АГ-комплекс Русе

• 55 091
  • 369
  •   1
Отговори
# 90
Може/силно се надявам/ нещата да са се променили вече.  Whistling
Колко е сега епидуралната, преди беше 120-130 лв?

150лв е сега
И искат ли ги на момента или веднага след раждането.  newsm78 Аз съм много далеч вече от варианта за друго дете, но питам заради тези, които ги вълнува въпроса.    Thinking

# 91
Мен само ме питаха имам ли парите. 130 беше преди 2 години.

И  ако ги нямаше в момента?  newsm78
Ами щях да кажа че ги имам.

# 92
Мен само ме питаха имам ли парите. 130 беше преди 2 години.

И  ако ги нямаше в момента?  newsm78
Ами щях да кажа че ги имам.
Peace

# 93
Сега незнам как е, но като раждах в старото родилно и беше голям зор да вземат парите за избор на екип от едното момиче от моята стая. Тя каза, че ги няма, мъжът и ще ги занесе вечерта, но сега трябвало. И фактура щели да и донесът, нямало да изчезнат парите. Докато бях на тонове едно момиче поиска упойка, но докато бях в залата не са я тормозили за пари. После незнам.

# 94
  • в огледалото на живота
Аз бях с избор на екип преди почти 5г./лекар+акушерка/.Цената беше 200лв.
Докато ММ отиде до банкомата,аз вече бях родила..... Mr. Green
Сумарно за 20мин.... Whistling
Дадоха ми фактура веднага,но казах,че не е проблем и на другия ден да оставя парите.

# 95
Уви, явно зависи на какъв дежурен екип ще попадне родилката.  #Crazy

# 96
ЕГАТИ!  Shocked Аз да лежа с контракции и да не знам на кой свят се намирам... да реша, че искам упойка и да чакам някой да донесе парите, пък като видят мангизите - тогава да ми я слагат... Мне, няма да стане и ако ми откажат, ще ме чуят до паметника на Альоша!
Съмнява ме да е така, все пак сме нормални хора... ама не дай си Боже...

# 97
ЕГАТИ!  Shocked Аз да лежа с контракции и да не знам на кой свят се намирам... да реша, че искам упойка и да чакам някой да донесе парите, пък като видят мангизите - тогава да ми я слагат... Мне, няма да стане и ако ми откажат, ще ме чуят до паметника на Альоша!
Съмнява ме да е така, все пак сме нормални хора... ама не дай си Боже...

естествено, че не изнудват предварително, стига глупости де....не се притеснявай, леко раджане!

# 98
Няма такова нещо да ги завлечете или не!!!
Казваш си че искаш на нужните см да ти се сложи епидурална а когато вече всичко мина съпруга или някой близък оставя парите долу казва че са на теб(дава ти имената) да си платиш епидуралната и всичко е ок не се плаши всичко ще мине по ноти Simple Smile
Раждах юни месец а преди това лежах около 5-6-7-8-9 пъти хахах и аз не знам колко на 3тия етаж приемаха ме и ме изписваха  Laughing та всички ги познавам дори санитарките като ме видеха и казваха ооо здравей  Party
Спокойно успех от мен

# 99
***sunshine*** кой юни ражда?

# 100
***sunshine*** кой юни ражда?
Ако не се лъжа беше 08.06.2014 г. - и двете пишем в Юнската тема.  Laughing

# 101
Да точно така раждах 08.06.

# 102
Още не съм родила, но вчера бях на запис на тонове и ми направиха много добро впечатление акушерките. Дано скоро се разпиша с впечатления и от раждането  Grinning

# 103
  • в огледалото на живота
Шърли -Ан,леко и безболезнено раждане желая  Hug
Отшумя ли настинката?!

# 104
Шърли -Ан,леко и безболезнено раждане, и никакви болести.  Praynig  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт