Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 532
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Танюша искам да питам и аз нещо    newsm17
Скрит текст:
Когато гледах първият трейлър най-силно впечатление ми направи сцената с ваната.Все пак тогава не знаех много неща за филма.Мисля, че четох някакво мнение на момиче гледала филма. До колкото си преведох, разбрах че сцената с ваната не е включена във филма. Разбира се и това ми е въпросът.     newsm51  

РЕНИ,  Hug, този въпрос ми зададе и приятелче, лично. Отговорих и, че навярно са го дали само за миг този момент, и аз съм го пропуснала, докато си настройвам телефона за снимане. Но, сега след като и ти пишеш, че си чела мнение на момиче, гледало филма, че сцената не е включена - може и да е истина... Имам съмнения за още една сцена, показана ни в трейлър, но аз пак не съм я видяла, така, че ще изчакам да се качи целият филм за да видя дали съм права.

# 736
# 737

Имаме си официално представени герои.

# 738
Скрит текст:
Когато гледах първият трейлър най-силно впечатление ми направи сцената с ваната.Все пак тогава не знаех много неща за филма.Мисля, че четох някакво мнение на момиче гледала филма. До колкото си преведох, разбрах че сцената с ваната не е включена във филма. Разбира се и това ми е въпросът.     newsm51  

РЕНИ,  Hug, този въпрос ми зададе и приятелче, лично. Отговорих и, че навярно са го дали само за миг този момент, и аз съм го пропуснала, докато си настройвам телефона за снимане. Но, сега след като и ти пишеш, че си чела мнение на момиче, гледало филма, че сцената не е включена - може и да е истина... Имам съмнения за още една сцена, показана ни в трейлър, но аз пак не съм я видяла, така, че ще изчакам да се качи целият филм за да видя дали съм права.
Аз също не видях сцената във ваната. Нямаше я.

# 739

Ето - тука е -  гледайте я ...

# 740
Скрит текст:

РЕНИ,  Hug, този въпрос ми зададе и приятелче, лично. Отговорих и, че навярно са го дали само за миг този момент, и аз съм го пропуснала, докато си настройвам телефона за снимане. Но, сега след като и ти пишеш, че си чела мнение на момиче, гледало филма, че сцената не е включена - може и да е истина... Имам съмнения за още една сцена, показана ни в трейлър, но аз пак не съм я видяла, така, че ще изчакам да се качи целият филм за да видя дали съм права.

АУРЕЛИЯ, Hug!
Аз нали не мога да търпя, пък и ти сама ми влезе в ръчичките  Joy, а сега ти кажи - видя ли сцената, когато си режеше косата?  newsm78

# 741
Здравейте , момичета

Здравейте момичета! Simple Smile Heart Eyes

Защо Текин живее сам, далеч от хората. Дали е само защото обича да е близо до
природата, или има и друга причина.
Съгласна съм с Любов  bouquet  , че финалът е шок, за да подейства като духовно и психическо
опомняне. Така е, колкото е по-силен шока, толкова и въздействието е по-силно. Simple Smile

Скрит текст:
Аз ... все по-често търся  п р е в о д а ч ,
когато се наложи да говоря
не със Лисица , Вълк или Кълвач ,
а със себеподобни ... тоест   -   с  х о р а ...

Довиждане , милички , засега ...
newsm51
Прекрасно, но защо в спойлер? И защо не идваш при нас по-често?

# 742

В момента сме в тази позиция - два филма ...

# 743
Скрит текст:

АУРЕЛИЯ, Hug!
Аз нали не мога да търпя, пък и ти сама ми влезе в ръчичките  Joy, а сега ти кажи - видя ли сцената, когато си режеше косата?  newsm78

Smile Не. Нямаше я.

Любов, благодаря, джанъм, и аз така помислих но да попитам... за по-сигурно.   bouquet

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 21:29 от AureliaFelix

# 744

Не си губя времето въобще ... пък после се чудете защо телефонът ми звъни все международно и някак полицейски. И се обажда Йомер - комисар Йомер  ...

Найс, А?

Общи условия

Активация на акаунт