Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 535
  • 744
  •   1
Отговори
# 690

Дяволит поглед,който много обичам и прекрасна усмивка.

# 691
Като си рекла дяволит, Миле, хайде и от мен един. Simple Smile

# 692
Като си рекла дяволит, Миле, хайде и от ме един. Simple Smile
Скрит текст:
Hug И от мен - голяма, качествена и без надписи

# 693
  • Пловдив

Образът наистина е огледален. Шапката връща спомените на Ейлюл. Вероятно и напомня за момиченцето продавачка на шапки от острова. Гледайки тая шапка в басейна си в Истанбел, после в коша с боклук тя пита приятелката си: Кой е той? и тръгват за Бозджаада....
А познахте ли кой слиза от самолетчето - Керем Дерен. И той е във филма. Също като в КВФ - Хилал - режисьорката беше пред съда и викаше с всички: "Ние сме с теб Фатмагюл, не си сама" - по памет цитирам.

# 694

Образът наистина е огледален. Шапката връща спомените на Ейлюл. Вероятно и напомня за момиченцето продавачка на шапки от острова. Гледайки тая шапка в басейна си в Истанбел, после в коша с боклук тя пита приятелката си: Кой е той? и тръгват за Бозджаада....
А познахте ли кой слиза от самолетчето - Керем Дерен. И той е във филма. Също като в КВФ - Хилал - режисьорката беше пред съда и викаше с всички: "Ние сме с теб Фатмагюл, не си сама" - по памет цитирам.

Благодаря за пояснението Марианка. Значи правилно съм видяла. Hug
     Колкото до Керем Дерен - не съм го познала.

# 695

Безвремие ... там няма минало, настояще и бъдеще.

Момичета до сега ви четох, изгледах и втората част от филма / както и първата свърши на най-интересното място /

Шатси  благодаря, че сподели това видео !

Много интересна дискусия сте си спретнали от сутринта - Миранда  Марица  Любовче

Ками  Тануша Милка благодаря за снимките и най-вече за настроението което давате с подарените усмивки !

Рени добре си пишеш! Тук всеки си споделя това което чувства. В по-голяма степен се случва да мислим и чувстваме нещата по един  и същи начин, но се случва и обратното !

Комет благодарение на Тануша и на смело снималите фенове почти 1/3 от филма го видяхме ! Дай боже и другите 2/3 да успеем да видим. Тъкмо се появи в действието и Текин.  

Хаяско скоро казвала ли съм ти, че колажите ти са прекрасни ?

Барисеа неволно се разсмях  с твоите сънища ... Питаш ли ме, аз как се чувствах като преди години сънувах не само гледаното в серията, ами чак не ми беше добре физически / обаче в съня ми всичко беше "подредено" в абсолютен безпорядък /. Та... добре дошла отново

Мариянка добре, че си ти ! Добре, че е твоята подреденост и прибирност, твоите умения да откриваш дори и само  една да е нова думичка за Енгин ! Съкровище си !

Аурелия страхотни качествени снимки ! "На тутакси"  ги чопнах !

# 696
  • Пловдив

А тук, когато Ейлюл и приятелката и сядат в кафенето още с багажа, тя разлиства вестника и гледа нещо /комикс - защото се смее/, като казва "Текин ...." римувано, но не се разбира. Тогава Тек казва, ама на ум /но зрителя чува/: "Здравейте. Кавам се Тек. Галено от „Текин”"..... и отива да им се представи чувайки името си, но поглеждайки го странно момичетата, се отказва.
...........................
Ехххх, страхотна игра - взима чайчетата...милият той...

