МОМИЧЕТА, много ви обичам, но двете ми деца са ми на гости, и им е време да събирам багажа им и да ги изпращам. Може би по-късно довечера пак ще се включа.

Страхотна си!
И искрено ти завиждам.
Сигурно е точно така и мисля, че всички вече се досещаме какво става до края - (слагам го в спойлер, та който се дразни от многознайничеството ми, да не го чете) 
Страхотна си!
И искрено ти завиждам.
Сигурно е точно така и мисля, че всички вече се досещаме какво става до края - (слагам го в спойлер, та който се дразни от многознайничеството ми, да не го чете) 
, твоят филм е близък до моя
. 
, малка поправка за края на филма. Когато ЕЙЛЮЛ и приятелите и се качиха на лодката и отплаваха, ТЕКИН не тръгна да плува след тях, той си стоеше на брега загледал се след тях и взе твърдото решение, че не може повече да живее без нея. Спокойно, и с пълното си съзнание навлизаше все по-навътре и по-навътре, и се остави да бъде погълнат от морето.

, малка поправка за края на филма. Когато ЕЙЛЮЛ и приятелите и се качиха на лодката и отплаваха, ТЕКИН не тръгна да плува след тях, той си стоеше на брега загледал се след тях и взе твърдото решение, че не може повече да живее без нея. Спокойно, и с пълното си съзнание навлизаше все по-навътре и по-навътре, и се остави да бъде погълнат от морето.

Е, така е още по-тъжно - сам да пожелае да се откаже от живота...
Ох, вече ми се плаче!
Ще взема наистина да отида да го гледам без да разбирам нищо! Ето, ти си го преживяла истински без да разбереш всичко! Жива и здрава да си!

Препоръчани теми