Бял списък на хотели в страната - Тема 3

• 347 786
  • 851
  •   1
Отговори
# 210
По принцип познавам собствениците, не са лоши хора, но явно толкова си могат. За мен е много претруфено, Версачита, али бали, кич до безобразие. Което няма да пречи, ако всичко друго му е наред. Ама като гледам коментарите от посетители напоследък, надали е за Бял списък.

# 211
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнения за Балканика централ Трявна?

# 212
Мнения за Балканика централ Трявна?
Виж в темата: Къде да отседнем в Трявна.

# 213
Някой посещавал ли е хотел Аура във Велинград? Споделете мнения!

# 214
не е лош за този клас хотел в темата за Велинград хотелите има много писано Peace

# 215
Момичета събирам мнения за хотел Дана в Добринище

# 216
  • Sofia, Bulgaria
За Аура - хотелската част не е нищо особено, но е чисто и поддържано. Басейните обаче са страхотни, особено големия. аз не излизах от там  sport027 .

# 217
За Аура - хотелската част не е нищо особено, но е чисто и поддържано. Басейните обаче са страхотни, особено големия. аз не излизах от там  sport027 .
Съгласна на 100% и храната не им е лоша за тези парички Peace

# 218
  • Асеновград
http://www.livaditebg.com/
един от любимите ми

# 219
Здравейте мами,

Аз родих през април месец 2013г. и вече миналото лято ходихме на почивка в Приморско, в хотел ''Sunrise'', останахме много доволни. Ни кол, обичаше да се разплаква с пълно гърло между 22:00 - 24:00 Ч., а управителят на хотела ни успокояваше, че не е проблем за останалите гости, хахахахахаха, едва ли, но човечецът беше мил.
Сменяха чаршафите и хавлиите ни всеки ден, персоналът беше мил .. почивката мина, страхотно, като се имат предвид обстоятелствата Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 15:49 от КалинаГ

# 220
  • Варна
да дам отзиви и аз:
хотел "Галери"- Хисаря- страхотно СПА, тихо, чисто, комфортно! ходим и лято и през зимата,външният басейн също е много хубав, персоналът много отзивчив и любезен, вече ни приемат като приятели. ресторанта е мъничък, но закуската е вкусна, не много богата, нормална, но на нас ни стига. не сме обядвали и вечеряли там, ходим в друго любимо заведение и не мога да дам мнение за храната по меню.
Хотел "Пар Авион"- Априлци- чудесно място, страхотен персонал, бях нещо неразположена, рецепционистката звъня чак на майка си, която е лекар, да пита с какво да ми помогне! много чисто, много! храната- чудесна, вкусно и добре поднесено! сервитьорките ще се счупят от бързане. единствения минус е не толкова топлата вода в басейна! но след поредица от дъждовни дни, направо порой, водата явно изстина, на третия ден вече ставаше за нормално къпане.
винарна "Старосел"- чудесно място, вкусна, но малко скъпа храна, за една обикновена вечеря салата, основно и половинка вино платихме 95 лв. но иначе стаите и всичко останало е ок. продължаваме да ходим!
Хотел "Енира"- Велинград, случайно попаднахме там, но сме очаровани! малък и топъл басейн, много чист, хубаво джакузи, страхотни стаи и ресторант! страшно вкусна храна, любезен и мил персонал!
хотел "Рич"- Велинград, много хубав външен басейн и тераса с легълца,  на друга тераса около 6-7 джакузита, всяко за различни ставни и не само, проблеми. носят ти коктейла направо в басейна. хубави и чисти стаи, омръзна ни да ни оправят непрекъснато леглата, когато и да се върнем, леглото винаги е оправено! търкаляме се малко на него, ставаме и заминаваме...като се върнем пак е оправено, дори и с картичка на възглавницата, с пожелания за приятни и спокойни сънища!  Grinning страхотна механа и кухня! а за закуска....да се чудиш какво да си избереш! най- много ми хареса меда, който си хапваш направо от пчелната пита! много сме доволни!уникална градина имат! за лятото е страхотно! на някои не им харесва, но ние сме с прекрасни впечатления!
Комплекс "Дивайнс"- с. Божичен, Русе- прекрасно място, любезен персонал

на първо четене- това, за тези се сетих в момента

# 221
  • във вкъщи
Здравейте, радвам се че намерих темата и сега започвам да я чета.
Но ако някой може да помогне Simple Smile.Малко късно съм се сетила , но така се получи. Трябва ми къща за госни или вила, общо взето идеята мие стая със спалня и малка дневна, не държа на цял етаж само двамата с мъжа ми сме.Около Варна - Бургас да е на около 100 - 150 кв. от Варна , живея във Варна и искам за 2 - 3 дни да отидем на почивка в периода от 28 до 4.03.15.
Ако някой знае някоя вила, къща или селце за отсядане ще съм благодарна ако каже.
  bouquet благодаря предварително Simple Smile

# 222
  • София
Търся и ще прочета назад  Hug Hug

# 223
Риу Правец изостава от 2012 насам, особено СПА- то, от повече от година не е на Виктория Спа. Стаите са овехтели, иначе са големи, което е хубаво. Басейнът е голям и хубав, но доста студен напоследък.
Храната е страхотна, природата също. Голямо предимство е, че е близо до София, поради което го посещаваме често с дъщеря ми за ваканциите. Политиката им да не се плаща за дете до 12 години е страхотна.

# 224
  • София
Риу Правец наистина има признаци на овехтяване. Халатите и кърпите са за тотална смяна. Не съм съгласна с горното мнение само по отношение на температурата в басейна, това е плувен басейн и температурата е идеална за тази цел.

Общи условия

Активация на акаунт