# 697
МОМИЧЕТА, извинете ме, че отсъствах и не можах да отговоря на въпросите ви, но все пак съм на работа - трябва и от време на време да работя.  Grinning. А, сега е време да се прибирам у дома. Ще вляза отново при вас по-късничко.  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 18:12 от Tanusha_

# 698
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-surpriz-gu … tter#.UwTR02KSxoh

Публикувано днес:
"Приятна изненада с новия образ в "КРА"
Селин Ортачлъ - "красива" изненада в "КРА". Селин Ортачлъ, отсъстваща от доста време, отново е на екран в сериала "КРА". С нов имидж, в нов сериал - любопитството нараства. В изявление пред "Medyabey", Ортачлъ споделя, че е подписала договор за участие в "КРА" още през септември, но нямала право да го съобщи, информация може да даде само продуцентската компания. Предпочела е мълчанието и да се съсредоточи върху новия образ.Проектът е много вълнуващ и приятен. Тя каза, че снимките с нея ще са от миналото /вероятно ретроспекция/.
Селин Ортачлъ сподели, че в "КРА" ще играе Сибел, начална учителка, годеница на Йомер /Енгин Акюрек/.
Участвала е със Сарухан Хюнел в дизито "Araf Zamanı"."

# 699

Харесват ми тук.

# 700
Здравейте момичета! Simple Smile Heart Eyes

Шатзи Hug  newsm51   благодаря за поредния откъс от филма. Днес успях да го изгледам. Heart Eyes

Продължили сте с дискусията и днес, прочетох всички мнения.
Дали е жестока Ейлюл – аз не мога да я съдя за това, че е изживяла едно
лятно увлечение, а после се е върнала към ежедневието си. Не е виновна
и за средата, в която е възпитана и израстнала. Разбира се без да съм
видяла целия филм с превод, може и да греша.
Но ме провокираха думите на Миранда  bouquet , която  вярва в доброто във всеки.
Аз също вярвам. А при анализите за Булут надълго и широко писахме за това.
Затова мисля, че и у Ейлюл има добро. Ако не беше така, тя нямаше да се върне на острова / май не е само от любопитство /, нямаше и да страда толкова силно,
осъзнавайки че Текин се е самоубил. Просто нямаше да и липсва.  Изобщо не е безчувствена, но тези чувства са били притъпени надълбоко в нея.
Да, у всеки човек има и добро и то трябва да се открие.
Направи ми впечатление от откъса на филма, когато Ейлюл видя шапката,
нейното изражение – усмихваше се, приличаше ми на влюбено момиче.
Тя направо се отнесе в друг свят......и тръгна напред, сякаш искаше да се върне там,
в света на Текин.... Падна в басейна, защото се отнесе в спомена, а не нарочно.
Така че заедно със спомените, от подсъзнанието започват да ‘’излизат’’ и
скритите чувства.
Защото ако не е имало нещо в сърцето, няма откъде да се появи после и Ейлюл
да напише, че обича Текин.
За Текин ще го мисля, след като гледам филма. И аз си задавам въпросите, които и
Валя   bouquet  е задала.
Защо Текин живее сам, далеч от хората. Дали е само защото обича да е близо до
природата, или има и друга причина. Сигурно ще стане ясно от диалозите, ще видим.
Съгласна съм с Любов  bouquet  , че финалът е шок, за да подейства като духовно и психическо
опомняне. Така е, колкото е по-силен шока, толкова и въздействието е по-силно. Simple Smile

# 701

Марица, този кадър го сложих на 16-и, но явно си го пропуснала тогава. Simple Smile

# 702
# 703

Ето отново нашата първа любов.

# 704

Мислех си нещо, след като прочетох /Мариянка - за информацията /  ,че участието на Сибел /годеницата на Йомер / ще бъде предимно "от миналото".

Колко ли екранно време и присъствие ще да има ?

Дали само в спомените на Йомер или и на още някой ?

Знаем, че е начална учителка и, че не е богата.

Красива е - вижда се.

Дали е замесена наистина в диамантената загадка или присъствието и в колата  с бащата на Елиф има друга причина ?

Без да зная нищо съществено - на прима виста ми прилича на честно момиче.

Общи условия

Активация на акаунт