Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 150

Споделям.

# 151
Здравейте момичета! Hug
Влизам да изкажа специални благодарности на Мариянка и Любов за всички постнати и на минутата преведени интервюта,снимки,инфо.  bouquet  bouquet  bouquet А също и на Тануша за споделените впечатления от МСП.Много се разстроих,защото до последно се надявах на добър край,но явно Керем Дерен така е решил CryВътре в себе си не исках да повярвам,че такъв е края на тази любов.
Мариянка,на това видео,което си дала и Марта е обърнала внимание,на мен ли ми се привижда,или Берен не е в час–или пияна,или дрогирана  #Crazy.... Марта е писала за придружаващи коментари,но на мен нищо не ми излиза отдолу.Възможно ли е да не съм видяла добре  newsm78

# 152

Тануш,добре дошла.Радвам се заедно с теб,че си се докоснала до тази магия и си станала част от атмосферата.Аз съм любопитна кога са тези сцени?

МИЛЕ  Hug, горната сцена съм я пропуснала.  Embarassed Но пък втората прекрасно си я спомням. Голяма част от почиващите на острова се бяха събрали на голяма маса навън в заведението, където се видяха и срещаха ТЕНИН И ЕЙЛЮЛ. Той също присъстваше на масата - седеше точно срещу нея и я наблюдаваше без да откъсва поглед. А, тя мрънкаше и намираше кусури на сервитьора. Каза му, че нямала малка лъжичка и веднага да отива да и носи. ТЕКИН се протегна пред нея и и показа, че лъжичката и си е на мястото. Взе я и я помоли да стане и отиде с него в това място, което виждаш. То е оградено цялото с воал, за да не влизат вътре малки летящи животинки, защото в средата има огромна маса пълна с купички с всякакви видове сладка. И тук той загреба с лъжичката от една от купичките , но бавно и с голямо внимание, докато си мислеше дали да подаде лъжичката директно в устата и. Реши се и посегна плахо, но тя без да се замисли отвори уста и си хапна от сладкото. Хареса и,  грабна лъжичката от ръката му и започна да си взема от всичките сладка. Той я наблюдаваше с голямо внимание и любов, как тя си хапва. На една от купичките имаше оса, тя я видя, изпищя и избяга навън.

# 153
# 154
# 155
# 156

А тук харесва ли ви ?

# 157

Снимката в средата на плаката дали е част от новозаснета сцена??? newsm78

# 158
Здравейте!  wavey
Тануша, благодаря ти, скъпа,  за отделеното за нас време! Много добър и емоционален разказвач си!
Аз имам питане... Докато Текин беше жив, Ейлюл показа ли че има  някакви чувства към него, или всичко за нея беше игра, забавление, гъделичкане на самочувствието на богата, красива, разглезена и поласкана от обожанието на един "странен" мъж жена?
По-точно... Имаше ли момент, в който Текин беше поне малко щастлив?

И още... Каква е ролята на малкото бяло кученце на Енгин в "опомнянето" на Ейлюл? Четох, че при вида на кученцето, тя започва да си спомня Текин, че то я "води"  към спомена за него...

Комет,

ДИЛЕМИ  Hug, докато ТЕКИН беше жив ЕЙЛЮЛ се забавляваше, както  е свикнала винаги да се забавлява. Тя нямаше никакви задръжки. За нея той беше толкова различен от всички хора, които познаваше, и от чисто любопитство му обърна внимание. Преди да преспи с него - аз вече ви описах сцената - неговите думи, които не разбрах, я накараха да го съжали и според мен това е причината за да го допусне по-близо до себе си.
ТЕКИН си беше винаги щастлив по своему, той от никой не очакваше внимание, и знаеше, че хората го смятат за странен. Но това никак не му попречи да се влюби, и чувствата, които изпитваше си заслужаваха да бъдат изпитани, дори и да не бяха споделени. Този човек, с толкова богата душевност не можеше да си представи и за миг, че ще има привилегията някога да се влюби. Имаше си местенцата за рисуване, за отдих, в една от стаичките му беше пълна с безброй бои и рисунки, нарисувани от него. Той живееше в своя свят и не допускаше, че съдбата ще го изненада да се влюби...
Когато гледаме филма с превод ще разберем какво точно е казал за чувствата си, сега аз само гадая...
Права си за ролята на кученцето, тя го видя и започна да си спомня всичко постепенно.

# 159

Тук къде ли е вперил поглед?

# 160
Май не е слагано това съобщение за втория трейлър

Kara Para Aşk Greek Fan Club

The secKara Para Aşk Greek Fan Club сond teaser of Kara Para Ask will be released tomorrow during Karadayi series.

Вторият тийзър на Kara Para Попитайте ще бъдат пуснати утре по време Karadayi серия.

Утре вечер ще чакаме трейлъра Simple Smile Simple Smile

# 161

Снимката в средата на плаката дали е част от новозаснета сцена??? newsm78

Марица, изглежда ще е от сериала. Иначе откъде ще е тази снимка
на Йомер, не сме я виждали до сега. Simple Smile

Да не вземат да ни изненадат с целувка още в първа серия Grinning Grinning Grinning

# 162

Навсякъде е толкова хубав.Всеки кадър - различна емоция. Това момче е богоизбрано да изпълва  душите ни с възхита. Огромния му талант по никакъв не може да остане незабелязан,независимо каква роля изпълнява.

# 163
Отново тази снимка в колаж на Eleni Ardouni

Комет Hug на мен навсякъде ми харесва, във всички роли. Heart Eyes

# 164
  • Пловдив

Прекрасен Текин.

Общи условия

Активация на акаунт