. Едновременно с това се появяват вредни микроорганизми като бактерии и гъбички, които могат да доведат както до възпаление на повърхността - кожата и конюнгтивата, така и да проникнат в организма ви и да причинят по-големи щети, алергии, инфекции. (Някой чел ли е например колко червило изяждаме през живота си?).
Особено важи за козметика с високо съдържание на вода, както и за органик козметика, поради липсата на консерванти.

Не ви чета морал, с най-добри намерения  Peace

# 592
Най-после ми пристигнаха нещата от ФЮ!
Диорската бронзираща пудра/руж е с най-красивата опаковка, от всичко, което някога съм имала Heart Eyes Пробвах я на скулите, харесва ми, но утре през деня ще мога да преценя по-обстойно. Само ми направи впечатление, че бронзиращата част не е много тъмна(което мен идеално ме устройва) и четката към нея е страхотна!

Хот мама е толкова красив руж Heart Eyes Мисля че ще се хареса много на почитателките на Оргазъм, Спрингшийн и Коралиста.

# 593
  • Бургас / София

И 1 червило на Есте Лаудер

# 594
Biancaneve честити красоти Hug Хот мама да я донесеш следващият път като се видим  Hug

# 595
Biancaneve честити красоти Hug Хот мама да я донесеш следващият път като се видим  Hug
Направо са страхотни нещата. Диора ме изкушава и мен. Heart Eyes

# 596
Жаки, денси, благодаря ви  bouquet
Утре може да ги снимам на дневна светлина, но ще е с айфона, че фотоапарата не е в мен(а той прави много по-хубави снимки).

# 597
# 598
  • Пловдив

Шампоан за дълбоко почистване Label. M

# 599

и моята!  Party
утре - снимки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт