В това хубаво време, ДЕКЕМВРИйчето няма да дреме!

• 29 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
И аз щях да питам, как ги обличате? На мен, все ми се струва, че ще им  е студено Crazy

Под космонавта с какво ги обличате, аз с боди с дълъг ръкав и гащеризонче, но не ватирано а памучно Crazy
Благодаря ви за инфото за педиатъра  bouquet ще ги потърся тези лекари и ще ги прозвъня, дали ще ни вземат Blush

# 556
Привет, момичета! Simple Smile Мисля, че е твърде топло за космонавт вече, ама всеки си преценява... То какво ли се обаждам и аз, като не съм в България.  Joy На 10-12 градуса моя шушко го обличам в една блузка и едно леко якенце/жилетка и готово. Слагам шапка, ако много духа, едно одеяло върху краката и те така те...  hahaha

Днес той става на три месеца. Как лети времето само, а!  Crazy Ето каква снимка за сравнение направих, колко точно е пораснал малкият пич...  Laughing

Скрит текст:

Коконче, колко грамчета станаха твоите принцеси? Simple Smile

Вилхелм Тел, опитвала ли си с по-голяма дупка да е шишето? То ти май кършеме, чакай че се обърках...  ooooh! Дано си върне режима твоето бебче!  Hug

Станислава, направо ще ме сбъркаш с тия урочасвания...  Crazy Радвам се, че детенце вече е добре!

sunshine1991, много кофти ситуация... При нас няма такива проблеми и не мога да ти помогна. Дано сте закрепили положението и бебе е по-спокойно! Пробвала ли си вечер да я повиваш като пашкулче?

Ние пък днес сме на вторите ваксини... Дано пак минат нещата леко!  Praynig

# 557
  • UK
Дон бебонче  Hug ние вече гоним кг-четата  Joy едната е 4.620 (Стефито) а другата (Теичка) 3.750 Crazy абе в сравнение с вас, сме си, все още в категорията мини  Heart Eyes

# 558
Бебоооон, много е голяааааам  Simple Smilesmile3501

# 559
Коконче, Бонбонска  Hug

Коконче, стигнала е Стефито кг-четата на Деян от раждането.  Laughing Heart Eyes

Деян е малко слонче, дам... Мисля, че една мама се похвали с 7700г наскоро... и ние сме някъде там.  Blush Mr. Green Окъсяха дрешките за 3-6 месечни...  Crazy

А, забравих да напиша в предния пост за физиотерапията, на която бях вчера. Прегледът показа, че при мен разделянето на коремните мускули в момента е на около 2 пръста разстояния. За да го оправя това положение трябва да правя три упражнения. Ако някой се интересува, мога да ги опиша по-подробно.  Peace

# 560
моя сладурчо се оправи,имало е детето проблем  ooooh! заведох го да му пребаят и се оказа че милото е и изплашено и урочасано

Това сериозно ли?..

# 561
Дон Бебон,аз съм тази която се живо интересува! Пиши когато можеш, моля те!

# 562
  • United Kingdom
Дон Бебон, колко много е пораснааааал  Party  Hug  bouquet Да минават безпроблемно ваксините днес!  Wink

# 563
Дон Бебон, много е сладък!!! Галена се роди 2660, а сега е 6300  Mr. Green
Да ви питам, ще купуваме седалка за кола за големи бебета (9-18кг). Ако имате някакви препоръки...ще съм благодарна много

# 564
Коконче, аз моята я обличам с панталонче или дънки (и в двата варианта ватирани), отдолу е с боди с дълъг ръкав, блузка, якенце и шапка. Ако пък излизаме с кенгуруто слагам и едни буйки-кецки.Ако духа и слагам и качулката на якето.

Дон Бебон , много сте големи вече, направо вече първи клас да го пускаш  Laughing Да ти е жив и здрав!!!  Hug

Ние както не ядяхме, вчера направо ме изуми това дете. Като стана сутринта и като я погна един глад, та на 2 часа по 100мл. Днес същата работа. Хич вече не разбирам какво става  newsm78 , но поне пак си яде слава Богу.

