Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
CryНадеждата ми е в Йомер PraynigС Керим ,с Мустафа ,с Текин много рев, много .....не   искам вече .
Нищо ,че Енгин плаче така хубаво Wink

Спокойно, Хаяско!

Може в началото да потъгува малко за Сибил, но като разбере истината и край.

Никакви сълзи от комисаря, а Елиф да тича след него.  Joy Joy

# 676
# 677
Щаси продължавай да шпионираш и щателно записвай. В теб ми е надеждата да сглобиш филма,за да го почувстваме по-реално.От мен благодарности.

Едно страхотно лутане Текин-Йомер-Булут-Керим. За успокоение и събиране на мислите,търся спасение при Енгин.

# 678

Ох, какъв ми е тъжен на тоя кадър... Какво ли му е казала отворената мацка след заявлението, че е героят, за когото ще се омъжи, за да гледа така?...

# 679

МАРИЧКЕHug, аз вече не смея да коментирам.
Като гледам отново и отново качените клипчета, и виждам колко много пропуски имам, чак ме досрамява.  Embarassed
Да не излезе накрая, че това, което ви разказах се отнася за друг филм.  Cry

Хващам се за главата, и се чудя къде да се скрия...

Скрит текст:

# 680
  • Бургас
Танушка  Hugтака си го видяла и почувствала ,така си го разказала.  Hug

След малко почва КВФ ,да пием по кафе Simple Smile
Скрит текст:

# 681

Привет момичета Енгинки !

Сутринта като ви казах "добро утро" и ви пожелах пълен с емоции ден - бяхме на 40 страница.

Намирам ви на ... 46 !!!

Това ми говори страшно много - случило се е нещо важно.

Само се индикирам, че съм тук и се връщам да изживея последните 6 страници "он лайн" .

От известно време новините ни заливат непрекъснато, вие пишете и дискутирате и просто не зная как бих се вместила да "разговарям" с вас.

Каквото и да кажа вече сте го обсъдили ...още със сутрешното и обедно кафе.

Връщам се да ви чета.

Дано не ви настигна в нова тема.

# 682
ТанушHug аз и не очаквам да ми кажеш какво му е казала. Simple Smile Като научиш турски, пак ще питам и тогава ще чакам отговор. Wink))

# 683
Тануш,не се притеснявай,ти си била под натиска на такива емоции,че в желанието си да попиеш всичко някои моменти ти се размиват.Аз, която съм гледала 150 пъти КВФ,пак се замислям за дадени моменти, а ти искаш на прима виста да знаеш всичко.

Още си говоря с Енгин.И на мен като на Ейлюл  взеха да ми се привиждат разни работи.

# 684

Браво - много бе - 14 м. Ще го съберем....

Надявам се веднага да си ги свалила, защото и 3-те клипа не съществуват вече.

# 685
Тануш,  Hug аз и не очаквам да ми кажеш какво му е казала. Simple Smile Като научиш турски, пак ще питам и тогава ще чакам отговор. Wink))

Сега вече ме разсмя и малко се успокоих, защото си спомних нещо, когато се връщах от Одрин.
Бях упрекната от близките си, че така и така кибича по цял ден във форума,
поне да взема да започна да уча турски език.  Grinning

МИЛЕ,  Hug!

Ееееееее, страхотни приятелчета сте.  Grinning Heart Eyes
Току що получих и предложение:

Joy Joy Joy
Скрит текст:
ХАЯСКООООHug!

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 15:49 от Tanusha_

# 686

Танюшка,  newsm51

Аз предлагам да се скриеш в темата и да продължиш да разказваш, щом се сетиш за още
нещо. И хич не се прави на Щраус, няма да ти мине номера. Joy Joy Joy Joy
     Ето,. аз имам въпрос  .  На мен ли така ми се струва или наистина гледаме огледален
образ на филма. Не, че имам нещо против. Но , мисля, че Енгин пише с дясната ръка, а тук
рисува с лявата. Кормилото на колата вчера го видях от дясно, а би трябвало да е от ляво.
    Би ли казала?     love001:

# 687

Чаках, чаках.. като никоя от вас не поства новия кадър, аз пък ще го постна! Simple Smile

# 688
Танюша искам да питам и аз нещо    newsm17
Скрит текст:
Когато гледах първият трейлър най-силно впечатление ми направи сцената с ваната.Все пак тогава не знаех много неща за филма.Мисля, че четох някакво мнение на момиче гледала филма. До колкото си преведох, разбрах че сцената с ваната не е включена във филма. Разбира се и това ми е въпросът.     newsm51  

# 689

Това не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт