Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 558
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
]
   Благодаря за корекцията , Маричка.

Аз с такова впечатление останах, като видях видеото. Hug

Явно нещо не съм разбрала.   bouquet  bouquet

Така е, като се чете скоростно.:

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 16:32 от komet

# 121
  • Пловдив

Туба с мъничка фенка - снимка от премиерата на "МСП".

Не е лесно - дубъл, камера, спри, отново - филм.

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 17:02 от mariana51

# 122

Като гледам снимките си мисля и вие със сигурност ще се съгласите с мен,че Енгин не се чувства добре с вратовръзки и папионки.

# 123

Аз досега бях в рекламна пауза и бързо, бързо се настанявам с чаша "успокоително" .

Ще продължа с въпросите към Тануша - и понеже обичам да припомням ... стигнахме до там...

Ейлюл лежи в гората, приятеля и в колата с глава върху волана ...

И ...после ...

Какво всъщност става на острова, след като тя решава да отиде и никой не може да я спре.

Как слиза, какво вижда, къде отива...

Комет

Скрит текст:
Голяма прегръдка от мен !
Животът е пълен с предизвикателства, някои от които доста болезнени.
Но човек остава жив със спомените които е оставил.
Просто ... отива надалеч.
Всъщност никой не знае, какво е там.
Едно е сигурно обаче - имаме нужда и от ангели.

# 124
 newsm51
Чувствам се вцепенена от болка по Текин/Енгин. Финалът ме разтърси неистово,  докрай. Онемяла, за да не плача, единственото, което мога да направя в момента, е да си прочета финала на „Мартин Идън” от Джек Лондон. Само така мога да обясня с думи това, което е направил Текин. Големите герои в литературата и киното си приличат:
Скрит текст:
…Плуваше все по-надолу, докато ръцете и краката му се умориха и се придвижваха с мъка. Знаеше, че е успял да потъне дълбоко. Натискът в тъпанчетата му причиняваше болка, а главата му бучеше. Силите го изоставяха, но той принуждаваше ръцете и краката си да се движат и да го отнасят все по-надолу, докато внезапно волята го напусна и въздухът излетя от дробовете му с оглушителен шум. Мехурчетата като мънички балони се отриваха в бузите и очите му и отскачаха, за да поемат пътя нагоре. Тогава почувствува болка и задушаване. В замъгленото му съзнание проблясва мисълта, че това все още не е смъртта. Тя не причиняваше болка. Това бе животът и мъчителното задушаване бе неговата агония, с която той му нанасяше последния си удар.
Ръцете и краката не го слушаха вече, макар и конвулсивно те заблъскаха слабо във водата. Но той бе измамил и тях, и желанието за живот, което ги караше да се движат. Бе потънал много дълбоко. Те не можеха да го изнесат никога до повърхността. Стори му се, че плува бавно в някакво море от неясни видения. Попадна в цветове и отблясъци, които го заливаха и потъваха в него. Но какво бе това? Макар че приличаше на фар, блесна с ослепително бялата си ярка светлина в мозъка му. Примигваше все по-бързо и по-бързо. Чу продължителен тътен и му се стори, че пропада в някакво огромно, безкрайно стълбище. Далече, чак към дъното, потъна в мрак. Това бе всичко, което можа да долови. Потъна в мрака, а мигът, в който го разбра, бе последното, което стигна до него.

# 125

Марта,  newsm51

Скрит текст:
Питам се , що за човек си, щом винаги намираш думи с които да трогнеш
виртуалния  " познат." Благодаря ти , мила . Ще се радвам , когато се срещнем
да запазя същите топли чувства към теб, които изпитвам в момента.
Колкото до срещата ни, тя е неизбежна в близко време..

[/b]

# 126
  • София
Здравейте!  wavey
Тануша, благодаря ти, скъпа,  за отделеното за нас време! Много добър и емоционален разказвач си!
Аз имам питане... Докато Текин беше жив, Ейлюл показа ли че има  някакви чувства към него, или всичко за нея беше игра, забавление, гъделичкане на самочувствието на богата, красива, разглезена и поласкана от обожанието на един "странен" мъж жена?
По-точно... Имаше ли момент, в който Текин беше поне малко щастлив?

И още... Каква е ролята на малкото бяло кученце на Енгин в "опомнянето" на Ейлюл? Четох, че при вида на кученцето, тя започва да си спомня Текин, че то я "води"  към спомена за него...

Комет,

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 18:34 от Dilemi

# 127
  • Пловдив

Наистина очите на Енгин говорят - в момента обиден, учуден, изненадан от нещо....

# 128

Личеше си празния и пуст дом ...

# 129

Дилеми,  newsm51

Любов,   Марта ме трогна, но ти ме разплака с идеята си  да сравниш края на
Енгин/ Текин  с  този на Мартин Идън.

Скрит текст:
Мартин Идън е първата книга, която някога ми подари съпруга ми. Той
знаеше, че много харесвам Джек Лондон.
          Колко странно, точно днес, такива спомени.

[/b]

# 130

Ето и живия  дом ...

# 131
Все по-силно е усещането ми, че цялата история се е случила преди смъртта на Тек. След като Ейлюл се връща на острова всичко е само спомен. Поне аз така го чувствам
И много ми е интересно какво хубаво остава за Ейлюл след всичко. Как ще продължи с живота си!

# 132
Тануша Hug newsm51 благодаря за разказите ти!
Моето питане беше за сцената от колажа, който бях сложила.
Не можах да намеря снимката само.

Преди малко написах доста дълъг пост и да взема да натисна
не където трябва, и всичко ми изчезна. smile3511
Ще го пиша отново, но после компютърът ще е зает, така че
не знам кога ще се включа.

# 133
# 134

Чакайки,продължавам да се любувам на момчето ни,така се е издокарало,няма друг като него-изискан и елегантен.

Общи условия

Активация на акаунт