Ние днес бяхме до 3 часа навън, викам си, ще взема и кенгуруто и количката, понеже тя си поспа едно хубаво до обяд и си викам, че сигурно пак ще будува. Сложих я аз в кенгуруто, излязохме, тя доволна, гледа си наоколо и след 15-20 мин. като я понапече слънцето и си заспа, та я преместих да си спи в количката. Събуди се само да яде и докато се опитвах да я оригна, тя ми заспа пак на рамото. Абе голям сън му удари днес, даже в момента пак спи.

Вчера малката за първи път започна да бърбори, направо се изумих. Преди все си говореше нещо на бебешки, но беше по-различно. Вчера сядам аз пред нея (тя в люлката) и започвам да и говоря нещо, при което тя ме гледа, усмихва се и започва да си ми бърбори все едно ми обяснява нещо. Аз и задавам въпрос и тя седи гледа ме и започва да бърбори все едно ме разбира и ми отговаря. Много беше сладка. Даже я записах на телефона и я пратих на ММ да я чуе.

# 565
Аз Роси днес я облекох с боди с дълъг ръкав, отгоре с друго боди цяло и едно много тънко яке и и бях завила крачетата с одеяло. Бях и сложила качулката на якето и като се прибрахме цялата качулка беше мокра.

# 566
 Дон Бебон явно не вярваш в уроки и за това "ще те сбъркам" ,и аз не вярвах докато не ми се случи и не видях помощ...определено не е до въпрос на втълпяване,защото първия път когато отидох определено си тръгнах с нагласата,че тая жена нищо не направи и няма да има ефект,но докато се приберем си показа,че наистина има ефект
write2katia не бих се шегувала с подобно нещо
Ние днес като излязохме в 12 та се прибрахме в 16   Laughing и на мен и на малчо тооолкова добре ни се отрази разходката и слънцето и бебчо явно изморен от друсане по улиците си заспа сега в кошарката Simple Smile хубавото време определено се настанява трайно  Laughing Laughing
лека и спокойна вечер на всички

# 567
Здравейте!И ние днес се възползвахме цял ден бяхме навън и Хриси спааа целия ден почти ...

Дон Бебон много сладък Simple Smile аз да ви кажа и аз не обличам ксмонавта обличам я в екип и боди отдолу а най-много някаква желетка и шапка(ама тънка)  и като я завия с пенена като заспи и мисля, че и е добре Simple Smile гледам спокойна е, то и времето си е доста топло при нас, аз ходих по блузка днеска сигурно достигна 20 градуса

# 568
  • София
Дон Бебон наистина много се е променил малкия мъж за 3 месеца Simple Smile страхотен е и много добра идея за снимките.
Сега в по топлото време и аз не слагам космонавтче. Днес бяхме с боди с дълъг ръкав, джинсово гащеризонче с подплата и якенце. Освен това го завивам с одеалце в количката, което махам в по-топлите часове.
Вчера ни биха втората двойка ваксини. Не вдигна температура, но още нещо ми киселее. Но май си сменя и режима, вече спи по-късно следобяда, и не знам дали не е от това.
Струва ми се, че последните дни и той суче по-често, чух теория, че това може да се дължи на пълнолунието... Ще проследя какво се случва и на следващото Simple Smile
Момичета кога може леко да повдигаме бебето в количката? Ние още сме със зимния кош, но ми се струва, че му е по-интересно да си гледа и нервничи като само лежи. Та чуденката ми е, ако инсталираме "летния" кош дали може вече да стои там леко повдигнат   Thinking
И още един въпрос  Rolling Eyes Как се води задграничен паспорт на бебоците? Направо в паспортна служба с мама и тати или има и други неща за подготвяне? Не че сме тръгнали сега нанякъде, но да сме в готовност, ако изникне нещо  Grinning

# 569
моя зимен кош има опция за повдигане в частта на главичката и аз отдавна се възползвам от нея,не му харесва вече само да лежи и да гледа небето  Laughing а мисля от другия месец да му сложа вече летния кош

Общи условия

Активация на акаунт